*

Αποστολέας Θέμα: Περιοχές πρώτου διορισμού  (Αναγνώστηκε 131028 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ghostjim

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Περιοχές πρώτου διορισμού
« Απάντηση #434 στις: Ιουλίου 16, 2009, 10:58:26 am »
Αυτό περί άδειας ανατροφής ισχύει τελικά και για τους άνδρες αν δεν έχει κάνει χρήση η γυναίκα. η οποία στην περίπτωση μου τουλάχιστον εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ???

Ναι ισχύει!
Αρκεί το παιδί να είναι κάτω των 4 ετών.

Στην περίπτωση του ελεύθερου επαγγελματία ισχύει η άδεια για τον σύζυγο εκπαιδευτικό;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:46:02 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Ιουλίου 16, 2009, 11:45:08 am »
Στην περίπτωση του ελεύθερου επαγγελματία ισχύει η άδεια για τον σύζυγο εκπαιδευτικό;;;;;;;

4. Αν η σύζυγος του υπαλλήλου ή ο σύζυγος της υπαλλήλου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, εφόσον δικαιούται όμοιων ολικώς ή μερικώς διευκολύνσεων, ο σύζυγος ή η σύζυγος υπάλληλος δικαιούται να κάνει χρήση της διευκόλυνσης του μειωμένου ωραρίου ή της άδειας ανατροφής κατά το μέρος που η σύζυγος αυτού ή ο σύζυγος αυτής δεν κάνει χρήση των δικών της ή των δικών του δικαιωμάτων ή κατά το μέρος που αυτά υπολείπονται των προβλεπόμενων από την παράγραφο 2 του άρθρου 53 του Υ.Κ. διευκολύνσεων.
Ως εργασία στον ιδιωτικό τομέα νοείται η εξαρτημένη μισθωτή εργασία, καθώς και η άσκηση κάποιου ελευθέριου επαγγέλματος από αυτά που ορίζονται στην κείμενη νομοθεσία περί φορολογίας εισοδήματος (παρ. 1 του άρθρου 48 του ν. 2238/1994).

http://dide-v.thess.sch.gr/portal/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=275

Αποσυνδεδεμένος stavroula23

• Νέο μέλος
  • *
  • ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα..ειμαστε..
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Ιουλίου 16, 2009, 01:33:25 pm »
Όλοι όσοι βρίσκονται στον πίνακα διοριστέων, έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση διορισμού φέτος.
[/quote

παιδια καλησπερα! εχει ιδεα κανεις αν το νησι της Ροδου και συγκεκριμενα τα δυσπροσιτα σχολεια της , για κατηγορια δασκαλων, εχουν οργανικα κενα? πως το μαθαινει κανεις αυτο?

Αποσυνδεδεμένος Rixardos7

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Ιουλίου 16, 2009, 01:51:14 pm »
Συναδελφοι σας παρακαλω αν μπορειτε απαντηστε μου στο εξης γιατι δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομα:

Η εγκυκλιος διορισμου που θα βγει για να δηλωσουμε περιοχες διορισμου που επιθυμουμε, θα ειναι κοινη για ολους (30μηνο, 24μηνο, 40% και ΑΣΕΠ) ή θα βγει πρωτα μια εγκυκλιος για τους 30μηνο, 24μηνο και 40%, θα διαλεξουν αυτοι και μετα για οσες περιοχες απομεινουν θα βγει αλλη εγκυκλιος και θα δηλωσουν οι διοριστεοι μεσω ΑΣΕΠ?

Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:46:02 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Ιουλίου 16, 2009, 02:10:31 pm »
Για τις ειδικότητες για τις οποίες έχουν βγει τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, μάλλον θα βγουν ταυτόχρονα οι εγκύκλιοι για διορισμό από ΑΣΕΠ και πίνακες. Σε αυτή την περίπτωση οι προσφερόμενες περιοχές θα είναι κοινές.
Για τις υπόλοιπες ειδικότητες, το πιθανότερο είναι να βγει πρώτα η εγκύκλιος για διορισμό από τους πίνακες.

Αποσυνδεδεμένος Rixardos7

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Ιουλίου 16, 2009, 02:21:42 pm »
Για τις ειδικότητες για τις οποίες έχουν βγει τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, μάλλον θα βγουν ταυτόχρονα οι εγκύκλιοι για διορισμό από ΑΣΕΠ και πίνακες. Σε αυτή την περίπτωση οι προσφερόμενες περιοχές θα είναι κοινές.
Για τις υπόλοιπες ειδικότητες, το πιθανότερο είναι να βγει πρώτα η εγκύκλιος για διορισμό από τους πίνακες.

Γινεται να γινει κατι τετοιο? Διαφορετικη μεταχειριση αναλογα με το ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα??? Δηλαδη επρεπε να παρακαλαμε (ειμαι φυσικος) να καθυστερησουν να τα βγαλουν? Γιατι ειναι προφανες οτι αλλο ειναι να ξερεις ακριβως σε ποιες περιοχες "ανταγωνιζεσαι" μονο με τους ΑΣΕΠιτες (αφου ξερεις ακριβως ποια εινα η σειρα σου) και αλλο να πρεπει να δηλωσεις απο ολες τις περιοχες, αφου πολλες απο αυτες θα "κλεισουν" απο τους διοριστεους απο τους πινακες προυπηρεσιας και τζαμπα θα τις δηλωσουμε εμεις οι διοριστεοι απο τον ΑΣΕΠ.
Τις αλλες χρονιες τι γινοτανε?

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Ιουλίου 16, 2009, 02:35:46 pm »

Γινεται να γινει κατι τετοιο? Διαφορετικη μεταχειριση αναλογα με το ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα??? Δηλαδη επρεπε να παρακαλαμε (ειμαι φυσικος) να καθυστερησουν να τα βγαλουν? Γιατι ειναι προφανες οτι αλλο ειναι να ξερεις ακριβως σε ποιες περιοχες "ανταγωνιζεσαι" μονο με τους ΑΣΕΠιτες (αφου ξερεις ακριβως ποια εινα η σειρα σου) και αλλο να πρεπει να δηλωσεις απο ολες τις περιοχες, αφου πολλες απο αυτες θα "κλεισουν" απο τους διοριστεους απο τους πινακες προυπηρεσιας και τζαμπα θα τις δηλωσουμε εμεις οι διοριστεοι απο τον ΑΣΕΠ.
Τις αλλες χρονιες τι γινοτανε?
Άλλες φορές η εγκύκλιος ήταν κοινή για ΑΣΕΠ και Ενιαίο και άλλες φορές έβγαιναν ξεχωριστές εγκύκλιοι.
(το δεύτερο αφορούσε συνήθως χρονιές αμέσως μετά από ΑΣΕΠ, όπως έχουμε τώρα, όταν η έκδοση αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ καθυστερούσε )
Εδώ η σελίδα του υπουργείου με τις εγκυκλίους προσλήψεων τα τελευταία χρόνια:
http://www.ypepth.gr/el_ec_page3948.htm

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Ιουλίου 16, 2009, 08:19:00 pm »
Ξέρει κανείς αν ο/η σύζυγος που είναι διορισμένος με οργανική στην Αθήνα μπορεί να "τραβήξει" τον άλλο ή θα πάει και εκείνος επαρχία;
Όχι ότι έχω πρόβλημα με οποιαδήποτε και από τις δύο περιπτώσεις,αλλά είναι λίγο μπέρδεμα η συνυπηρέτηση.
Ευχαριστώ

νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρη ότι το ανώτερο υπουργείο "τραβάει " το κατώτερο π.χ. ένας αστυνομικός (υπουργείο εσωτερικών)"τραβάει" μια εκπαιδευτικό (υπουργείο παιδείας). Εξαρτάται λοιπόν από το σε ποια υπηρεσία εργάζεται ο σύζυγος και κάπου έχω ακούσει ότι ορισμένες φορές μετράει ο βαθμός ή η παλαιότητα αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη για αυτό το τελευταίο!Ελπίζς να σε βοήθησα έστς και λίγο!!!
Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου,αλλά μιλάω για το ίδιο υπουργείο (Παιδείας).Ξέρεις τίποτα γι'αυτήν την περίπτωση;Συγνώμη που σε κουράζω...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 16, 2009, 08:21:01 pm από rublev »

Αποσυνδεδεμένος sofia25

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Ιουλίου 17, 2009, 10:12:01 pm »
γεια σας ειμαι νηπιαγωγοσ πε60 και με βαση τουσ πινακεσ διορισμων ειμαι στη δευτερη φουρνια διορισμων(θεση περιπου 540),φετος θα ειμαστε αναπληρωτες και του χρονου μονιμοι;;οι διορισμοι των μονιμων γινονται μονο σεπτεβριο;εχω μπερδευτει λιγο.. ???

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Ιουλίου 17, 2009, 10:49:53 pm »
@sofia25 vΕγώ το 2005 είχα θέση γύρω στο 550 από τους 980 και με πήραν την πρώτη χρονιά. Εξαρτάται από το τι θα κάνουν αυτοί που είναι πιο πάνω από σένα το αν θα διοριστείς την πρώτη ή τη δεύτερη χρονιά (και φυσικά πό το τι θα κάνεις εσύ, αν θα κάνεις αίτηση, αν θα βάλεις όλες τις περιοχές...)
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Ιουλίου 17, 2009, 11:26:03 pm »
γεια σας ειμαι νηπιαγωγοσ πε60 και με βαση τουσ πινακεσ διορισμων ειμαι στη δευτερη φουρνια διορισμων(θεση περιπου 540),φετος θα ειμαστε αναπληρωτες και του χρονου μονιμοι;;οι διορισμοι των μονιμων γινονται μονο σεπτεβριο;εχω μπερδευτει λιγο.. ???

Επειδή στο πίνακα είσαι αρκετά πάνω από τη μέση, μάλλον θα διοριστείς τη δεύτερη χρονιά. Οι διορισμοί γίνονται πάντα στην αρχή της χρονιάς.

Αποσυνδεδεμένος sofia25

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Ιουλίου 18, 2009, 12:40:52 am »
σε ευχαριστω πολυ :D

Αποσυνδεδεμένος arianoula27

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Ιουλίου 18, 2009, 12:56:04 am »
Ξέρει κανείς αν ο/η σύζυγος που είναι διορισμένος με οργανική στην Αθήνα μπορεί να "τραβήξει" τον άλλο ή θα πάει και εκείνος επαρχία;
Όχι ότι έχω πρόβλημα με οποιαδήποτε και από τις δύο περιπτώσεις,αλλά είναι λίγο μπέρδεμα η συνυπηρέτηση.
Ευχαριστώ

νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρη ότι το ανώτερο υπουργείο "τραβάει " το κατώτερο π.χ. ένας αστυνομικός (υπουργείο εσωτερικών)"τραβάει" μια εκπαιδευτικό (υπουργείο παιδείας). Εξαρτάται λοιπόν από το σε ποια υπηρεσία εργάζεται ο σύζυγος και κάπου έχω ακούσει ότι ορισμένες φορές μετράει ο βαθμός ή η παλαιότητα αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη για αυτό το τελευταίο!Ελπίζς να σε βοήθησα έστς και λίγο!!!
Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου,αλλά μιλάω για το ίδιο υπουργείο (Παιδείας).Ξέρεις τίποτα γι'αυτήν την περίπτωση;Συγνώμη που σε κουράζω...

δεν ξέρω και πολλά αλλά νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση ο παλαιότερος στη θέση¨"τραβάει" τον νεότερο.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Ιουλίου 18, 2009, 01:01:25 am »
Ευχαριστώ

δεν ξέρω και πολλά αλλά νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση ο παλαιότερος στη θέση¨"τραβάει" τον νεότερο.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182682
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144