0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: SHINE στις Ιουλίου 16, 2012, 12:42:37 pmΓια το 1θεσσαλονικης ξερει κανεις ποτε υπαρχει περιπτωση να πληρωθει? Μπήκε η πιστοποίηση του 1ου ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗς (9/2011) και ένας συνάδελφος μου είπε πως πληρώθηκε από το 1ο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης. Με επιφύλαξη πάντα
Για το 1θεσσαλονικης ξερει κανεις ποτε υπαρχει περιπτωση να πληρωθει?
Παράθεση από: SHINE στις Ιουλίου 16, 2012, 12:42:37 pmΓια το 1θεσσαλονικης ξερει κανεις ποτε υπαρχει περιπτωση να πληρωθει? Από αυτό το ΔΙΕΚ αλλά και απο άλλα, οι της γραμματείας, λένε ότι θα γίνει τον άλλο μήνα. Λένε ότι είναι σίγουροι (όπως και τις προηγούμενες φορές).
Και όμως... πλήρωσε το ΙΕΚ Τρικάλων...
Έχουμε κανένα νέο για το εαρινό εξάμηνο 2012?Πότε αναμένεται να πληρωθούμε???
Όταν υπογράφαμε τη σύμβαση στο φθινοπωρινό και στο εαρινό εξάμηνο του σχολικού έτους 2009-2010 τα ποσά ήταν γύρω στα 19 ευρώ μικτά για όσους είχαν μεταπτυχιακό και 17 για όσους δεν είχαν. Το καλοκαίρι του 2010 αποφάσισαν να μειώσουν το ωρομίσθιο -4 ευρώ (περίπου) για τους δημόσιους υπαλλήλους και -2 για τους υπόλοιπους. Οι μειώσεις ίσχυσαν αναδρομικά από 1/1/2010 ασχέτως με τα ποσά που έγραφαν οι συμβάσεις.
Συνάδελφοι από το ΙΕΚ Πάτρας τα πήρατε όλα τα χρήματα;μπήκαν λιγότερα χρήματα από αυτά που περίμενα, ούτε δώρο χριστουγέννων ούτε τίποτα!υπήρξε κάποια μείωση στο ωρομίσθιο ή πληρωθήκαμε με αυτά που έλεγε η σύμβαση; όποιος έχει κάποια πληροφορία παρακαλώ ας ενημερώσει!!!Περιμέναμε τόσα χρόνια και πάλι λειψά μπήκαν τα χρήματα!!
Παράθεση από: tassa στις Ιουλίου 16, 2012, 07:43:06 pmΣυνάδελφοι από το ΙΕΚ Πάτρας τα πήρατε όλα τα χρήματα;μπήκαν λιγότερα χρήματα από αυτά που περίμενα, ούτε δώρο χριστουγέννων ούτε τίποτα!υπήρξε κάποια μείωση στο ωρομίσθιο ή πληρωθήκαμε με αυτά που έλεγε η σύμβαση; όποιος έχει κάποια πληροφορία παρακαλώ ας ενημερώσει!!!Περιμέναμε τόσα χρόνια και πάλι λειψά μπήκαν τα χρήματα!!Απο το ΙΕΚ Πάτρας πληρωθήκατε ;;; εγώ δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα για το διάστημα Οκτ-Δεκ 2010 !!! και φοβάμαι μήπως έγινε κανένα λάθος... και που να βρω υπαλλήλους στο ΙΕΚ τέτοια περίοδο!!!!