0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: killbill στις Απριλίου 03, 2010, 07:55:48 pmΓια την μείωση του ωραρίου διδασκαλίας, συνυπολογίζεται και χρόνος προυπηρεσίας ως αναπληρωτής και ωρομίσθιος ή μόνο ως μόνιμος;Ναι, συνυπολογίζεται και ο χρόνος προυπηρεσίας ως αναπληρωτής και ωρομίσθιος.
Για την μείωση του ωραρίου διδασκαλίας, συνυπολογίζεται και χρόνος προυπηρεσίας ως αναπληρωτής και ωρομίσθιος ή μόνο ως μόνιμος;
Παράθεση από: Damien στις Απριλίου 03, 2010, 09:21:05 pmΠαράθεση από: killbill στις Απριλίου 03, 2010, 07:55:48 pmΓια την μείωση του ωραρίου διδασκαλίας, συνυπολογίζεται και χρόνος προυπηρεσίας ως αναπληρωτής και ωρομίσθιος ή μόνο ως μόνιμος;Ναι, συνυπολογίζεται και ο χρόνος προυπηρεσίας ως αναπληρωτής και ωρομίσθιος.ναι αλλα αφου τον υπολογίσεις τον χρόνο σου ως χρονο πραγματικης προϋπηρεσίας, για παραδειγμα 4 χρόνια ωρομίσθιος αντιστοιχει 1 χρόνο περίπου
Με το νόμο υπολογίζεται η συνολική προϋπηρεσία στο δημόσιο γενικά (και στα ιδιωτικά σχολεία ΙΕΚ, ΟΑΕΔ) αρκεί (για το δημόσιο) να υπήρχαν τα τυπικά προσόντα (πτυχίο καθηγητικής σχολής).Ωστόσο με νεώτερη εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ (άγνωστο αν είναι σωστή) αναγνωρίζει μόνο την προϋπηρεσία σε σχολεία, ιδιωτικά, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕι.
1) πως θα αντιστοιχήσω τον χρόνο της προυπηρεσίας ως αναπληρωτής σε χρόνο υπηρεσίας μόνιμου εκπαιδευτικού; κάθε 12 μήνες ως αναπληρωτής θα το θεωρήσω 1 χρόνο; ή ισχύει κάτι αλλο;2) έρχεται κάποιο επίσημο έγγραφο στο σχολείο από την δευτεροβάθμια που θα λέει ότι πλέον το υποχρεωτικό μου ωράριο είναι πχ 19 ώρες;3) αν έχω 21 ώρες υποχρεωτικό ωράριο και ας υποθέσουμε ότι Νοέμβρη μήνα κλείνω 6ετία, τότε το υπόλοιπο διδακτικό έτος θα συνεχίζω να έχω 21 ώρες ή θα πρέπει να γίνει αλλαγή του προγράμματος στην μέση της χρονιάς, ώστε να έχω 19 ώρες;
Παράθεση από: killbill στις Απριλίου 05, 2010, 12:07:13 am1) πως θα αντιστοιχήσω τον χρόνο της προυπηρεσίας ως αναπληρωτής σε χρόνο υπηρεσίας μόνιμου εκπαιδευτικού; κάθε 12 μήνες ως αναπληρωτής θα το θεωρήσω 1 χρόνο; ή ισχύει κάτι αλλο;2) έρχεται κάποιο επίσημο έγγραφο στο σχολείο από την δευτεροβάθμια που θα λέει ότι πλέον το υποχρεωτικό μου ωράριο είναι πχ 19 ώρες;3) αν έχω 21 ώρες υποχρεωτικό ωράριο και ας υποθέσουμε ότι Νοέμβρη μήνα κλείνω 6ετία, τότε το υπόλοιπο διδακτικό έτος θα συνεχίζω να έχω 21 ώρες ή θα πρέπει να γίνει αλλαγή του προγράμματος στην μέση της χρονιάς, ώστε να έχω 19 ώρες;Κάποιος να απαντήσει;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Σίγουρα θα μεριμνήσω εγώ για όταν κλείσω 6ετία, και δεν θα περιμένω κανένα χαρτί (που μπορεί και να μην έρθει!). Απλά επειδή φέτος έφτιαχνα εγώ το πρόγραμμα στο σχολείο, ο διεθυντής μου είπε να ρωτήσω πρώτα τον κάθε συνάδελφο τι υποχρεωτικό ωράριο έχει. Έτσι και έκανα και ο καθένας μου έλεγε ότι ώρες ήθελε!! μου έκανε δηλαδή εντύπωση η .. προχειρότητα σε αυτό το θέμα και το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάτι επίσημο. Δηλαδή θα μπορούσα να πω και εγώ ότι έχω 19 ώρες...Ίσως να μην έρχεται χαρτί στο σχολείο , αλλά να γίνεται έλεγχος από την ΔΔΕ όταν το σχολείο καταθετει τα επίσημα στοιχεία του προγράμματος