0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχεις δικιο φίλη NinaP και δεν το ελεγα προσωπικα σε σενα. εχει παρατηρηθει κι αλλες φορες απο αλλους να συμβουλευουν νεα μελη με ενα τροπο "καπως".μαλλον εγω το πηρα ετσι ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε. αλλα να ρωτήσω, ο τιτλος γιατι να μη γραφεται με κεφαλαία? συμφωνω απολυτος οτι τα πεζα ειναι πιο ευαναγνωστα και ολοι μας το υποστηρίζουμε.αυτα.και συγνώμη για το υφος.
Παράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 21, 2007, 08:03:29 am Οσο πιο προσφατα εχεις τελειωσει το πανεπιστημιο, τοσο πιο ευκολο ειναι να γραψεις καλα στο Γνωστικο αντικειμενο στον ΑΣΕΠ, μιας και τα εχεις ολα φρεσκα. Εγώ διαφωνώ σχετικά με αυτό, ειδικά για τους φιλολόγους. Εξαρτάται από το πτυχίο, την κατεύθυνση, κλπ. κλπ. Με τρία γνωστικά αντικείμενα, στην καλύτερη περίπτωση να έχεις ένα από τα τρία φρέσκα. Δεν ξέρω τι ισχύει για τους άλλους κλάδους, αλλά εγώ που τελείωσα ιστορικό, δεν είχα φρέσκα ούτε αρχαία ούτε νέα.
Οσο πιο προσφατα εχεις τελειωσει το πανεπιστημιο, τοσο πιο ευκολο ειναι να γραψεις καλα στο Γνωστικο αντικειμενο στον ΑΣΕΠ, μιας και τα εχεις ολα φρεσκα.