0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως ΑΚΡΙ
Και από την άλλη, αν εμένα μου το έλεγες αυτό ,θα ήμουν υπερβολική αν σου έλεγα " και δε θα μάθουν τίποτα τα παιδιά μας; Εμένα δε μ΄ενδιαφέρει ο βαθμός - μ΄ενδιαφέρει να μάθουν κάτι"...γιατί αν είναι να δωρίζετε τα 20ρια για πλάκα και για ναπάρουν απολυτήριο - που εν πολλοίς είναι και άχρηστο - ε τότε να την κρατάω σπίτι και να τη στέλνω μια φορά το μήνα " τιμής ένεκεν" να μη σας ζαλίζει και το κεφάλι....
Επίσης θα ήθελα να ακούσω και άλλες απόψεις από άλλα μέλη κατά πόσο θεωρούν οφέλιμο να ανακοινώνεις τους βαθμούς που σκέφτεσαι να βάλεις, μερικες μέρες πριν τους κατεθέσεις
μια ενδιαφέρουσα άποψη από συνάδελφο, που εφαρμόζει το εξής σκεπτικό:1. βγάζει τον μέσο όρο των τεστ και διαγωνισμάτων όπου εκεί υπάρχει ακρίβεια στον βαθμό. 2. θεωρεί έναν προφορικό βαθμό (από προσπάθεια συμμετοχή στην τάξη κλπ) . ο προφορικός που θεωρεί παίζει μόνο μεταξύ τριών βαθμών: 20, 15 και 10 (το 10 για κάποιον που δεν συμμετέχει ποτε αλλά είναι ήσυχος πχ και ανταμοίβεται με ένα 10). 3. Τέλος κάνει το κλασσικό (Προφορικός + Γραπτός)/2. 4. Για όσους βαθμούς βγεί κάτω από τη βάση, το κάνει 9 ή 8 ανάλογα την κρίση του.Μάλιστα κρατάει σε λίστα γραμμένα όλα τα παραπάνω και έτσι αιτιολογεί με ακρίβεια γιατί έβαλε 14 και όχι 15! τι λέτε; καλό;