0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς αν ο/η σύζυγος που είναι διορισμένος με οργανική στην Αθήνα μπορεί να "τραβήξει" τον άλλο ή θα πάει και εκείνος επαρχία;Όχι ότι έχω πρόβλημα με οποιαδήποτε και από τις δύο περιπτώσεις,αλλά είναι λίγο μπέρδεμα η συνυπηρέτηση.Ευχαριστώ
Ειμαι διοριστεος στον ΑΣΕΠ (ΠΕ03) και μια φιλη μου προτεινε να μη δηλωσω τα δυσπροσιτα λογω της υποχρεωτικης 2ετιας.Μου επισημανε οτι δυσκολα σε βγαζουν σε διαθεση, μαι και σου βρισκουν θεση εστω και σε γραφειο. Εγω λογω γυναικας και παιδιου θα ηθελα να αποφυγω τη 2ετια αλλα φοβαμαι μηπως και με βγαλουν σε διαθεση ολη τη χρονια.Αν καποιος γνωριζει περισσοτερα για τις περιοχες προτιμησης θα χαρω να με βοηθησει μια και συντομα θα πρεπει να δηλωθουν!!!Ευχαριστω...
Το βύσμα χρειάζεται μόνο στις μεταθέσεις και αποσπάσεις ή και στην τοποθέτηση σε μια καλή περιοχή των πρωτοδιόριστων; Η μετάθεση δε γίνεται βάσει μορίων; Πώς υπεισέρχεται το βύσμα; Συγγνώμη, αλλά αν μπορείτε διαφωτίστε με λίγο για το τι να περιμένω.
από ότι είδα σήμερα οι τελευταίοι των νηπιαγωγών κάθε χρόνο πάνε Κρήτη... τόσο χάλια είναι εκεί??? και γιατί κάθε χρόνο έχει ΄τόσες πολλές θέσεις???
ευχαριστώ πολύ... με ποια σειρά να βάλω τους νομούς??? γιατί εγώ δεν έχω ιδέα από κρήτη
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 18, 2009, 03:15:57 pmαπό ότι είδα σήμερα οι τελευταίοι των νηπιαγωγών κάθε χρόνο πάνε Κρήτη... τόσο χάλια είναι εκεί??? και γιατί κάθε χρόνο έχει ΄τόσες πολλές θέσεις??? Η Κρητη ειναι πολυ μεγαλο νησι και πολλα χωρια στα νοτια κυριως ή σε ορεινες περιοχες ειναι μακρια απο τις μεγαλες πολεις και δυσκολα στην προσβαση τους.Καποια ειναι και δυσπροσιτα.Για αρκετα χωρια μπορει να χρειαστεις πανω απο μια ωρα με το αυτοκινητο εφοσον μενεις σε πρωτευουσα νομου
Παράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 18, 2009, 03:25:25 pmευχαριστώ πολύ... με ποια σειρά να βάλω τους νομούς??? γιατί εγώ δεν έχω ιδέα από κρήτηΚαλυτερα πρωτα Ηρακλειο και Χανια γιατι εχουν πιο τακτικη ακτοπλοϊκη συγκοινωνια(κι αεροδρομιο).
Η μετάθεση δε γίνεται βάσει μορίων; Πώς υπεισέρχεται το βύσμα;
Παράθεση από: resident στις Ιουλίου 18, 2009, 03:32:43 pmΠαράθεση από: Μαρία!! στις Ιουλίου 18, 2009, 03:25:25 pmευχαριστώ πολύ... με ποια σειρά να βάλω τους νομούς??? γιατί εγώ δεν έχω ιδέα από κρήτηΚαλυτερα πρωτα Ηρακλειο και Χανια γιατι εχουν πιο τακτικη ακτοπλοϊκη συγκοινωνια(κι αεροδρομιο).ευχαριστώ πολύ..... και από ότι βλέπω η Κρήτη δεν έχει και πάρα πολλά μορια