0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι,χρειάζομαι άμεσα τα φώτα σας!Υπάρχει κάτι που να λέει ότι οι της διάθεσης ΠΥΣΠΕ προηγούνται στην τοποθέτηση από αυτούς που κάνουν αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου με οργανικές???Ταυτόχρονη η τοποθέτηση αλλά της διαθεσης διαλεξαν σχολεία με προτεραιότητα!!!Ατομα δλδ με λιγότερα μόρια πήραν σχολεία από αλλους με περισσότερα μόρια και οργανική που ζητουσαν συμπληρωση σε ωρες.Εγινε σήμερα και ετοιμάζω την ένσταση!!!
Συνάδελφοι καλησπέρα. Συμπληρώνω το ωράριο μου σε άλλα 2 σχολεία πέραν αυτού της οργανικής μου. Στο ένα σχολείο πηγαίνω για 6 ώρες. Μου έχουν πει πως θα πηγαίνω 2 μέρες και θα έχω 1 ώρα ολοήμερο και τις 2 μέρες. Στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχει συναδελφος ίδιου κλάδου με πλήρες ωράριο στο πρωινό στην οποία δεν έχει ανατεθεί ούτε μία ώρα ολοήμερο. Μπορεί να γίνει αυτό; Δήλαδη να πάρω εγώ ολοημερο που πηγαινω σε τρία σχολεία, τις 2 μέρες σε 2σχολεία και να κάνω και ολοήμερο, και μάλιστα όχι στο σχολείο βάσης μου, ενώ η άλλη συνάδελφος είναι σε ένα σχολείο μόνο και δεν κάνει ούτε μία ώρα ολοήμερο;
Μια ερώτηση και από μένα...Συνάδελφος διατέθηκε για συμπληρωση ωραρίου σε 2ο σχολείο και πάλι ομως του υπολείπονται ώρες (αν δεν κανω λάθος χρειάζεται ακομη 4 για να συμπληρώσει ωράριο). Παρόλα αυτά, κανείς δεν του εχει κανει νύξη για αυτες τις 4 ώρες. Ο συνάδελφος ρωτά εαν θα πρέπει ο ίδιος να επικοινωνήσει με την διεύθυνση για το τι μέλλει γενέσθαι ή θα ηταν πιο συνετό να περιμένει νεότερα (όποτε και αν ερθουν) και ως τότε να εργάζεται με μειωμενο ωραριο. Η ακριβής του φραση ηταν: "μήπως βγαλω μονος μου τα μάτια μου αν παρω τηλ. Να ρωτησω, μηπως καλύτερα να μην ανακατεψω τα πράγματα"; Ποια η γνωμη σας;
Όχι, μόνιμος είναι. Δηλαδή προτείνεις να μη γίνει κάποια κινηση εκ μέρους του και να περιμένει;