*

Αποστολέας Θέμα: Οριστικός Ενιαίος Πίνακας Διορισμών  (Αναγνώστηκε 118875 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος north

• Πλήρες μέλος
  • Οικονομολόγος ΠΕ09
    • Προφίλ
Απ: Προσωρινός Ενιαίος Πίνακας Διορισμών (21-07-2006)
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 23, 2006, 03:43:32 pm »
Καλησπέρα στο φόρουμ!

όταν λέω αν υπάρχουν  πίνακες διορισμού ωρομισθίων ή ΠΔΣ εννοώ πίνακες όπως εκείνοι που βγάζει το υπουργείο κάθε φορά που καλεί τους αναπληρωτές μέσα στην χρονιά. Ένα το κρατούμενο.

Ένα δεύτερο που θα ήθελα να με διαφωτίσει κάποιος είναι το εξής:

α.Στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ως ημερομηνία κτήσης πτυχίου αναφέρεται η ημερομηνία λήψης πτυχίου της ειδικότητας κι όχι κάποιου μεταπτυχιακού. Σωστά;

β.Αν κάποιος π.χ. έχει πρώτο πτυχίο Χ κι ΑΣΠΑΙΤΕ για την ειδικότητα Χ, μπορεί να μεταφέρει την ΑΣΠΑΙΤΕ στην ειδικότητα Ψ όντας κάτοχος και δευτέρου πτυχίου Ψ;

Και για να γίνω κατανοητή. Αν πούμε πως κάποιος έχει πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής κι ΑΣΠΑΙΤΕ ως πτυχιούχος Λογιστικής, μπορεί στη συνέχεια να πάρει πτυχίο Οικονομολόγου και να μεταφέρει την ΑΣΠΑΙΤΕ στον πίνακα των Οικονομολόγων;;;;

γ. Πως γίνεται κάποιος να έχει ημερομηνία κτήσης πτυχίου 8/7/2005 και ΑΣΠΑΙΤΕ για την χρονιά 2004-2005;;; (σημειωτέον το έτος στην ΑΣΠΑΙΤΕ λήγει αρχές Ιουνίου κι η ορκωμοσία γίνεται περί τα μέσα Ιουλίου κάθε χρονιά)

Αν ισχύει το β. τότε το γ. εξηγείται, διαφορετικά σκανδαλώδες θα έλεγα  ::)  >:(  :-\

"Εκπαίδευση είναι ό,τι επιβιώνει όταν όλα όσα έχουμε μάθει έχουν ξεχαστεί"  Skinner

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:27 »

Αποσυνδεδεμένος sepouko

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 23, 2006, 04:36:12 pm »
Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά πως γίνεται να είναι στον πίνακα ατομο που δεν ηταν στο πινακα εναπληρωτων με μηδενικη ΠΕ19 ουτε στο κανονικο με πτυχιο 26/9/2005 θεση 31 στο πινακα διοριστεων και εχει και 1,2 μορια. Εχει να παει η ενσταση συννεφο με τα βισματα και με ατομα που δεν εχουν σχεση με πληροφορικη.

Αποσυνδεδεμένος Pepe Le Kout

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • καθηγητής πε19
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 23, 2006, 05:42:31 pm »
Αυτά τα πράγματα είναι εξωφρενικά πως γίνεται να είναι στον πίνακα ατομο που δεν ηταν στο πινακα εναπληρωτων με μηδενικη ΠΕ19 ουτε στο κανονικο με πτυχιο 26/9/2005 θεση 31 στο πινακα διοριστεων και εχει και 1,2 μορια. Εχει να παει η ενσταση συννεφο με τα βισματα και με ατομα που δεν εχουν σχεση με πληροφορικη.

Ενσταση κάνεις μόνο για τον εαυτό σου, όταν δεν έχουν περαστεί σωστά τα μόρια σου.

Οταν πρόκειται για άλλον είναι καταγγελία. Ο ΣΤΕΜΠ πάντως ξέρω ότι έχει κανει πολλές! Δες αυτά:
http://www.stemp.gr/content/view/25/39/
http://www.stemp.gr/content/view/22/37/

Αποσυνδεδεμένος gioas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 23, 2006, 05:52:57 pm »

Mία εκδοχή ειναι η εξής: Να τελείωσε το Σεπτέμβριο του 2005 μία σχολή πληροφορικής. Προφανώς θα προερχόταν απο σχολή με παιδαγωγική κατάρτιση...π.χ Φυσικό,Μαθηματικό....(Για να απαντήσω σε πολλά ερωτήματα σχετικά με αυτο, ή είσαι παιδαγωγικά καταρτισμένος ή δεν είσαι.Έτσι αν κάποιος τελείωσε σχολή με παιδαγωγική κατάρτιση ή ΑΣΠΑΙΤΕ αυτή τον ακολουθεί παντού σε οποιοδήποτε κλάδο και αν θέλει να κάνει αίτηση).Για να συνεχίσω λοιπόν το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να μην είχε κάνει καν αίτηση για αναπληρώτης το περασμένο καλοκαίρι.Μπορεί απλά να πέρασε από μία διεύθυνση κατά τα Χριστούγεννα, να δήλωσε ενδιαφέρον για διδασκαλία και να είχαν ανάγκη και να τον προσλάβανε.Νομίζω είναι νόμιμο απ' τη στιγμή βέβαια που είχαν εξαντλήσει όλους τους υποψηφίους για εκείνη την περιοχή.Γενικά δεν λέω ότι δεν παίζονται παιχνίδια.Ας είστε λίγο προσεκτικοί όμως στις θεωρίες συνομοσίας.Ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει ένα γνωστό και να του δηλώσει ψεύτικα στοιχεία π.χ για τον κλάδο μας (ΠΕ19) ότι έχει παιδαγωγικό πτυχίο.Το θέμα είναι ότι πρέπει να δουλέψουν σωστά οι μηχανισμοί ελέγχου του υπουργείου στα κεντρικά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:27 »

Αποσυνδεδεμένος FunLovinCriminal

• Αποκλεισμένο μέλος λόγω παράβασης των όρων 1, 2, 3, 6 και 8
  • Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 23, 2006, 08:05:15 pm »
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΛΙΓΟ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ:

ΕΙΜΑΙ ΠΕ19 ΜΕ ΣΕΙΡΑ 683 ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ 678 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΚΡΙ

Αποσυνδεδεμένος sepouko

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 24, 2006, 12:40:13 am »
Ευχαριστώ Pepe Le Kout για την πληροφορία όσο για αν έκανες η οχι καταγγελία να είσαι σίγουρος ότι θα έκανες.όταν διορίζονται μαθηματική και κάθε άσχετος κλάδος, καθηγητές πληροφορικής εις βάρος μας ειτε ΠΕ19 ή ΠΕ20. Κάνανε 1700 προσλήψης  και γίναμε υπεράριθμοι ο κάθε ένας από εμας πρέπει να έχει τα μάτια του 14 γιατί πολλά γίνονται που δεν θα τα πίστευες άκομα και αν τα έβλεπες. Λίγη αξιοκρατία επιτέλους! 

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 24, 2006, 01:31:19 am »
Ευχαριστώ Pepe Le Kout για την πληροφορία όσο για αν έκανες η οχι καταγγελία να είσαι σίγουρος ότι θα έκανες.όταν διορίζονται μαθηματική και κάθε άσχετος κλάδος, καθηγητές πληροφορικής εις βάρος μας ειτε ΠΕ19 ή ΠΕ20. Κάνανε 1700 προσλήψης  και γίναμε υπεράριθμοι ο κάθε ένας από εμας πρέπει να έχει τα μάτια του 14 γιατί πολλά γίνονται που δεν θα τα πίστευες άκομα και αν τα έβλεπες. Λίγη αξιοκρατία επιτέλους! 

Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος...  :-\
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος rigeir

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 24, 2006, 07:56:02 am »
Καλή σας μέρα. Θα ήθελα να με πληροφορήσετε πως εντάσσεται κάποιος στον ενιαίο πίνακα διορισμών (είίμαι ΠΕ20). Εγώ ξεκίνησα τον Οκτώβριο του 2005 ήμουν ωρομίσθιος σε ολοήμερα δημοτικά (10 ώρες/εβδομάδα). Τον Νοέμβριο του 2005 με είχαν κατατάξει στον  πίνακα ωρομισθίων β' βάθιμας μηδενικής προϋπηρεσίας.΄Μπορώ να μπω στον παραπάνω πίνακα? (γιατί δεν βρίσκω το όνομά μου).
Ευχαριστώ πολύ

Αποσυνδεδεμένος kasta

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 24, 2006, 08:57:36 am »
Καλή σας μέρα.
Καλήμέρα
Θα ήθελα να με πληροφορήσετε πως εντάσσεται κάποιος στον ενιαίο πίνακα διορισμών (είίμαι ΠΕ20).
Ευχαρίστως
Εγώ ξεκίνησα τον Οκτώβριο του 2005 ήμουν ωρομίσθιος σε ολοήμερα δημοτικά (10 ώρες/εβδομάδα). Τον Νοέμβριο του 2005 με είχαν κατατάξει στον  πίνακα ωρομισθίων β' βάθιμας μηδενικής προϋπηρεσίας.΄Μπορώ να μπω στον παραπάνω πίνακα? (γιατί δεν βρίσκω το όνομά μου).
Ως έχων προυπηρεσία εντάσσεσαι τόσο στον πίνακα διορισμών όσο και στον αντίστοιχο των αναπληρωτών. Το να μη βρίσκεις το όνομά σου οφείλεται προφανώς σε λάθος στην καταχώρηση των στοιχείων σου και θα χρειαστεί να κάνεις ένσταση προκειμένου να ενταχθείς στους τελικούς πίνακες. Αλήθεια δεν σε πληροφόρησαν όταν έκανες τα χαρτιά σου; ???
Ευχαριστώ πολύ
Παρακαλώ. :)

Αποσυνδεδεμένος rigeir

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 24, 2006, 09:18:52 am »
Δυστυχώς εδώ δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Να φανταστείς μου έδωσαν 5 διαφορετικά τηλέφωνα και στο πέμπτο δεν έχει πάει κανείς ακόμα στο γραφείο (9:30)... Άσε που δεν έχουν υπόψη τους το γεγονός ότι βγήκαν οι πίνακες

Αποσυνδεδεμένος Autaras

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 24, 2006, 09:38:15 am »
Παράθεση
Καλή σας μέρα.
Καλήμέρα
Θα ήθελα να με πληροφορήσετε πως εντάσσεται κάποιος στον ενιαίο πίνακα διορισμών (είίμαι ΠΕ20).
Ευχαρίστως
Εγώ ξεκίνησα τον Οκτώβριο του 2005 ήμουν ωρομίσθιος σε ολοήμερα δημοτικά (10 ώρες/εβδομάδα). Τον Νοέμβριο του 2005 με είχαν κατατάξει στον  πίνακα ωρομισθίων β' βάθιμας μηδενικής προϋπηρεσίας.΄Μπορώ να μπω στον παραπάνω πίνακα? (γιατί δεν βρίσκω το όνομά μου).
Ως έχων προυπηρεσία εντάσσεσαι τόσο στον πίνακα διορισμών όσο και στον αντίστοιχο των αναπληρωτών. Το να μη βρίσκεις το όνομά σου οφείλεται προφανώς σε λάθος στην καταχώρηση των στοιχείων σου και θα χρειαστεί να κάνεις ένσταση προκειμένου να ενταχθείς στους τελικούς πίνακες. Αλήθεια δεν σε πληροφόρησαν όταν έκανες τα χαρτιά σου; ???
Ευχαριστώ πολύ
Παρακαλώ. :)

:):):):):):):)
kasta, μου άρεσε ο διάλογος, αν και ετεροχρονισμένος...
Just be patient.... ;)

Αποσυνδεδεμένος pollux

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 24, 2006, 09:40:12 am »
Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:
Στον πίνακα διορισμών είμαι 100 θέσεις παρακάτω από ότι στον πίνακα των αναπληρωτών.
Εφόσον στον πίνακα των διορισμών αφαιρούνται τυχόν ποσαυξήσεις από δυσπρόσιτα, καθώς και τα μόρια του ΑΣΕΠ (όπου υπάρχουν), λογικά θα έπρεπε να είμαι σε καλύτερη θέση, όχι σε χειρότερη!!!!!
Σημειωτέον ότι εγώ δεν έχω τέτοιες προσαυξήσεις και έχω τα ίδια μόρια και στους δύο πίνακες.
Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτό το παράδοξο;

Αποσυνδεδεμένος kasta

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 24, 2006, 10:04:20 am »
Στον πίνακα διορισμών είμαι 100 θέσεις παρακάτω από ότι στον πίνακα των αναπληρωτών.
Εφόσον στον πίνακα των διορισμών αφαιρούνται τυχόν ποσαυξήσεις από δυσπρόσιτα, καθώς και τα μόρια του ΑΣΕΠ (όπου υπάρχουν), λογικά θα έπρεπε να είμαι σε καλύτερη θέση, όχι σε χειρότερη!!!!!
Σημειωτέον ότι εγώ δεν έχω τέτοιες προσαυξήσεις και έχω τα ίδια μόρια και στους δύο πίνακες.

Πράγματι παράδοξο και ανεξήγητο ... Μου κέντρισες την περιέργεια pollux. Γιατί δεν ελέγχεις ενδεικτικά τι θέση είχαν στον πίνακα αναπληρωτών κάποιοι που τα ονόματά τους  βρίσκονται πάνω από το δικό σου στον πίνακα διορισμών ;

Αποσυνδεδεμένος ola kala!!

• Νέο μέλος
  • *
  • ola kala.
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 24, 2006, 12:06:29 pm »

Πράγματι παράδοξο και ανεξήγητο ... Μου κέντρισες την περιέργεια pollux. Γιατί δεν ελέγχεις ενδεικτικά τι θέση είχαν στον πίνακα αναπληρωτών κάποιοι που τα ονόματά τους  βρίσκονται πάνω από το δικό σου στον πίνακα διορισμών ;

pollux και σε εμένα συμαβαίνει το ίδιο.
kasta τσέκαρα τον πίνακα και είναι 5 άτομα τα οποία ΔΕΝ έχουν πάει φαντάροι αλλά επειδή στον διοριστέων αυτό δεν μετράει εντάξει με περνάνε. (ενω στον αναπληρωτών τα περνάω.)
επίσης υπάρχουν 2 άτομα που είναι στον διοριστέων αλλά δεν είναι στον αναπληρωτών. Αυτό πάλι γιατί?

Μπορείτε να βρείτε λόγους?? ο ένας λόγοι είναι οι φαντάροι. Άλλος??

Επίσης σε όλα τα άτομα που έχουν γκρί χρώμα που σημαίνει δυσπρόσιτα τα διπλά τους μόρια έχουν βγεί. (τουλάχιστον δείχνει πως έχουν λιγότερα απο των αναπληρωτων).

ποιοί άλλοι λόγοι υπάρχουν που μπορεί κάποιος να έχει λιγότερα μόρια στον  αναπληρωτων και στον διορισμών να ανεβαίνει θέση κατα 40 άτομα.
Ακόμα και τα φανταράκια που είπα λίγο πρίν έπρεπε η θέση μου θα έπρεπε να έχει πέσει κατα 5 γιατί η θέση μου έπεσε κατα 40??

Μια ακόμη ερώτηση.
Στην ένσταση τι γράφουμε??
τα μόρια μου είναι σωστά.
Οι απορίες μου είναι η παραπάνω και τα άτομα που ενώ δεν είναι στον αναπληρωτών είναι στον πίνακα διοριστέων.
Τι γράφουμε? Δίνω ονόματα??
Σύγνώμη για την άγνοια και ευχαριστώ.

Ευχαριστώ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473