0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θυμάμαι, στο σχολείο ακόμα, , πχ πηγαίναμε εκδρομή με τα παιδιά - εγώ αρχηγός ως συνήθως ....περίμενε ένας ολόκληρος σύλλογος να γίνει καμιά στραβή για να χαρούνε...και επειδή ποτέ δεν έγινε είχαν κάτι ξυνισμένα μούτρα....κανείς ποτέ δεν ειπε "μπράβο ρε σεις, έμαθα περάσατε καταπληκτικά..." Και αν και πήγαινα στο σχολείο 8 και έφευγα 4 κάθε μέρα ( και μαζί με το μάθημα έκανα και όλα τα διοικητικά του σχολείου ) κανείς δεν στεκόταν στο ότι ό,τι θέλανε ξέρανε πού να το βρούνε, ενημερωνόνταν για τα πάντα, όλα τα έγγραφα, και όλα πήγαιναν ρολόι....ξέρετε τι μονιμως σχολίαζαν; ότι ήμουν μία ώρα λιγότερο απο το ωράριό μου ( κι ας χτύπαγα κάθε μέρα οκτάωρο...).
βρε παιδιά ξέρετε τι μου τη "σπάει" σε όλο αυτό; και όταν ήμουν σε σχολείο, και τώρα στη δδε.... τους καλούς και ικανούς και ευσυνείδητους αντι να τους πουνε ένα μπράβο τους λένε γλυφτρόνια...
-βγάλε με day off αν γίνεται την Παρασκευή! (κορυφαίο!!!)-κανένα κενό ανάμεσα στις διδακτικές ώρες
μας έλεγε κάποτε ΠροΪσταμένη Γραφείου για την περίπτωση ....4Χ4Χ4 !!! δηλαδή, υπήρχε φιλόλογος που για 4 χρόνια είχε 4 ώρες ωράριο (συνολικά) που μοιράζονταν σε 4 ημέρες της εβδομάδας!! κορυφαίο; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!