0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mamarlar στις Μαρτίου 02, 2012, 01:01:28 pmΚανένα νεότερο για ΙΕΚ2 Λάρισας υπάρχει;Πληροφόρηση και για τα ιεκ
Κανένα νεότερο για ΙΕΚ2 Λάρισας υπάρχει;
Παράθεση από: FKark στις Μαρτίου 01, 2012, 11:44:57 pmΗ βεβαίωση αποδοχών που δίνουν τα ΙΕΚ συνήθως αναγράφει μόνο την ημερομηνία πληρωμής και όχι το έτος που αφορούν οι πληρωμές. Από εκεί και πέρα μπορείς να ζητήσεις (μιλάω για βεβαιώσεις που εκδίδει το ίδιο το ΙΕΚ) να γράψουν συμπληρωματικά ότι η πληρωμή αφορά δεδουλευμένα π.χ. του 2008. Σε αυτή την περίπτωση θα φορολογηθείς διαφορετικά (δηλώνεις νομίζω ποσοστό του ποσού) ή θα μπορείς να κάνεις συμπληρωματική δήλωση για εκείνο το έτος.δεν τα λες σωστα φιλε fkark... καθε βεβαιωση αποδοχων του ιεκ ειναι υποχρεωμενη να γραφει στην αριστερη πρωτη πρωτη λιστα, το ετος που αφορουν οι αποδοχες...
Η βεβαίωση αποδοχών που δίνουν τα ΙΕΚ συνήθως αναγράφει μόνο την ημερομηνία πληρωμής και όχι το έτος που αφορούν οι πληρωμές. Από εκεί και πέρα μπορείς να ζητήσεις (μιλάω για βεβαιώσεις που εκδίδει το ίδιο το ΙΕΚ) να γράψουν συμπληρωματικά ότι η πληρωμή αφορά δεδουλευμένα π.χ. του 2008. Σε αυτή την περίπτωση θα φορολογηθείς διαφορετικά (δηλώνεις νομίζω ποσοστό του ποσού) ή θα μπορείς να κάνεις συμπληρωματική δήλωση για εκείνο το έτος.
Παράθεση από: steliosnats στις Μαρτίου 02, 2012, 02:26:41 pmΠαράθεση από: FKark στις Μαρτίου 01, 2012, 11:44:57 pmΗ βεβαίωση αποδοχών που δίνουν τα ΙΕΚ συνήθως αναγράφει μόνο την ημερομηνία πληρωμής και όχι το έτος που αφορούν οι πληρωμές. Από εκεί και πέρα μπορείς να ζητήσεις (μιλάω για βεβαιώσεις που εκδίδει το ίδιο το ΙΕΚ) να γράψουν συμπληρωματικά ότι η πληρωμή αφορά δεδουλευμένα π.χ. του 2008. Σε αυτή την περίπτωση θα φορολογηθείς διαφορετικά (δηλώνεις νομίζω ποσοστό του ποσού) ή θα μπορείς να κάνεις συμπληρωματική δήλωση για εκείνο το έτος.δεν τα λες σωστα φιλε fkark... καθε βεβαιωση αποδοχων του ιεκ ειναι υποχρεωμενη να γραφει στην αριστερη πρωτη πρωτη λιστα, το ετος που αφορουν οι αποδοχες...Δηλ. όταν το ΙΕΚ σε πληρώνει π.χ. το 2010 για ώρες διδασκαλίας του 2008 η βεβαίωση αποδοχών γράφει το 2010, το 2008 ή και τα 2 έτη? Πέρισυ στο ΙΕΚ που ήμουνα γραμματεία και υπήρχε αντίστοιχη περίπτωση οι βεβαιώσεις που δίναμε έγραφαν ΜΟΝΟ το έτος που δόθηκαν οι αμοιβές. Για κάποιους εκπαιδευτές που ζήτησαν (πιστεύω με το δίκιο τους) η βεβαίωση να αναγράφει ρητά ότι η αμοιβή αφορά υπηρεσίες που παρασχέθηκαν στο 2008 χρειάστηκε να κάνουμε αλλαγή. Οι υπόλοιποι τις πήραν κανονικά - δεν ξέρω σε ποια δήλωση τις βάλανε (ήταν βέβαια μικρά τα ποσά).
Δηλ. όταν το ΙΕΚ σε πληρώνει π.χ. το 2010 για ώρες διδασκαλίας του 2008 η βεβαίωση αποδοχών γράφει το 2010, το 2008 ή και τα 2 έτη? Πέρισυ στο ΙΕΚ που ήμουνα γραμματεία και υπήρχε αντίστοιχη περίπτωση οι βεβαιώσεις που δίναμε έγραφαν ΜΟΝΟ το έτος που δόθηκαν οι αμοιβές. Για κάποιους εκπαιδευτές που ζήτησαν (πιστεύω με το δίκιο τους) η βεβαίωση να αναγράφει ρητά ότι η αμοιβή αφορά υπηρεσίες που παρασχέθηκαν στο 2008 χρειάστηκε να κάνουμε αλλαγή. Οι υπόλοιποι τις πήραν κανονικά - δεν ξέρω σε ποια δήλωση τις βάλανε (ήταν βέβαια μικρά τα ποσά).
υγ: στη δου νικαιας το τσεκαραν και επεφτε προστιμο για εκπροθεσμη δηλωση αν το δηλωναν σαν εισοδημα στην κανονικη χρονια που τα εισεπραξαν κ οχι με συμπληρωματικη!!!!!
http://ekpediek.blogspot.com/2012/03/blog-post.htmlνα δουμε μετα απο αυτο οχι ποιοι θα πανε φυλακη γιατι δεν θα παει ποτε κανεις!! αλλα ποιος διευθυντης και υπαλληλος που εβαλαν για αυτον τον αλητη τις υπογραφες τους θα απολυθει!!!!! τα καθαρματα τα εκαναν αυτα οταν εκαναν αιτησεις εκατονταδες ανεργα παιδια!!