0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
από ότι είδα σήμερα οι τελευταίοι των νηπιαγωγών κάθε χρόνο πάνε Κρήτη... τόσο χάλια είναι εκεί??? και γιατί κάθε χρόνο έχει ΄τόσες πολλές θέσεις??? εγώ πίστευα πως οι τελευταίοι θα πήγαιναν στα πιο απομακρυσμένα δυσπρόσιτα.. μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει??? α... και στην άλλη απορία μου μήπως??? είμαι στους διορισθέους και μετά τα οριστικά αποτελέσματα καλυτέρευσε κάπως η θέση μου... αυτό οφείλεται στους 30 και 24 μηνους? ή αυτοί θα φύγουν πιο μετά , οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου??ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Παράθεση από: lilo στις Αυγούστου 08, 2009, 10:17:37 amΜε όλα αυτά που διαβάζω για τα μέρη δε θέλω να διοριστώ Μη το βλεπεις ετσι... Δεν ειναι το ιδιο παντου, πιστευω οτι αν βρεις καλη παρεα η χρονια περναει αμεσως και ευχαριστα! Και εγω ακουσα πολλα για διαφορες περιοχες, ας ειμαστε λιγο αισιοδοξοι!!
Με όλα αυτά που διαβάζω για τα μέρη δε θέλω να διοριστώ
Παράθεση από: penny_ct στις Αυγούστου 08, 2009, 11:29:03 amΠαράθεση από: lilo στις Αυγούστου 08, 2009, 10:17:37 amΜε όλα αυτά που διαβάζω για τα μέρη δε θέλω να διοριστώ Μη το βλεπεις ετσι... Δεν ειναι το ιδιο παντου, πιστευω οτι αν βρεις καλη παρεα η χρονια περναει αμεσως και ευχαριστα! Και εγω ακουσα πολλα για διαφορες περιοχες, ας ειμαστε λιγο αισιοδοξοι!! οντως μην τα βλεπεις ετσι δεν λες που διοριζομαστε και ησυχαζουμε οσο δε για μενα το αποφασιαΕυρυτανια να παρω και κανενα μοριο στην φωκιδα που ειμουν τα ποιο πολλα μορια σε σχλειο ηταν 3
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 18, 2009, 04:39:05 pmΣτην περίπτωση που πάρει κάποια πρωτοδιόριστη άδεια ανατροφής είπατε ότι παίρνει κανονικά τα μόρια. Ήθελα, όμως, να ρωτήσω αν θεωρείται ότι έχει υπηρετήσει τη διετία που είναι η δοκιμαστική περίοδος ή πρέπει να υπηρετήσει ένα χρόνο επιπλέον, λόγω της άδειας ανατροφής που πήρε. ειτε εχει αδεια επ'απειλουμενης εγκυμοσυνης,ειτε κυησης,ειτε ανατροφης παιδιου θεωρειται οτι υπηρετει την οργανικη,παιρνει τα μορια του σχολειου τοποθετησης και ''ξεχρεωνει'' τη διετια κανονικα[/qote]να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, αν κάποιος βάζοντας και το κουτάκι "αποδέχομαι σε όλα τα δυσπρόσιτα" (φυσικά για το φόβο των Ιουδαίων) διοριστεί ονομαστικά σε δυσπρόσιτο, μπορεί να πάρει άδεια άνευ αποδοχών? Και αν ναι, ξεχρεώνει έστω το ένα από τα δύο χρόνια υποχρεωτικής παραμονής στο δυσπρόσιτο?
Στην περίπτωση που πάρει κάποια πρωτοδιόριστη άδεια ανατροφής είπατε ότι παίρνει κανονικά τα μόρια. Ήθελα, όμως, να ρωτήσω αν θεωρείται ότι έχει υπηρετήσει τη διετία που είναι η δοκιμαστική περίοδος ή πρέπει να υπηρετήσει ένα χρόνο επιπλέον, λόγω της άδειας ανατροφής που πήρε.
Καλημέρα! Ας υποθέσουμε ότι τοποθετούμαι ως νεοδιόριστη στην Α Κυκλάδων, π.χ. Όταν μας καλέσουν να δηλώσουμε τις προτιμήσεις μας, πρέπει να δηλώσουμε την σειρά προτίμησης για όλα τα κενά ή μόνο για όσα εμείς θέλουμε; Ή για τις "ανάγκες της υπηρεσίας" πας κάπου και ας μην το έχεις δηλώσει