0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lzdg στις Μαρτίου 01, 2012, 01:15:06 amΠαράθεση από: soch στις Φεβρουαρίου 29, 2012, 10:16:00 pmΑπό την ημερομηνία ανάληψης υποχρέωσης στη διαύγεια, να υπολογίζετε κατάθεση στο τέλος του επόμενου μηνός το νωρίτερο.Καμιά εκτίμηση για το αργότερο? Μπορεί να πάρει και μήνες?Όχι, το αργότερο είναι το τέλος του μεθεπόμενου μηνός. Παραδείγματος χάριν, να δεις το έγγραφο να δημοσιεύεται στη διαύγεια 25 Μαρτίου και να πληρωθείς τέλος Μαΐου.
Παράθεση από: soch στις Φεβρουαρίου 29, 2012, 10:16:00 pmΑπό την ημερομηνία ανάληψης υποχρέωσης στη διαύγεια, να υπολογίζετε κατάθεση στο τέλος του επόμενου μηνός το νωρίτερο.Καμιά εκτίμηση για το αργότερο? Μπορεί να πάρει και μήνες?
Από την ημερομηνία ανάληψης υποχρέωσης στη διαύγεια, να υπολογίζετε κατάθεση στο τέλος του επόμενου μηνός το νωρίτερο.
συναδελφοι μηπως εχει καποιοσ καμια ενημερωση σχετικα με τις πληρωμες του ιανουαριου και φεβρουαριου του τρεχοντος ετους?...καλομαθαμε στις πληρωμες...χαχα