0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι τεράστια η ύλη ή είναι ιδέα μου;
Καλησπέρα σε όλους σας! Θα ήθελα να μου πείτε πότε είναι καλό να έχει "βγει" η ύλη σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων.
Συνάδελφοι η ύλη μας για το 2015-2016...δείτε το φεκ απο σελ 1820 και μετά για την γ λυκείου...πώς θα τα διδάξουμε όλα αυτά;;;;Σκέφτομαι να αγοράσω τα βιβλία των λόγων και να αρχίσω από τώρα με ότι υπάρχει ήδη στα σχολικά...π΄χ Θουκυδιδη Επιτάφιος και Σικελικα (απ΄ότι βλέπω βρίσκονται στην α λυκείου)http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/204281/to-programma-spoydon-gia-ta-arhaia-ths-g-lykeioy.html
Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι βοήθεια!Θα ήθελα να με βοηθήσετε στους συλλογισμούς στα ηθικά νικομάχεια (προκείμενες -συμπέρασμα). Μου το ζήτησαν τα παιδιά για καθεμιά ενότητα!
Καλημερα!!!!Γνωριζει κανεις αν τελικα θα ισχυσει η νεα υλη που ειχαν βγαλει,αφου θα διατηρηθει το συστημα των τεσσαρων μαθηματων?