*

Αποστολέας Θέμα: Περιοχές πρώτου διορισμού  (Αναγνώστηκε 130765 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Περιοχές πρώτου διορισμού
« Απάντηση #588 στις: Αυγούστου 08, 2009, 10:51:23 pm »
Η Άνδρος είναι πολύ ωραία. Εξυπηρετείται καθημερινά από τρία συμβαρικά πλοία από Ραφήνα. Δυο μήνες το χειμώνα όμως μένει μόνο με ένα για να συντηρηθούν τα άλλα. Τρία χρόνια πριν το εισιτήριο μαζί με το αυτοκίνητο ήταν στα 50 ευρώ αλλά να έχεις υπ' όψιν σου περιόδους αιχμής (Χριστούγενα Πάσχα) κλείνουμε νωρίτερα, παρόλο που τις Παρασκευές φεύγουν 2 δρομολόγια.
Το ΚΤΕΛ από και προς το λιμάνι είναι λειτουργεί ρολόι, τα άλλά δρομολόγια είναι χαλαρά ;) Πάντως αν μένεις στο μέρος που διορίζεσαι δεν χρειάζεσαι απαραίτητα αυτοκίνητο, καθώς τα βρίσκεις όλα. Το οδικό δίκτυο είναι κλασσικό νησιώτικο, αρκετές στροφούλες, λίγες λακουβίτσες αλλά σύντομο από το λιμάνι μέχρι τη Χώρα εγώ έκανα 3 τέταρτα.
Η Άνδρος επειδή δεν στηρίζεται οικονομικά στους τουρίστες, δεν αισθάνεσαι ως πορτοφόλι που περπατάει και το πως θα περάσεις εξαρτάται από το κλίμα των συναδέλφων. Εξηγούμαι...το σχολείο μου ήμασταν όλοι ή παντρεμένοι ή σχεδόν αρραβωνιασμένοι, είχαμε πάρει σβάρνα όλα τα μαγειριά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, την ίδια στιγμή στο Κόρθι, που είχε γενικά πολύ νεαρόκοσμό,λόγω αναπληρωτών και του τεχνικού ήταν σαν να ζεις φοιτητική ζωή, μπαράκια ποτάκια κτλ. Γενικά όμως περνάς καλά, αν έχεις τέτοια διάθεση. Η κουζίνα τους είναι πάρα πολύ καλή, ντόπια κρέατα  και έχεις πολλές επιλογές διασκέδασης.
Το κακό με την Άνδρο είναι επειδή εξυπηρετείται μόνο από Ραφήνα, πρέπει να έχεις υπόψιν σου τον καιρό αν θέλεις να ανέβεις στην Αθήνα για Σαββατοκύριακο καθώς όταν το κάβο ντόρο πιάνει 7 μποφόρ νοτιά, το πλοίο δεν φεύγει... το meteo θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου, διότι ο προϊστάμενος είναι αυστηρός σε αυτό το θέμα  >:(
Δίκιο έχει ο άνθρωπος  :-[, Δευτέρα πρωί και να μην έχει δάσκαλο η τάξη δεν είναι και το πιο υπεύθυνο  :-\ :-\
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:44:58 »

Αποσυνδεδεμένος ζουζουνα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Αυγούστου 08, 2009, 10:59:51 pm »
ευχαριστω πολυ παιδια.
βεβαια η ανδρος ειναι να σου τυχει....
η ικαρια τι λεει?

Αποσυνδεδεμένος πε04.04

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: Αυγούστου 09, 2009, 06:43:16 pm »
Πόυ θα τις βρουμε αυτες αναλυτικά;

Αποσυνδεδεμένος n.sof

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Αυγούστου 09, 2009, 08:51:04 pm »
από ότι είδα σήμερα οι τελευταίοι των νηπιαγωγών κάθε χρόνο πάνε Κρήτη... τόσο χάλια είναι εκεί??? και γιατί κάθε χρόνο έχει ΄τόσες πολλές θέσεις??? εγώ πίστευα πως οι τελευταίοι θα πήγαιναν στα πιο απομακρυσμένα δυσπρόσιτα.. μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει??? α... και στην άλλη απορία μου μήπως??? είμαι στους διορισθέους και μετά τα οριστικά αποτελέσματα καλυτέρευσε κάπως η θέση μου... αυτό οφείλεται στους 30 και 24 μηνους???? ή αυτοί θα φύγουν πιο μετά , οπότε θα ξαναβελτιωθεί η θέση μου?????
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Μαρια απο ποια περιοχη εισαι?Η αληθεια ειναι οτι η Κρητη ειναι ο νοτος...Εγω ειμαι απο Κρητη και μενω σε μεγαλη πολη...Τα χωρια ειναι περιεργα λιγο....Οχι ολα αλλα τα περισσοτερα...Εγω θελω να περασω Κρητη γιατι εμενα δε με βολευουν για παραδειγμα Κυκλαδες ή Επτανησα...Τα Επτανησα παρολα αυτα ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη απο ο,τι ειδα γτ ειναι κοντα σε οσους ειναι απο ηπειρωτικη Ελλαδα..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:44:58 »

Αποσυνδεδεμένος asyria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Αυγούστου 09, 2009, 08:56:52 pm »
Με όλα αυτά που διαβάζω για τα μέρη δε θέλω να διοριστώ  :-[

Μη το βλεπεις ετσι... Δεν ειναι το ιδιο παντου, πιστευω οτι αν βρεις καλη παρεα η χρονια περναει αμεσως και ευχαριστα! Και εγω ακουσα πολλα για διαφορες περιοχες, ας ειμαστε λιγο αισιοδοξοι!! :)
οντως μην τα βλεπεις ετσι δεν λες που διοριζομαστε και ησυχαζουμε οσο δε για μενα το αποφασια
Ευρυτανια να παρω και κανενα μοριο στην φωκιδα που ειμουν τα ποιο πολλα μορια σε σχλειο ηταν 3

Αποσυνδεδεμένος taratazoum

• Έμπειρο μέλος
  • back in black
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Αυγούστου 09, 2009, 10:42:11 pm »
Με όλα αυτά που διαβάζω για τα μέρη δε θέλω να διοριστώ  :-[

Μη το βλεπεις ετσι... Δεν ειναι το ιδιο παντου, πιστευω οτι αν βρεις καλη παρεα η χρονια περναει αμεσως και ευχαριστα! Και εγω ακουσα πολλα για διαφορες περιοχες, ας ειμαστε λιγο αισιοδοξοι!! :)
οντως μην τα βλεπεις ετσι δεν λες που διοριζομαστε και ησυχαζουμε οσο δε για μενα το αποφασια
Ευρυτανια να παρω και κανενα μοριο στην φωκιδα που ειμουν τα ποιο πολλα μορια σε σχλειο ηταν 3

σε ποιο σχολειο ησουν στην φωκιδα?ενδιαφερομαι να την δηλωσω!ειναι καλα?να μου πεις τα παντα ενια θεμα παρεας!!!και ΔΙΑΘΕΣΗΣ!δοξα το θεο απο αυτη εχω απειρη!! :D ;)
δεν ειμαι τρελλη!!!!το υπουργειο θα με οδηγησει στο ψυχιατρειο!!

Αποσυνδεδεμένος mons

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: Αυγούστου 10, 2009, 12:48:59 am »
Στην περίπτωση που πάρει κάποια πρωτοδιόριστη άδεια ανατροφής είπατε ότι παίρνει κανονικά τα μόρια. Ήθελα, όμως, να ρωτήσω αν θεωρείται ότι έχει υπηρετήσει τη διετία που είναι η δοκιμαστική περίοδος ή πρέπει να υπηρετήσει ένα χρόνο επιπλέον, λόγω της άδειας ανατροφής που πήρε.
ειτε εχει αδεια επ'απειλουμενης εγκυμοσυνης,ειτε κυησης,ειτε ανατροφης παιδιου θεωρειται οτι υπηρετει την οργανικη,παιρνει τα μορια του σχολειου τοποθετησης  και ''ξεχρεωνει'' τη διετια κανονικα
[/qote]να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, αν κάποιος βάζοντας και το κουτάκι "αποδέχομαι σε όλα τα δυσπρόσιτα" (φυσικά για το φόβο των Ιουδαίων) διοριστεί ονομαστικά σε δυσπρόσιτο, μπορεί να πάρει άδεια άνευ αποδοχών? Και αν ναι, ξεχρεώνει έστω το ένα από τα δύο χρόνια υποχρεωτικής παραμονής στο δυσπρόσιτο?

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #595 στις: Αυγούστου 11, 2009, 01:25:31 am »
Καλημέρα! Ας υποθέσουμε ότι τοποθετούμαι ως νεοδιόριστη στην Α Κυκλάδων, π.χ. Όταν μας καλέσουν να δηλώσουμε τις προτιμήσεις μας, πρέπει να δηλώσουμε την σειρά προτίμησης για όλα τα κενά ή μόνο για όσα εμείς θέλουμε; Ή για τις "ανάγκες της υπηρεσίας" πας κάπου και ας μην το έχεις δηλώσει

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: Αυγούστου 11, 2009, 01:58:24 am »
Καλημέρα! Ας υποθέσουμε ότι τοποθετούμαι ως νεοδιόριστη στην Α Κυκλάδων, π.χ. Όταν μας καλέσουν να δηλώσουμε τις προτιμήσεις μας, πρέπει να δηλώσουμε την σειρά προτίμησης για όλα τα κενά ή μόνο για όσα εμείς θέλουμε; Ή για τις "ανάγκες της υπηρεσίας" πας κάπου και ας μην το έχεις δηλώσει

Μπορείς να δηλώσεις όσα κενά θέλεις. Αν, όμως, τα κενά που δήλωσες καλυφθούν από άλλους με περισσότερα μόρια, σε τοποθετούν κάπου αλλού.

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #597 στις: Αυγούστου 11, 2009, 11:46:47 am »
ioanna, ευχαριστώ για την απάντηση. Έτσι, όμως, δεν έχει σημασία αν δηλώσω πρώτη Α,

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #598 στις: Αυγούστου 11, 2009, 12:14:17 pm »
erietta, σε στέλνουν σε άλλη περιοχή μόνο αν δεν υπάρχουν άλλα κενά στην περιοχή διορισμού σου. Στις Κυκλάδες είναι η αλήθεια ότι συμβαίνει συχνά αυτό... Μάλιστα -σε αντίθεση με άλλες

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #599 στις: Αυγούστου 11, 2009, 12:20:56 pm »
Και πάλι ευχαριστώ. Είμαι ΠΕ02. Πάντως το θέμα αυτό, ειδικά με τις Κυκλάδες νομίζω ότι θα το βρούμε μπροστά μας σε λίγες μέρες....

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #600 στις: Αυγούστου 11, 2009, 12:24:44 pm »
Συνήθως στους ΠΕ02 δεν υπάρχει υπεραριθμία στις Κυκλάδες (μάλλον το αντίθετο συμβαίνει) και όλοι πηγαίνουν στην περιοχή διορισμού τους.

Αποσυνδεδεμένος posoakoma

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #601 στις: Αυγούστου 11, 2009, 12:31:14 pm »
Εύχομαι σε όλους καλή τοποθέτηση και επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το τι συμβαίνει στις Κυκλάδες, μήπως κάποιος από σας γνωρίζει κάτι για την ιστοσελίδα της εκεί δευτεροβάθμιας; Δεν μου ανοίγει, όπως και η σελίδα του ΠΕΚ Πειραιά. Ξέρετε κάτι γι'αυτό;
...παρόλα αυτά του ωκεανού ξέρω το μαύρο κύμα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182589
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)