0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οποιος-οποια αμφιβαλλει ας μου δωσει το email του να του στειλω την αποφαση pdf με ημερομηνια 2/5/2012 .Εσταλη σημερα στα ΙΕΚ οκ; Ολοι οι υπαλληλοι γνωριζουν τα παντα; Και μην ξεχνατε οτι οι περισσοτεροι στο ινεδιβιμ ειναι με μπλοκακι και γουσταρουν και εσας με μπλοκακι !αλλα ο νομικος συμβουλος τους το τακτοποιησε με ΑΕΔ ειδικα για εφετος και μονο
το εγγραφο αναφερει οτι αν η συμβαση δεν ξεπερνα τις 5000 ευρω και ο εκπαιδευτης ειναι ανεργος θα ενταχτει ατο πακεττο 154. ο νομος ειναι ο 4057/14-3-2012 αν ο εκπαιδευτης δουλευει καπου ως μισθωτος θα ενταχτει σε ΑΕΔ. Νομιζω εγινα πλεον κατανοητος Και το εγγραφο εχει σταλει απο τον νομικο συμβουλο του ΙΝΕΔΙ
θα το πω τριτη φορα; πως αντιγραφεις απο pdf? μπορει κανεις να βοηθησει;
Παράθεση από: palioseira στις Μαΐου 08, 2012, 12:44:01 amθα το πω τριτη φορα; πως αντιγραφεις απο pdf? μπορει κανεις να βοηθησει;αν το pdf στο επιτρέπει μπορεις να αντιγραψεις.αν οχι δεν μπορεις.πρέπει να το ξεκλειδώσεις,εχει εφαρμογες μεσω Linux-μπορείς να κάνεις copy-paste απο evince(pdf viewer).ποιος ειναι ο αριθμος ΦΕΚ για να το βρουμε;νομίζω πως το βρήκαειναι το παρακάτω αυτό που αναφέρεται στο ΙΕΚ Τριανδρίας;Άρθρο 46Ασφάλιση απασχολουμένων με σύμβαση μίσθωσηςέργου σε ΟΤΑ κ.λπ.1. Οι απασχολούμενοι με σύμβαση μίσθωσης έργουπου καταρτίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου6 του ν. 2527/1997 (Α ́ 206) σε φορείς του δημόσιου τομέατου άρθρου 51 του ν. 1892/1990 (Α ́101), καθώς και σεεπιχειρήσεις των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησηςα ́ και β ́ βαθμού υπάγονται για την απασχόλησή τουςαυτή στην ασφάλιση του ΟΑΕΕ.2. Για όσους απασχολήθηκαν έως την έναρξη ισχύοςτου παρόντος με μίσθωση έργου που καταρτίστηκεσύμφωνα με την παράγραφο 1 και στους φορείς πουπεριγράφονται σε αυτήν, η ασφάλιση που έχει χωρή−σει στον ΟΑΕΕ παραμένει ισχυρή και δεν αναζητούνταιεισφορές από το ΙΚΑ–ΕΤΑΜ και αντίστοιχα η ασφάλισηπου έχει χωρήσει στο ΙΚΑ–ΕΤΑΜ παραμένει ισχυρή καιδεν αναζητούνται εισφορές από τον ΟΑΕΕ. Το εδάφιοαυτό εφαρμόζεται στους απασχολούμενους μέχρι τηνέναρξη ισχύος του παρόντος με μίσθωση έργου σε φο−ρείς του δημόσιου τομέα του άρθρου 51 του ν. 1892/1990(Α ́101) και σε επιχειρήσεις των Οργανισμών ΤοπικήςΑυτοδιοίκησης α ́ και β ́ βαθμού, καθώς και σε ερευνη−τικούς και τεχνολογικούς φορείς του άρθρου 31 του ν.1514/1985 (Α ́13) για δράσεις που χρηματοδοτούνται ήσυγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.3. Οι διατάξεις της παραγράφου 2 εφαρμόζονται καισε εκκρεμείς υποθέσεις σε οποιοδήποτε στάδιο τηςδιοικητικής και δικαστικής διαδικασίας.4. Από τις ρυθμίσεις της παραγράφου 1 εξαιρούνταιοι απασχολούμενοι με σύμβαση μίσθωσης έργου, γιατους οποίους λόγω της συγκεκριμένης απασχόλησηςπροκύπτει βάσει καταστατικών ή γενικών διατάξεωνυποχρεωτική ασφάλιση στους Τομείς του Κλάδου κύ−ριας ασφάλισης του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απα−σχολούμενων.
ο νομος ειναι ο 4057/2012 και κομβικο σημείο η ημερομηνία 14/3/2012 που δημοσιευτηκε.
23. Η παρ. 23 του άρθρου 2 του ν. 2621/1998 (Α’ 136) καταργείται. Για τις προκηρύξεις που εκδόθηκαν μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με το προϊσχύσαν καθεστώς.