*

Αποστολέας Θέμα: Περιοχές πρώτου διορισμού  (Αναγνώστηκε 131027 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
Απ: Περιοχές πρώτου διορισμού
« Απάντηση #448 στις: Ιουλίου 18, 2009, 08:01:38 am »
Ξέρει κανείς αν ο/η σύζυγος που είναι διορισμένος με οργανική στην Αθήνα μπορεί να "τραβήξει" τον άλλο ή θα πάει και εκείνος επαρχία;
Όχι ότι έχω πρόβλημα με οποιαδήποτε και από τις δύο περιπτώσεις,αλλά είναι λίγο μπέρδεμα η συνυπηρέτηση.
Ευχαριστώ

Μου είπαν για περίπτωση που η παλαιά πήγε στην περιοχή που διορίστηκε ο νέος .
Με απόσπαση ?  Δεν έχω ιδέα το πως ακριβώς έγινε .
Το μόνο που ξέρω είναι ότι τελικά πήγαν και οι δύο στην περιοχή του νεοδιόριστου .

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:51 »

Αποσυνδεδεμένος mistermike

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Ιουλίου 18, 2009, 10:35:19 am »
Ειμαι διοριστεος στον ΑΣΕΠ (ΠΕ03) και μια φιλη μου προτεινε να μη δηλωσω τα δυσπροσιτα λογω της υποχρεωτικης 2ετιας.Μου επισημανε οτι δυσκολα σε βγαζουν σε διαθεση, μαι και σου βρισκουν θεση εστω και σε γραφειο. Εγω λογω γυναικας και παιδιου θα ηθελα να αποφυγω τη 2ετια αλλα φοβαμαι μηπως και με βγαλουν σε διαθεση ολη τη χρονια.
Αν καποιος γνωριζει περισσοτερα για τις περιοχες προτιμησης θα χαρω να με βοηθησει μια και συντομα θα πρεπει να δηλωθουν!!!
Ευχαριστω...

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #450 στις: Ιουλίου 18, 2009, 10:53:01 am »
Ειμαι διοριστεος στον ΑΣΕΠ (ΠΕ03) και μια φιλη μου προτεινε να μη δηλωσω τα δυσπροσιτα λογω της υποχρεωτικης 2ετιας.Μου επισημανε οτι δυσκολα σε βγαζουν σε διαθεση, μαι και σου βρισκουν θεση εστω και σε γραφειο. Εγω λογω γυναικας και παιδιου θα ηθελα να αποφυγω τη 2ετια αλλα φοβαμαι μηπως και με βγαλουν σε διαθεση ολη τη χρονια.
Αν καποιος γνωριζει περισσοτερα για τις περιοχες προτιμησης θα χαρω να με βοηθησει μια και συντομα θα πρεπει να δηλωθουν!!!
Ευχαριστω...

Συγχαρητήρια για το διορισμό σου!!!Από τη στιγμή που δεν έχουν βγει περιοχές δεν μπορούμε να πούμε τίποτα....
όντως στο δυσπρόσιτο ό,τι και να γίνει θα μείνεις κι αν δεν έχεις ώρες θα πας γραφείο (λίγο σπάνιο βέβαια).
Σκέψου όμως πως αν είσαι από περιοχή με βαση μετάθεσης άνω του 30, σίγουρα θα μείνεις κάπου αλλού για 2 χρόνια ίσως και πιο πολύ.Εκτός αν μπορέσεις (με βύσμα πάντα ) να πάρεις απόσπαση σε υπουργεία κ.λ.π.
Γνώρισα έναν συνάδελφο με 2 παιδιά, ο οποίος έμεινε 2 χρόνια στο δυσπρόσιτο αλλά μετά πήγε κατυθείαν σπίτι του.Οπως και άλλους που δεν ήθελαν δυσπρόσιτο και ακόμα δεν έχουν πάρει μετάθεση γιατί δεν ήθελαν να πάνε μακριά.Κάτσε να βγουν τα μέρη, μελέτησε καλά και τις βάσεις τις περιοχής σου και βλέπεις  :)

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #451 στις: Ιουλίου 18, 2009, 02:57:36 pm »
Το βύσμα χρειάζεται μόνο στις μεταθέσεις και αποσπάσεις  ή και στην τοποθέτηση σε μια καλή περιοχή  των πρωτοδιόριστων;

Η μετάθεση δε γίνεται βάσει μορίων; Πώς υπεισέρχεται το βύσμα; Συγγνώμη, αλλά αν μπορείτε διαφωτίστε με λίγο για το τι να περιμένω.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:45:51 »

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #452 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:02:26 pm »
Στις αποσπάσεις , όχι στις μεταθέσεις , ούτε στους διορισμούς .

Το βύσμα χρειάζεται μόνο στις μεταθέσεις και αποσπάσεις  ή και στην τοποθέτηση σε μια καλή περιοχή  των πρωτοδιόριστων;

Η μετάθεση δε γίνεται βάσει μορίων; Πώς υπεισέρχεται το βύσμα; Συγγνώμη, αλλά αν μπορείτε διαφωτίστε με λίγο για το τι να περιμένω.

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #453 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:15:57 pm »
από ότι είδα σήμερα οι τελευταίοι των νηπιαγωγών κάθε χρόνο πάνε Κρήτη... τόσο χάλια είναι εκεί??? και γιατί κάθε χρόνο έχει ΄τόσες πολλές θέσεις??? εγώ πίστευα πως οι τελευταίοι θα πήγαιναν στα πιο απομακρυσμένα δυσπρόσιτα.. μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει??? α... και στην άλλη απορία μου μήπως??? είμαι στους διορισθέους και μετά τα οριστικά αποτελέσματα καλυτέρευσε κάπως η θέση μου... αυτό οφείλεται στους 30 και 24 μηνους???? ή αυτοί θα φύγουν πιο μετά , οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου?????
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #454 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:22:38 pm »
δεν ξέρω να σου πω για τους νηπιαγωγούς,αλλά ξέρω για την Κρήτη!θα περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #455 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:25:25 pm »
ευχαριστώ πολύ... με ποια σειρά να βάλω τους νομούς??? γιατί εγώ δεν έχω ιδέα από κρήτη

Αποσυνδεδεμένος resident

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ01
    • Προφίλ
« Απάντηση #456 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:29:01 pm »
από ότι είδα σήμερα οι τελευταίοι των νηπιαγωγών κάθε χρόνο πάνε Κρήτη... τόσο χάλια είναι εκεί??? και γιατί κάθε χρόνο έχει ΄τόσες πολλές θέσεις???
Η Κρητη ειναι πολυ μεγαλο νησι και πολλα χωρια στα νοτια κυριως ή σε ορεινες περιοχες ειναι μακρια απο τις μεγαλες πολεις και δυσκολα στην προσβαση τους.Καποια ειναι και δυσπροσιτα.Για αρκετα χωρια μπορει να χρειαστεις πανω απο μια ωρα με το αυτοκινητο εφοσον μενεις σε πρωτευουσα νομου

Αποσυνδεδεμένος resident

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ01
    • Προφίλ
« Απάντηση #457 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:32:43 pm »
ευχαριστώ πολύ... με ποια σειρά να βάλω τους νομούς??? γιατί εγώ δεν έχω ιδέα από κρήτη
Καλυτερα πρωτα Ηρακλειο και Χανια γιατι εχουν πιο τακτικη ακτοπλοϊκη συγκοινωνια(κι αεροδρομιο).

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #458 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:34:00 pm »
από ότι είδα σήμερα οι τελευταίοι των νηπιαγωγών κάθε χρόνο πάνε Κρήτη... τόσο χάλια είναι εκεί??? και γιατί κάθε χρόνο έχει ΄τόσες πολλές θέσεις???
Η Κρητη ειναι πολυ μεγαλο νησι και πολλα χωρια στα νοτια κυριως ή σε ορεινες περιοχες ειναι μακρια απο τις μεγαλες πολεις και δυσκολα στην προσβαση τους.Καποια ειναι και δυσπροσιτα.Για αρκετα χωρια μπορει να χρειαστεις πανω απο μια ωρα με το αυτοκινητο εφοσον μενεις σε πρωτευουσα νομου
ωχ κατάλαβα και αφού μέσα στο νομό μετά σε στέλνουν με κοινωνικά κριτήρια, εμένα θα με στείλουν σίγουρα στα πιο μακρυνά κουτσοχώρια ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος mrsour

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #459 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:35:58 pm »
Καλυτερα πρωτα Ηρακλειο και Χανια γιατι εχουν πιο τακτικη ακτοπλοϊκη συγκοινωνια(κι αεροδρομιο).
ευχαριστώ πολύ..... και από ότι βλέπω η Κρήτη δεν έχει και πάρα πολλά μορια

Αποσυνδεδεμένος resident

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ01
    • Προφίλ
« Απάντηση #460 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:37:10 pm »

Η μετάθεση δε γίνεται βάσει μορίων; Πώς υπεισέρχεται το βύσμα;
Υπαρχουν περιπτωσεις (εχω υποψη μου δυο )οπου μετα απο πολυυυυυ μεγαλο βυσμα καποιοι μετατεθηκαν εκει που ηθελαν.Αυτο γινεται ως εξης: παιρνει μεταθεση το βυσμα και μαζι του ολοι οσοι προηγουνται σε μορια.Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα σε μια περιπτωση να μετατεθουν σε περιοχη της Κ.Μακεδονιας 14 φιλολογοι,ο τελευταιος με 6 μορια,ενω καθε χρονο επαιρναν μεταθεση  ενα-δυο ατομα με περιπου 50 μορια.Στη δευτερη περιπτωση σε πολη που ζητημα ηταν αν ανοιγε μια θεση το χρονο,ξαφνικα μετατεθηκαν πεντε!!

Αποσυνδεδεμένος resident

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ01
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Ιουλίου 18, 2009, 03:39:19 pm »
ευχαριστώ πολύ..... και από ότι βλέπω η Κρήτη δεν έχει και πάρα πολλά μορια
στη δευτεροβαθμια εχει χωρια με πολλα μορια γιατι ολοι οι νομοι χωριζονται σε δυο περιοχες μεταθεσης μονο,οποτε τα χωρια της νοτιας Κρητης εχουν μεγαλη αποσταση απο τις πολεις.(οπου ειναι το γραφειο δ/θμιας)..Απ οτι καταλαβα εισαι νηπιαγωγος,οποτε εκει ειναι διαφορετικα τα μορια γιατι υπαρχουν πιο πολλα γραφεια

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182682
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)