0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
<<Αύριο οι διορισμοί αναπληρωτών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση24/10/2007 17:42 Τον διορισμό εκατοντάδων αναπληρωτών στα Γυμνάσια και Λύκεια θα ανακοινώσει αύριο το υπουργείο Παιδείας , σύμφωνα με πληροφορίες του esos. Μείνετε στο esos , προκειμένου να πληροφορηθείτε πρώτοι τα ονόματα , όπως και άλλες ειδήσεις και των τριών βαθμίδων της εκπαίδευσης . >>Αυτό βρήκα στο esos κορίτσια!Να πω την αλήθεια δεν περίμενα να υπάρξει τόσο σύντομα επόμενη φάση τη για δευτεροβάθμια!Και μάλιστα να καλέσουν εκατοντάδες!Πόσες εκατοντάδες άραγε;Τυχερή η δευτεροβάθμια γιατί περνάνε και αυτοί μεγάλη πίκρα!Μακάρι να υπάρξει σύντομα και για εμάς επόμενη φάση και να εμπεριέχει εκατοντάδες!Αλλά που τέτοια τύχη!(Σύμφωνα με το σύνολο του τελευταίου καλέσματος!)
Μηπως κατεφερε να μιλησει κανεις με το υπουργειο, για το ποτε θα εχουμε νεα για ε' φαση??
γεια σας.πηρα σημερα τηλ στο υπουργειο και μου ειπαν οτι γενικα θα κανουν και αλλες φασεις αλλα ακομα δεν ξερουν τιποτα.ελπιζω να φθασουν μεχρι φλεβαρη οπως αλλες χρονιες μπας και εχουμε ελπιδες για φετος!το θεμα ειναι ποσους θα παιρνουν σε καθε φαση.αλλα αυτο που με απογοητευσε ειναι γιατι αλλαζουν οι σειρες στον πινακα.θελω να ξαναπαρω στο υπουργειο να ρωτησω γιατι γινεται αυτο.γιατι εγω απο το 1253 ειμαι τωρα 1255?παντως στο υπουργειο μου ειπαν οτι εχουν φθασει στο 1096.ελπιζω να εχουν τελειωσει οι τριτεκνες.ελεος!
η Ε φάση για πε70 είχε μόνο 4 άτομα,αλλά βγηκε πολύ γρήγορα.λέτε κατι τετοιο να γίνει κ για μας;δεν το πιστευω τοσα λιγα άτομα
Παράθεση από: apri στις Οκτωβρίου 23, 2007, 08:49:17 pmTeacherakos, συγγνώμη που ρωτάω συνέχεια, αλλά προσπαθώ να καταλάβω το σύστημα.Άρα, οι τελευταίοι για κάθε χρονιά υποβάλλουν την πρώτη αίτηση μέχρι 31/8 και φεύγουν με τη δεύτερη αίτησή τους το αργότερο στις 31/10 της επόμενης σχολικής χρονιάς; Επομένως, τα κενά που θα δημιουργηθούν και που λέτε ότι είναι γνωστά στις πρωτοβάθμιες, θα παρουσιαστούν στα σχολεία 1 Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα γίνουν γνωστά στο Υπουργείο.πιθανότατα τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες
Teacherakos, συγγνώμη που ρωτάω συνέχεια, αλλά προσπαθώ να καταλάβω το σύστημα.Άρα, οι τελευταίοι για κάθε χρονιά υποβάλλουν την πρώτη αίτηση μέχρι 31/8 και φεύγουν με τη δεύτερη αίτησή τους το αργότερο στις 31/10 της επόμενης σχολικής χρονιάς; Επομένως, τα κενά που θα δημιουργηθούν και που λέτε ότι είναι γνωστά στις πρωτοβάθμιες, θα παρουσιαστούν στα σχολεία 1 Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα γίνουν γνωστά στο Υπουργείο.
Ίσως, όμως, ισχύει και κάτι άλλο: Τα σχολεία ήδη από Σεπτέμβρη δε δίνουν ώρες μαθημάτων σε όσους έχουν κάνει από Ιούνη αίτηση για συνταξιοδότηση.Εντωμεταξύ, οι περισσότεροι εξ αυτών είναι Διευθυντές οπότε έτσι κι αλλιώς έχουν λίγες διδακτικές ώρες. Στην ουσία, δηλαδή, ανοίγουν οργανικά κενά που θα επηρεάσουν αρχικά τις μεταθέσεις αλλά δε θα προκαλέσουν υποχρεωτικά και αύξηση των προσλήψεων, τουλάχιστον άμεσα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι βάσιμο αυτό το σκεπτικό, νομίζω έχει αναλυθεί και σ'άλλο τόπικ αυτό το θέμα.