0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον τόπο κατοικίας τους.Π.χ. Είναι μια φιλόλογος από την Έδεσσα (ΜΕ ΜΕΣΟ) και θέλει να διοριστεί στον τόπο κατοικίας της. Θα την διορίσουν και αναγκαστικά θα διορίσουν όλους τους προηγούμενους που δήλωσαν την περιοχή. Έτσι αν η περιοχή έχει π.χ. 4 κενά θα διοριστούν 14 φιλόλογοι. Τους υπόλοιπους θα τους διώξουν ως υπεράριθμους. Πέρσι δεν τους δόθυκε δικαίωμα αίτησης μετάθεσης, ενώ κάθε χρόνο δίνεται.
Παράθεση από: bikini στις Ιουλίου 04, 2009, 10:16:07 amΠαράθεση από: LK στις Ιουλίου 04, 2009, 01:32:20 amΠαράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιουλίου 03, 2009, 10:54:26 pm Συγχαρητήρια !!!!!!!!! Και εγώ φιλόλογος είμαι και πέρασα με σειρά 248.δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά γιατί δεν κάνεις ακόμα ένα παιδάκι για να κάθεσαι 2 χρόνια κατα σειρα και να παίρνεις μόρια.;συγχαρητήρια και σ εσένα. Δύο χρόνια κάθεσαι αν κάνεις παιδί, γιατί νόμιζα ένα μόνο Προφανώς εννοεί 1 χρόνο άδεια εγκυμοσύνης και 1 χρόνο άδεια ανατροφής. Ίσως, βέβαια, να δικαιούσαι και άδεια ανατροφής για το παιδί που ήδη έχεις. Όλα αυτά μετ' αποδοχών; Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω τίποτα από τα προνόμια των δημοσίων υπαλλήλων. Ο συνάδελφος Ovidius μου έδωσε κάποια Link για να ενημερωθώ για τα δικαιώματά μου από εδώ και πέρα, αλλά έχω μπερδευτεί.
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 04, 2009, 01:32:20 amΠαράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιουλίου 03, 2009, 10:54:26 pm Συγχαρητήρια !!!!!!!!! Και εγώ φιλόλογος είμαι και πέρασα με σειρά 248.δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά γιατί δεν κάνεις ακόμα ένα παιδάκι για να κάθεσαι 2 χρόνια κατα σειρα και να παίρνεις μόρια.;συγχαρητήρια και σ εσένα. Δύο χρόνια κάθεσαι αν κάνεις παιδί, γιατί νόμιζα ένα μόνο Προφανώς εννοεί 1 χρόνο άδεια εγκυμοσύνης και 1 χρόνο άδεια ανατροφής. Ίσως, βέβαια, να δικαιούσαι και άδεια ανατροφής για το παιδί που ήδη έχεις.
Παράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιουλίου 03, 2009, 10:54:26 pm Συγχαρητήρια !!!!!!!!! Και εγώ φιλόλογος είμαι και πέρασα με σειρά 248.δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά γιατί δεν κάνεις ακόμα ένα παιδάκι για να κάθεσαι 2 χρόνια κατα σειρα και να παίρνεις μόρια.;συγχαρητήρια και σ εσένα. Δύο χρόνια κάθεσαι αν κάνεις παιδί, γιατί νόμιζα ένα μόνο
Συγχαρητήρια !!!!!!!!! Και εγώ φιλόλογος είμαι και πέρασα με σειρά 248.δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά γιατί δεν κάνεις ακόμα ένα παιδάκι για να κάθεσαι 2 χρόνια κατα σειρα και να παίρνεις μόρια.;
Συγνώμη,προτρέπετε συναδέλφους να κάνουν παιδιά για να κάθονται και να παίρνουν μόρια?Είναι αυτό κίνητρο για να φέρεις μία ζωή στον κόσμο?Ντρέπομαι για λογαριασμό σας.Μόνο οι υπεράριθμοι μπορούν να πάρουν μετάθεση χωρίς να υπηρετήσουν στην οργανική τους,τουλάχιστον στη ΔΔΕ.Οπότε δε νομίζω να χαλάστηκαν πολύ οι 14 της Έδεσσας.
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 04, 2009, 10:26:14 amΠαράθεση από: bikini στις Ιουλίου 04, 2009, 10:16:07 amΠαράθεση από: LK στις Ιουλίου 04, 2009, 01:32:20 amΠαράθεση από: ΦΩΤΕΙΝΗ2009 στις Ιουλίου 03, 2009, 10:54:26 pm Συγχαρητήρια !!!!!!!!! Και εγώ φιλόλογος είμαι και πέρασα με σειρά 248.δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά γιατί δεν κάνεις ακόμα ένα παιδάκι για να κάθεσαι 2 χρόνια κατα σειρα και να παίρνεις μόρια.;συγχαρητήρια και σ εσένα. Δύο χρόνια κάθεσαι αν κάνεις παιδί, γιατί νόμιζα ένα μόνο Προφανώς εννοεί 1 χρόνο άδεια εγκυμοσύνης και 1 χρόνο άδεια ανατροφής. Ίσως, βέβαια, να δικαιούσαι και άδεια ανατροφής για το παιδί που ήδη έχεις. Όλα αυτά μετ' αποδοχών; Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω τίποτα από τα προνόμια των δημοσίων υπαλλήλων. Ο συνάδελφος Ovidius μου έδωσε κάποια Link για να ενημερωθώ για τα δικαιώματά μου από εδώ και πέρα, αλλά έχω μπερδευτεί. λ.κ αν το παιδί σου έχει κλείσει τα 4 δε δικαιούσαι την άδεια ανατροφής. μπορείς όμως να κάνεις ακόμη ένα...
Έυτυχώς που είναι και το PDE γιατί με τόσες απορίες που έχουμε θα έπρεπε να κατασκηνώσουμε έξω από τη δευτεροβάθμια Εγώ έχω σειρά 292, υπάρχει περίπτωση να με πάρουν φέτος; Άλλοι μου λένε ότι αποκλείεται άλλοι ότι έχω ελπίδες. Κι έχω ένα σωρό εκκρεμότητες να τακτοποιήσω , όπωσ όλοι φαντάζομαι.Όλα αυτά τα δικαιολογητικά που είπατε πιο πριν τα συγκεντρώνουμε για την αίτηση διορισμού που γίνεται τέλος Ιουλίου ή για αργότερα, αφού μάθουμε ότι μας παίρνουν φέτος;Και τέλος και συγγνώμη για τις ανόητες ίσως απορίες μου: αν κάνω την αίτηση διορισμού τέλος Ιουλίου, πότε θα ξέρω αν διορίζομαι φέτος ή του χρόνου;