0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επικοινώνησε κανείς με τη δευτεροβάθμια που ανήκει;η δική μου δεν απαντά. το κλείσανε το μαγαζί για 15αυγουστο.
Διορίστηκα ανέλπιστα στα Δωδεκάνησα!!ΠΕ 60 και δεν περιμενα διορισμό.Σίγουρα αρνηθηκε αρκετός κοσμος για να φτάσει η σειρά μου!Ερωτησούλα:Πως μπορω να μάθω ποτε θα γινουν τα ΠΕΚ;Και κάτι ακόμη:Όσο νωριτερα παρουσιαστεις παίζει ρόλο στην επιλογή σχολείου-νησιού;
κρητη...........και συγκεκριμενα λασιθι..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κανεις αλλο με την βαρκα μου?
Παράθεση από: iroz στις Αυγούστου 13, 2010, 09:26:44 amΔιορίστηκα ανέλπιστα στα Δωδεκάνησα!!ΠΕ 60 και δεν περιμενα διορισμό.Σίγουρα αρνηθηκε αρκετός κοσμος για να φτάσει η σειρά μου!Ερωτησούλα:Πως μπορω να μάθω ποτε θα γινουν τα ΠΕΚ;Και κάτι ακόμη:Όσο νωριτερα παρουσιαστεις παίζει ρόλο στην επιλογή σχολείου-νησιού; και εγω ακριβώς τα ίδια... πήρα τηλ το πρωί στην πρωτοβάθμια και μου είπαν να μπω το μεσημεράκι στη σελίδα www.a12nisou.info θα υπάρχουν εκεί όσο χρειαζόμαστε!
Παράθεση από: Μέλια στις Αυγούστου 13, 2010, 02:00:45 amΠαράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 13, 2010, 01:53:47 amΦέτος δε θα πάω θα πάρω άδεια αλλά του χρόνου και για 2 χρόνια πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου με ένα μωράκι π.χ. στο Αγαθονήσι? Δ' Δωδεκανήσου είναι ότι χειρότερο νομίζω...Πολύ καλό αυτό,που δε θα πας φέτος,μια μικρή αναβολή...Ζήσε το τώρα...Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ έχω υποχρεώσεις...Δεν ξέρω βέβαια πως θα σου ακουστεί αλλά φίλος μου που διορίστηκε πέρυσι (από τους τελευταίους βέβαια) στη Σίκινο,όταν τον ακούω να μιλάει για τα εκπαιδευτικά πράγματα νομίζω ότι είναι ένας από τους ευτυχέστερους ανθρώπους...Φέτος ενώ ήμουνα αναπληρώτρια μέσα στην πόλη μου, ήμουν συνεχώς μες στη μιζέρια...Το παν είναι λοιπόν πώς βλέπεις τα πράγματα...Καλό διορισμό..Διορίστηκα πριν από 18 χρόνια στην Ικαρία όντας έγγυος 4 μηνών. Έφυγα μόνο το τελευταίο δίμηνο για να γεννήσω και επανήλθα με το μωρό δυό μήνες μετά τη γέννησή του (δεν υπήρχαν άδειες ανατροφής).
Παράθεση από: Rwxanh στις Αυγούστου 13, 2010, 01:53:47 amΦέτος δε θα πάω θα πάρω άδεια αλλά του χρόνου και για 2 χρόνια πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου με ένα μωράκι π.χ. στο Αγαθονήσι? Δ' Δωδεκανήσου είναι ότι χειρότερο νομίζω...Πολύ καλό αυτό,που δε θα πας φέτος,μια μικρή αναβολή...Ζήσε το τώρα...Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ έχω υποχρεώσεις...Δεν ξέρω βέβαια πως θα σου ακουστεί αλλά φίλος μου που διορίστηκε πέρυσι (από τους τελευταίους βέβαια) στη Σίκινο,όταν τον ακούω να μιλάει για τα εκπαιδευτικά πράγματα νομίζω ότι είναι ένας από τους ευτυχέστερους ανθρώπους...Φέτος ενώ ήμουνα αναπληρώτρια μέσα στην πόλη μου, ήμουν συνεχώς μες στη μιζέρια...Το παν είναι λοιπόν πώς βλέπεις τα πράγματα...Καλό διορισμό..
Φέτος δε θα πάω θα πάρω άδεια αλλά του χρόνου και για 2 χρόνια πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου με ένα μωράκι π.χ. στο Αγαθονήσι? Δ' Δωδεκανήσου είναι ότι χειρότερο νομίζω...
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ DM! Το νησί σας είναι πανέμορφο και ελπίζω πως θα περάσω πάρα πολύ όμορφα. Όσο για τις τοποθετήσεις... μάλλον στα απομακρυσμένα θα με τοποθετήσουν έτσι κι αλλιώς. Η μοίρα μου το'χει!