Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sorry δεν ηξερα οτι πρεπει να σου ζητησω και αδεια για να γραψω κατι! επισης δεν εχω κανεναν απολυτως σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου. καλο ομως θα ηταν να διαβασεις ολο το κειμενο κι οχι μονο την πρωτη παραγραφο και οπως πολυ λογικα κατ'εμε θελετε να διδασκετε τα μαθηματα σας, ετσι και μεις δικαιως επιθυμουμε καποια στιγμη να παρει το υπουργειο σοβαρα και το δικο μας μαθημα, γιατι απο τη δευτερη παραγραφο κι επειτα η ουσια ηταν αυτη. δεν ειναι ωραιο να εκτοξευονται σχολιακια του στυλ "εχουν και τα μουτρα και διεκδικουν"!φιλικα απο μια αγγλικου σε μια φιλολογου!
Foufoutos, μπράβο για την άποψή σου.Πραγματικά δίκαιος συνάδελφε!
Τώρα δε μας συμφέρει που το λέω αλλά οι φιλόλογοι έχουν δίκιο. Είναι όπως διαμαρτυρόμαστε εμείς για όσους έχουν proficiency και τους δίνεται δικαίωμα κάνουν αίτηση για ΚΔ
Αντί να ασχοληθούμε με την επίθεση που δεχόμαστε οι εκπαιδευτικοί συνολικά, τσιμπάμε στα αγκίστρια της διχόνοιας. λες κι ο εκπαιδευτικός είναι 'ο,τι σπούδασε ή ό,τι έγραψε στο ΑΣΕΠ. Γιατί θέλω κι εγώ να συμμετέχω στην έχθρα και έχω πολλά να πω και για φιλολόγους και για ξενόγλωσσους. Αλλά δεν πρέπει. Αυτό που με παραξενεύει είναι το γιατί η επίθεση των φιλολόγων στρέφεται μόνο εναντίον των ξενόγλωσσων και όχι και εναντίον των άλλων ειδικοτήτων που έχουν την ιστορία β ανάθεση. Με παραξενεύει επίσης το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν πως αν δεν είσαι φιλόλογος εν έχεις διάβασμα, προετοιμασία, διορθώσεις.... Είμαι ξενόγλωσση και προσπάθησα πολλές φορές να αποφύγω την ανάθεση ιστορίας με τσακωμούς με φιλολόγους σε 5-6 διαφορετικά σχολεία. Οι τσακωμοί αυτοί διήρκεσαν μέχρι να πιάσει και τους φιλολόγους ο τρόμος της αξιολόγησης και της απόλυσης, δηλαδή της μη συμπλήρωσης ωραρίου. Προτιμούσαν επίσης να μείνουν με 2 ώρες λιγότερες, παρά να πάνε στο διπλανό γυμνάσιο να συμπληρώσουν ιστορία, κι ας γνώριζαν ότι ο ξενόγλωσσος των 3-4 σχολείων προσπαθεί να αποφύγει την ιστορία.