0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι χρόνο αναμονής έχει αυτή την στιγμή η επετηρίδα των φυσικών; Αν γνωρίζεις βέβαια....Επιπλέον πέρα απο τους διορισμούς, πόσους παίρνουν για τους εκεί αναπληρωτές κάθε χρόνο;Όσο για τους μισθούς ξέρω ότι η Κύπρος είναι παράδεισος... σε σχέση με την Ελλάδα. Κόστος ζωής είναι για να μην πω το ίδιο ίσως και καλύτερο σε σχέση με εμας. Μου έχουν πει, πως για καινούργιο διαμέρισμα κάπου στα 40-50 τμ (δυαράκι) οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 400-500 euro. Αληθέυει;Επίσης (δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει, αλλα θα ενδιέφερε ζευγάρια που σκέφτονται να πάνε εκει μόνιμα)... για κάθε νέο ζευγάρι το κράτος δίνει οικόπεδο, σπίτι ή κάτι τέτοιο;;;;; Ισχύει;;;;
Παράθεση από: charm_quark στις Ιουνίου 03, 2010, 11:14:37 pmΤι χρόνο αναμονής έχει αυτή την στιγμή η επετηρίδα των φυσικών; Αν γνωρίζεις βέβαια....Επιπλέον πέρα απο τους διορισμούς, πόσους παίρνουν για τους εκεί αναπληρωτές κάθε χρόνο;Όσο για τους μισθούς ξέρω ότι η Κύπρος είναι παράδεισος... σε σχέση με την Ελλάδα. Κόστος ζωής είναι για να μην πω το ίδιο ίσως και καλύτερο σε σχέση με εμας. Μου έχουν πει, πως για καινούργιο διαμέρισμα κάπου στα 40-50 τμ (δυαράκι) οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 400-500 euro. Αληθέυει;Επίσης (δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει, αλλα θα ενδιέφερε ζευγάρια που σκέφτονται να πάνε εκει μόνιμα)... για κάθε νέο ζευγάρι το κράτος δίνει οικόπεδο, σπίτι ή κάτι τέτοιο;;;;; Ισχύει;;;;Ναι τα δινει ολα αυτα αλλα ειναι στα κατεχομενα,θα ηθελες να πας;βρες καμια δουλεια εδω και ασε την Κυπρο;Αν σε εστελναν στην ΕΛΔΥΚ θα πηγαινες ευχαριστως;τελικα το προβλημα ειναι τα 2200 EURO.
Από άτομο που έχει δουλέψει αναπληρωτής ξέρω ότι τα παιδια ειναι χειροτερα απο εδω. πιο κακομαθημενα.
παιδια εγω τελειωνω φετος το σεπτεμβρη τα οικονομικα. Εχω δωσει εξετασεις κ περιμενω τα αποτελεσματα για να δω αν μπηκα σε ενα μεταπτυχιακο των παιδαγωγικων.Εχω το δικαιωμα να δηλωσω στην Κυπρο για να παω ως αναπληρωτης???κ αν ναι τι ανταγωνισμος υπαρχει??ευχαριστω πολυ!!
Προσωπική μου άποψη, η επιλογή της Κύπρου είναι δίκοπο μαχαίρι, μπορεί να είναι καλύτερα, είναι πολύ πιθανόν όμως να καταλήξει πολύ χειρότερα.
εχω ακούσει από συναδέλφους ότι εργάζονται κανονικό ωράριο (8-4) χωρίς να φεύγουν ενδιάμεσα,
6.Η ζωή εκεί είναι αρκετά ακριβή και καμία σχέση με την δική μας. Ο τρόπος ζωής τους μοιάζει αρκετά με αυτόν των Άγγλων.
Παράθεση από: Tsampika στις Ιουνίου 04, 2010, 10:25:35 amπαιδια εγω τελειωνω φετος το σεπτεμβρη τα οικονομικα. Εχω δωσει εξετασεις κ περιμενω τα αποτελεσματα για να δω αν μπηκα σε ενα μεταπτυχιακο των παιδαγωγικων.Εχω το δικαιωμα να δηλωσω στην Κυπρο για να παω ως αναπληρωτης???κ αν ναι τι ανταγωνισμος υπαρχει??ευχαριστω πολυ!!Μπορείς να πάρεις μια γεύση από την επετηρίδα σε κάθε ειδικότητα δευτεροβάθμιαςhttp://athena.pi.ac.cy/online/Default.aspx?tabid=176¨εχω παθει ενα ισχυρο θα ελεγα σοκ!!!εδω υπαρχουν 3000 αιτησεις για τον κλαδο μ!!! τι ελπιδες εχω εγω?? καλα δεν δινονται εξετασεις κατι σαν τον ασεπ ας πουμε μηπως κ αλλαξει καπως η κατασταση?? ρε παιδια εχω μια μεγαλη απορια! "λετε με καποιο μεταπτυχιακο η' σεμιναριο η' με κατατακτηριες πανω στην ειδικη αγωγη να δω τλκ ασπρη μερα??εχετε ιδεα τι παιζει με αυτο το θεμα??" Παράθεση από: dimitra26 στις Ιουνίου 04, 2010, 10:22:52 amΠροσωπική μου άποψη, η επιλογή της Κύπρου είναι δίκοπο μαχαίρι, μπορεί να είναι καλύτερα, είναι πολύ πιθανόν όμως να καταλήξει πολύ χειρότερα.Μετα από ψάξιμο κατέληξα και εγώ στα λεγόμενα της dimitra26