0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά πως γίνεται να είναι στον πίνακα ατομο που δεν ηταν στο πινακα εναπληρωτων με μηδενικη ΠΕ19 ουτε στο κανονικο με πτυχιο 26/9/2005 θεση 31 στο πινακα διοριστεων και εχει και 1,2 μορια. Εχει να παει η ενσταση συννεφο με τα βισματα και με ατομα που δεν εχουν σχεση με πληροφορικη.
Ευχαριστώ Pepe Le Kout για την πληροφορία όσο για αν έκανες η οχι καταγγελία να είσαι σίγουρος ότι θα έκανες.όταν διορίζονται μαθηματική και κάθε άσχετος κλάδος, καθηγητές πληροφορικής εις βάρος μας ειτε ΠΕ19 ή ΠΕ20. Κάνανε 1700 προσλήψης και γίναμε υπεράριθμοι ο κάθε ένας από εμας πρέπει να έχει τα μάτια του 14 γιατί πολλά γίνονται που δεν θα τα πίστευες άκομα και αν τα έβλεπες. Λίγη αξιοκρατία επιτέλους!
Καλή σας μέρα.Καλήμέρα Θα ήθελα να με πληροφορήσετε πως εντάσσεται κάποιος στον ενιαίο πίνακα διορισμών (είίμαι ΠΕ20).ΕυχαρίστωςΕγώ ξεκίνησα τον Οκτώβριο του 2005 ήμουν ωρομίσθιος σε ολοήμερα δημοτικά (10 ώρες/εβδομάδα). Τον Νοέμβριο του 2005 με είχαν κατατάξει στον πίνακα ωρομισθίων β' βάθιμας μηδενικής προϋπηρεσίας.΄Μπορώ να μπω στον παραπάνω πίνακα? (γιατί δεν βρίσκω το όνομά μου).Ως έχων προυπηρεσία εντάσσεσαι τόσο στον πίνακα διορισμών όσο και στον αντίστοιχο των αναπληρωτών. Το να μη βρίσκεις το όνομά σου οφείλεται προφανώς σε λάθος στην καταχώρηση των στοιχείων σου και θα χρειαστεί να κάνεις ένσταση προκειμένου να ενταχθείς στους τελικούς πίνακες. Αλήθεια δεν σε πληροφόρησαν όταν έκανες τα χαρτιά σου; Ευχαριστώ πολύΠαρακαλώ.
Παράθεση από: rigeir στις Ιουλίου 24, 2006, 07:56:02 amΚαλή σας μέρα.Καλήμέρα Θα ήθελα να με πληροφορήσετε πως εντάσσεται κάποιος στον ενιαίο πίνακα διορισμών (είίμαι ΠΕ20).ΕυχαρίστωςΕγώ ξεκίνησα τον Οκτώβριο του 2005 ήμουν ωρομίσθιος σε ολοήμερα δημοτικά (10 ώρες/εβδομάδα). Τον Νοέμβριο του 2005 με είχαν κατατάξει στον πίνακα ωρομισθίων β' βάθιμας μηδενικής προϋπηρεσίας.΄Μπορώ να μπω στον παραπάνω πίνακα? (γιατί δεν βρίσκω το όνομά μου).Ως έχων προυπηρεσία εντάσσεσαι τόσο στον πίνακα διορισμών όσο και στον αντίστοιχο των αναπληρωτών. Το να μη βρίσκεις το όνομά σου οφείλεται προφανώς σε λάθος στην καταχώρηση των στοιχείων σου και θα χρειαστεί να κάνεις ένσταση προκειμένου να ενταχθείς στους τελικούς πίνακες. Αλήθεια δεν σε πληροφόρησαν όταν έκανες τα χαρτιά σου; Ευχαριστώ πολύΠαρακαλώ.
Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:Στον πίνακα διορισμών είμαι 100 θέσεις παρακάτω από ότι στον πίνακα των αναπληρωτών. Εφόσον στον πίνακα των διορισμών αφαιρούνται τυχόν ποσαυξήσεις από δυσπρόσιτα, καθώς και τα μόρια του ΑΣΕΠ (όπου υπάρχουν), λογικά θα έπρεπε να είμαι σε καλύτερη θέση, όχι σε χειρότερη!!!!!Σημειωτέον ότι εγώ δεν έχω τέτοιες προσαυξήσεις και έχω τα ίδια μόρια και στους δύο πίνακες.Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτό το παράδοξο;
Παράθεση από: pollux στις Ιουλίου 24, 2006, 09:40:12 amΡε παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:Στον πίνακα διορισμών είμαι 100 θέσεις παρακάτω από ότι στον πίνακα των αναπληρωτών. Εφόσον στον πίνακα των διορισμών αφαιρούνται τυχόν ποσαυξήσεις από δυσπρόσιτα, καθώς και τα μόρια του ΑΣΕΠ (όπου υπάρχουν), λογικά θα έπρεπε να είμαι σε καλύτερη θέση, όχι σε χειρότερη!!!!!Σημειωτέον ότι εγώ δεν έχω τέτοιες προσαυξήσεις και έχω τα ίδια μόρια και στους δύο πίνακες.Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτό το παράδοξο;Πράγματι παράδοξο και ανεξήγητο ... Μου κέντρισες την περιέργεια pollux. Γιατί δεν ελέγχεις ενδεικτικά τι θέση είχαν στον πίνακα αναπληρωτών κάποιοι που τα ονόματά τους βρίσκονται πάνω από το δικό σου στον πίνακα διορισμών ;