0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα κι από εμένα...Αν και ντόπιος θα πω κάποια πράγματα κι αν θες μην τα ακούσεις όπως είπε ο συνάδελφος αν και νομίζω ότι πάντα είμαι αντικειμενικός.Για σπίτια οι τιμές όντως είναι λίγο τσιμπημένες μέσα στην πόλη για αυτό αν έχεις μεταφορικό μέσο θα σου πρότεινα να βρεις κάτιλίγο έξω από το Ηράκλειο (Αμουδάρα,Γάζι, Καρτερό). Γενικά λόγω του ότι υπάρχουν πολλοί φοιτητές υπάρχουν και πολλά σπίτιααπό πολύ καλά μέχρι και πολύ παλιά και χάλια που θα απορείς πως μπορεί κάποιος να νοικιάζει κάτι τέτοιο... Η διασκέδαση είναι σε καλά επίπεδα, Κινηματογράφοι, καφετέριες (απο αυτές θα βρεις πααααρααα πολλές, αν σου αρέσει η σοκολάτα θα μάθεις σύντομα και τι εστί "Ουτοπία" ), μπαράκια, Club κτλ... Με το Θέατρο υπάρχει ένα θεματάκι αλλά τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες από τοπικά θέατρα και κατεβαίνουν κι αρκετές παραστάσεις από Αθήνα (αν και δυστυχώς οι περισσότερες είναι επιθεωρήσεις)Η πόλη ήταν πολύ άσχημη (γνώμη μου) όμως τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά έργα (πεζοδρομήσεις, ανάδειξη ιστοριών μνημείων κτλ) που έχουν αλλάξει την όψη της πόλης και ευχαριστιέσαι να κάνεις βόλτες με τα πόδια μέσα στην πόλη. Αν θέλεις να πάρεις μια γεύση για το Ηράκλειο μπορείς να επισκευθείς τη διευθυνση: http://history.heraklion.gr/ ενώ γενικές πληροφορίες για το δήμο μπορείς να βρεις εδω: http://www.heraklion.gr/Το οδικό δίκτυο είναι αξιοπρεπές και με τους νεους οδικούς άξονες προς το νότιο μέρος του νομου μπορείς να μετακινείσαι πολύ πιο γρήγορα προς τα χωριά της νότιας πλευράς του Ηρακλείου. Ακόμα και η
καλυτερα να μη γνωριζεις για το τι θα συναντησεις. Ταλιμπαν με χατζαρες!
Περα από τις μπούρδες που μπορεί να ακούσετε από μερικούς.....στο ηράκλειο θα περάσετε τέλεια.....1ον το καραβι απο πειραιά κοστίζει 19
Ευχαριστώ πολύ bird, με έκανες να αγαπήσω τον τόπο από όσα είπες, χωρίς καν να τον δω....Με το αυτοκίνητο δεν τα πάω και πολύ καλά, γιατί είμαι νέα οδηγός, όποτε δεν θα με διαχωρίζουν από τους ντόπιους, καλό αυτό.... Ωστόσο, επειδή δεν νομίζω να έχω αμάξι ειδικά τον πρώτο χρόνο, αν μείνω Ηράκλειο και με στείλουν σε κάποιο απομακρυσμένο χωριό, θα μπορώ να πάω με συγκοινωνία? Και πόση ώρα περίπου απέχουν οι υπόλοιποι δήμοι από την πόλη?
χαχαχαχαχαχαχαχα! Σε ευχαριστώ πολύ....Αυτό σημαίνει ότι θα μπορώ να κινηθώ άνετα ακόμα και αν δεν έχω αμάξι τον πρώτο καιρό!
Η παροιμια πάντως λέει ότι όποιος έρθει στην Κρήτη μετά δε θέλει να φύγει!!!! Έχω δει αρκετούς φοιτητές να έχουν τελειώσει και να ψάχνουν να βρουν τρόπους να μείνουν στη Κρήτη!!!!!