0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέσβο κανείς; Εγώ ΑΣΕΠ ΠΕ02 Γ' Λέσβου. Αυτό που με απασχολεί ωστόσο είναι άλλο: η τριετής υποχρεωτική παραμονή επιβλήθηκε - δίκαια ή άδικα - εν μία νυκτί και με τρόπο άνισο. Τι εννοώ: αν λ.χ. είχα μισό μόριο παραπάνω θα είχα διοριστεί με την α' φουρνιά και τότε θα παρέμενα για 1 μόλις χρόνο στην οργανική μου. Θέλω να πω ότι είναι κατάφορη αδικία να μου στερείται, εκ τυχαίου γεγονότος, η δυνατότητα να έχω την ίδια αντιμετώπιση με τους υποόλοιπους διοριστέους που κατέλαβαν θέση με βάση την ιδια στην ουσία προκήρυξη διαγωνισμού. Γιατί είναι άλλο πράγμα να μην μπορέσω να πάρω μετάθεση επειδή δεν υπάρχουν κενά και άλλο πράγμα να μου αποκλείεται εκ των προτέρων η δυνατότητα να διεκδικήσω έστω μια καλύτερη -κατά την κρίση- μου θέση. Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο και μου είπε ότι πράγματι πρόκειται για παραβίαση της αρχής της ισότητας και σκέφτομαι μάλιστα να προσφύγω για το λόγο αυτό. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη. Ξέρω ότι πράγματι υπάρει πολύς κόσμος που θα έκανε τα πάντα προκειμένου να είναι στη θέση μου. Όμως δεν μπορώ να δεχτώ και έτσι αδιαμαρτύρητα μια αδικία που μας πλήττει όλους, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Το χειρότερο είναι πως δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιον εξυπηρετεί αυτή η ρύθμιση. Το να έχεις δηλαδή ανθρώπους δυσαρεστημένους που προσπαθούν με κάθε μέσο να φύγουν από τον τόπο στον οποίο εργάζονται με ποιον τρόπο βελτιώνει τη εκπαίδευση (που υποτίθεται είναι και το ζητούμενο); Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα αλλά δε βρίσκομαι και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση. Αν έχει κάποιος πληροφορίες για κενά στη Γ' Λέσβου, ας με βοηθήσει...
Παράθεση από: Μέλια στις Αυγούστου 13, 2010, 02:00:45 amΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 13, 2010, 01:53:47 amΔιορίστηκα πριν από 18 χρόνια στην Ικαρία όντας έγγυος 4 μηνών. Έφυγα μόνο το τελευταίο δίμηνο για να γεννήσω και επανήλθα με το μωρό δυό μήνες μετά τη γέννησή του (δεν υπήρχαν άδειες ανατροφής).
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 13, 2010, 01:53:47 amΔιορίστηκα πριν από 18 χρόνια στην Ικαρία όντας έγγυος 4 μηνών. Έφυγα μόνο το τελευταίο δίμηνο για να γεννήσω και επανήλθα με το μωρό δυό μήνες μετά τη γέννησή του (δεν υπήρχαν άδειες ανατροφής).
Διορίστηκα πριν από 18 χρόνια στην Ικαρία όντας έγγυος 4 μηνών. Έφυγα μόνο το τελευταίο δίμηνο για να γεννήσω και επανήλθα με το μωρό δυό μήνες μετά τη γέννησή του (δεν υπήρχαν άδειες ανατροφής).
Δεν υπαρχει προβλημα προς Θεου απλα πραγματικα εχω ακουσει σημερα περιπτωσεις δυσκολες κ δικιο εχεις ολοι το ξεραμε αλλα κ η ελπιδα για κατι πιο βολικο πεθαινει τελευταια!!! Να εγω βρηκα ηδη παρεα! Την Εύα!
Εξαρτάται από τη διεύθυνση, όταν διορίστηκα, έμαθα την τοποθέτησή μου άμεσα. Δηλαδή, μια μέρα μετά την λήξη της προθεσμίας που είχαμε να παρουσιαστούμε (21- 25/8 παρουσιαζόμασταν και 26 ήξερα το σχολείο), φίλη μου που διορίστηκε την ίδια χρονιά, σε διαφορετικό νομό, έμαθε 1 βδομάδα αργότερα.
Φέτος δε θα πάω θα πάρω άδεια αλλά του χρόνου και για 2 χρόνια πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου με ένα μωράκι π.χ. στο Αγαθονήσι? Δ' Δωδεκανήσου είναι ότι χειρότερο νομίζω...
Παράθεση από: maritinaki_zan στις Αυγούστου 12, 2010, 11:22:44 pmΣυγχαρητήρια σε όλους!!!!! Διορίστηκα Χανιά!!!!! ΠΕ60 από ΑΣΕΠ!!!!! Όποιος πέρασε Χανιά ας μου στείλει pm!!!!! Να οργανωθούμε!!!!! Ξεσπιτώνομαι από την όμορφη Ζάκυνθο και πάω στα όμορφα Χανιά!!!! Όποιος επίσης επιθυμεί αμοιβαία ανταλλαγή από Ζάκυνθο σε Χανιά πάλι ας επικοινωνήσει με pm!!!!!! Πληροφορίες για Χανιά παρακαλώ!!!! Διαμονή, σχολεία, ποια είναι τα νηπιαγωγεία με τα περισσότερα μόρια, ποια σχολεία βολεύουν σε απόσταση από Χανιά κλπ. κλπ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρώτη φορά ξεσπιτώνομαι, είμαι και πρωτάρα χωρίς προϋπηρεσία, έχω να φάω λούκι................................ Αγαπητό μαρτινάκι μαρεσει πολυ που είσαι αισιόδοξη αν και θα σαι μακρια απο το σπίτι σου!!!!παντως σου εγγυώμαι ότι θα περασεις τέλεια!!Λοιπον εγω είμαι από χανια,και διοριστικα χανια πε70!Η διαμονή σου εξαρτάται απο το σχολείο που θα είσαι,αναλόγως τα μόρια που θέλεις να πιάσεις!Στην πόλη τα μόρια στα δημοτικα- όπως και στα νηπιαγωγεία φαντάζομαι- ειναι 1 με 2!Αρα πιο συμφέρουσα λύση είναι να πας προς τα εξω σε χωριουδάκια!Σχολεία με 3 μόρια δίνουν πλατανιας,αγια μαρινα,γαλατάς περίπου ενα τεταρτο απο τα χανια.... καστέλι 4 μορια ενα 30λεπτο απο τα χανια...πλάτανος 5 μόρια ενα 40λεπτο απο χανια(εκει ήμουν πέρσι στο δημοτικο)... αν επιλέξεις προς αυτα τα σχολεία μπόρεις είτε να μεινεις χανια (ενοικια γύρω στα 300ευρώ)..ειτε κάπου ανάμεσα(π.χ γαλατας) για να είσαι κοντά και στην πολή κ στο σχολειο-να μοιράσεις την απόσταση!Μια φιλη μου που μένει εκει νοικιάζει με 250 ευρώ σε δωματιο ξενοδοχείου(δυαράκι-επιπλωμένο)!εχω και αλλα να γραψω αλλα δεν με χωράει!οτι χρειαστεσ στειλε μου!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους!!!!! Διορίστηκα Χανιά!!!!! ΠΕ60 από ΑΣΕΠ!!!!! Όποιος πέρασε Χανιά ας μου στείλει pm!!!!! Να οργανωθούμε!!!!! Ξεσπιτώνομαι από την όμορφη Ζάκυνθο και πάω στα όμορφα Χανιά!!!! Όποιος επίσης επιθυμεί αμοιβαία ανταλλαγή από Ζάκυνθο σε Χανιά πάλι ας επικοινωνήσει με pm!!!!!! Πληροφορίες για Χανιά παρακαλώ!!!! Διαμονή, σχολεία, ποια είναι τα νηπιαγωγεία με τα περισσότερα μόρια, ποια σχολεία βολεύουν σε απόσταση από Χανιά κλπ. κλπ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρώτη φορά ξεσπιτώνομαι, είμαι και πρωτάρα χωρίς προϋπηρεσία, έχω να φάω λούκι................................
Λέσβο κανείς; Αν έχει κάποιος πληροφορίες για κενά στη Γ' Λέσβου, ας με βοηθήσει...