0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι το είδα. Αυτή ειναι η μία άποψη όμως. Γιατι όταν έκανα τα χαρτια μου στην επετηρίδα της Κύπρου η αναμονή για τους φυσικούς ήταν 3-4 χρόνια, όχι 25-30.Γι'αυτό θα ήταν μια καλή ιδέα να μας απαντήσει κάποιος που είναι ήδη εκει και ξέρει τα πράγματα καλύτερα.
Τελικά οι Κύπριοι σίγουρα είναι Έλληνες; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς εμείς τα έχουμε κάνει σκ@$ τα και εκείνοι έχουν μια τόσο καλή οικονομία και ένα καλό επίπεδο ζωής. Άσε που πέρασαν και έναν πόλεμο ... και χάσαν την μισή Κύπρο.
Συνάδελφοι, ξεχάστε το διορισμό στην Κύπρο (ειδικά οι φιλόλογοι...)! Παραθέτω απόσπασμα από έρευνα του καθηγητή
Παράθεση από: stargate στις Ιουνίου 04, 2010, 04:01:25 pmΟι Κύπριοι τα πήγαν καλά γιατί διατήρησαν και εξέλιξαν την κληρονομιά που τους άφησαν οι Άγγλοι: τη Διοίκηση του Δημόσιου τομέα. Ενδεικτικά αναφέρω το παράδειγμα της Ρόδου που λόγω ιταλικής κατοχής είχε κτηματολόγιο από το 1940. Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει (και αποτελεί και αντικείμενο μελέτης των πολλών ερευνητών) και το συστημα διοίκησης των Ιταλών στη Ρόδο. Όπως λένε και κάποιοι παλιοί Ροδίτες που γνωρίζουν, όταν η κατάσταση περιήλθε στα χέρια του ελληνικού κράτους έγινε μπάχαλο.επειδη ειμαι απο Ροδο μπορω να επιβεβαιωσω αυτα τα οποια λες!δεν δισταζω να πω πως αφησαν πολλα καλα πισω τους οι Ιταλοι στο νησι μας!τα οποια ομως δεν φροντισε να συντηρησει το ελληνικο κρατος!:sΠαράθεση από: nikgre στις Ιουνίου 04, 2010, 01:54:10 pm
καλημέρα!!!! εχω κι εγώ κάποιες αποροίες για το θέμα...εγώ εχω καταθέσει τα χαρτιά μου το 2005 και βρίσκομαι σε θέση γύρω στο 280 τηλεφωνώ εδώ και 2 μήνες αλλά δεν απαντά κανείς... ξέρει κανείς να μου πει σε ποια φάση καλούν αναπληρωτές και με ποιο τρόπο?πρέπει να παρακαλουθώ τον πίνακα ή πρόκειται να με ενημερώσουν?γενικότερα έχω καμια ελπίδα για φέτος με αυτή τη θέση ή να μην το έχω καθόλου στο μυαλό μου?αφού στην Ελλάδα δεν παίζει..............στην Κύπρο αδερφές μου!! στην Κύπρο!!!!