0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα βγήκε η εγκύκλιος για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από 1-30 Νοεμβρίου 2007. Άρα, αφού λογικά θα προκύψουν απ' αυτές επιπλέον κενά, να υποθέσω ότι η Ε' Φάση θα ακολουθήσει μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων;
Δεν ξέρω σίγουρα... αλλά μπορώ να πω ότι αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι οι αιτήσεις γίνονται τώρα αλλά ισχύουν έως τέλους του χρόνου... Κάθε ένας που θέλει να βγει στη σύντξη πλέον, τελειώνει αναγκαστικά στις 31 Δεκεμβρίου. Εγώ αυτό ξέρω. Τώρα τι να πω... Αν μάθω κάτι σίγουρο θα σου πω, αλλά εγώ αυτό ακούω συνέχεια.
Teacherakos, απ' όσα λες οι μεταθέσεις είναι για την επόμενη σχολική χρονιά, έτσι; Τζίφος. Όχι ότι δεν υπάρχουν κενά και χωρίς αυτές δηλαδή.
Παράθεση από: apri στις Οκτωβρίου 23, 2007, 05:07:07 pmTeacherakos, απ' όσα λες οι μεταθέσεις είναι για την επόμενη σχολική χρονιά, έτσι; Τζίφος. Όχι ότι δεν υπάρχουν κενά και χωρίς αυτές δηλαδή.ναι οι μεταθέσεις ισχύουν από το επόμενο σχολικό έτοςόσοι θέλουν να βγουν σε σύνταξη από 31/10 έχουν ήδη καταθέσει τουλάχιστον μία αίτηση για συνταξιοδότηση οπότε οι κατά τόπους πρωτοβάθμιες ίσως ξέρουν περίπου πόσα άτομα θα συνταξιοδοτηθούν από 1/11
Σύμφωνα με τη διάταξη που βρήκα πιο πάνω, αν κάποιος εκπαιδευτικός υποβάλει παραίτηση μέσα στη χρονιά, βγαίνει στη σύνταξη την επόμενη σχολική χρονιά. Δηλαδή, αυτοί που θα συνταξιοδοτηθούν 1 Νοεμβρίου έχουν υποβάλει αίτηση από την προηγούμενη χρονιά και φεύγουν τώρα;
Παράθεση από: apri στις Οκτωβρίου 23, 2007, 07:34:48 pmΣύμφωνα με τη διάταξη που βρήκα πιο πάνω, αν κάποιος εκπαιδευτικός υποβάλει παραίτηση μέσα στη χρονιά, βγαίνει στη σύνταξη την επόμενη σχολική χρονιά. Δηλαδή, αυτοί που θα συνταξιοδοτηθούν 1 Νοεμβρίου έχουν υποβάλει αίτηση από την προηγούμενη χρονιά και φεύγουν τώρα; έχουν υποβάλλει ήδη τουλάχιστον μία αίτηση μέχρι τις 31/08
Teacherakos, συγγνώμη που ρωτάω συνέχεια, αλλά προσπαθώ να καταλάβω το σύστημα.Άρα, οι τελευταίοι για κάθε χρονιά υποβάλλουν την πρώτη αίτηση μέχρι 31/8 και φεύγουν με τη δεύτερη αίτησή τους το αργότερο στις 31/10 της επόμενης σχολικής χρονιάς; Επομένως, τα κενά που θα δημιουργηθούν και που λέτε ότι είναι γνωστά στις πρωτοβάθμιες, θα παρουσιαστούν στα σχολεία 1 Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα γίνουν γνωστά στο Υπουργείο.