0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν έχω τα εξής νέα ...1) το μπλοκάκι το γλιτώσαμε ... παίζουν2 σενάρια για όσους ήταν ΙΚΑ α) ή θα παραμείνουν ΙΚΑ με άλλο ασφαλσιτικό πρόγραμμα ... ή θα πάνε με ΑΕΔ ... υπάρχει σενάριο ότι το μπλοκάκι θα ισχύσει από Σεπτέμβριο άλλα έχει κάνει ένσταση των σωματείο των εκπαιδευτών ΙΕΚ (δν ξέρω πιο από τα 2 ...)2) με κάλεσαν από ένα ΙΕΚ να υπογράψω υπεύθυνη δήλωση για τα χρωστούμενα του ΟΕΕΚ 1/10/10 - 31/12/10 ...ρε η ακυβερνησία κ η χρυσή αυγή κάνουν θαύματα κ ο Άγιος φοβέρα θέλει !!!
κ ο Άγιος φοβέρα θέλει !!!
η γνωματευση του δικηγορου του ΙΝΕΔΙ
Σημειωνω οτι δεν εχει δοθει απο πλευρας του παραγγελια για συμβασεις , οποτε κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τιποτα . Αυτο δειχνει και το μεγεθος της ανοργανωσιας .
14 μαιου και ακομα τιποτα στην τραπεζα...για να δουμε θα μας πληρωσουν ή θα παρουμε τον ...... λόγω της καταστασης με τις εκλογες?
Είχα συζήτηση με την προϊσταμένη της ΥΔΕ στο υπουργείο παιδείας, σχετικά με την ημερομηνία κατάθεσης χρημάτων για εξόφληση ΙΕΚ παρελθόντων ετών.Αυτή τη φορά περιμένω και γω χρήματα. Μου είχε πει για Παρασκευή ή σήμερα Δευτέρα. Το απόγευμα δεν είχαν μπει χρήματα στο λογαριασμό Εθνικής.Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που διάβασα παραπάνω για μέχρι 20 Μαΐου, μακάρι να γίνει η κατάθεση μέχρι τότε και να λήξει η ιστορία.Διότι (και δεν θέλω να γίνω διασπορέας ψευδών ειδήσεων) όλο και κάτι "παίρνει το αυτί μου" για πάγωμα εξόφλησης υποχρεώσεων του δημοσίου προς τρίτους με σκοπό να μείνουν χρήματα για μισθούς & συντάξεις Ιουνίου.Θα δούμε, μακάρι να είναι υπερβολές.