0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρω πως δικαιούστε απαλλαγές από εφημερίες αλλά για μειωμένο ωράριο δε νομίζω γιατί συνάδελφος που είχα και πήγαινε σε 4 σχολεία δεν είχε μειωμένο.
Είμαι ειδικότητα και φέτος πήρα απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε άλλο ΠΥΣΠΕ.Έχω τοποθετηθεί σε τέσσερα σχολεία και κάποιοι συνάδελφοι σε πέντε.Άκουσα πως δικαιούμαστε -λόγω τοποθέτησης σε πολλά σχολεία- μειωμένο ωράριο. Ισχύει;Έχουμε -ακόμα καλύτερα- το νόμο/εγκύκλιο;
Συνάδελφοι καλησπέρα. Είχα την τύχη να προσληφθώ σαν αναπληρωτής στην τελευταία φάση στην Α Κορινθιας. Οταν εμφανιστηκα μου ειπαν οτι επειδη δεν συμπληρωνω ωρες στην Α (ειχα 14 ωρες) θα παω για 7 ωρες στη Γ κορινθιας παρολο που δεν την ειχα δηλώσει σαν επιλογη. Το αποδεχθηκα γιατι γνωριζω οτι συμβαινει συχνα. Σημερα με ενημερωσαν οτι θα φυγω απο το σχολειο της Α κορινθιας και θα βρεθω σε αλλο σχολειο της Γ Κορινθιας για 14 ωρες. Δηλαδη θα βρισκομαι μόνο στην Γ Κορινθιας. Ειναι νόμιμο αυτό? Μπορω να κανω ενσταση? Αν καποιος ξερει κατι παρακαλω να με ενημερωσει. Ευχαριστω
γινεται αν δεν υπάρχει άλλος της ειδικότητάς σου να μπορεί να κάνει το μάθημα της ειδικότητας αυτής. Δεδομένου ότι το project μπορούν να το κανουν όλοι αλλά φερ' ειπείν την
Παράθεση από: bitch στις Δεκεμβρίου 10, 2012, 04:36:36 pmγινεται αν δεν υπάρχει άλλος της ειδικότητάς σου να μπορεί να κάνει το μάθημα της ειδικότητας αυτής. Δεδομένου ότι το project μπορούν να το κανουν όλοι αλλά φερ' ειπείν την