0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συνάδελφοι είδε κανείς στον λογαριασμό του χρήματα από το περασμένο εξάμηνο? ο χρήστης senior είχε πει πως σήμερα θα ξεκινούσαν οι πληρωμές αλλά σε εμένα τζίφος!!!
Όταν υπογράφαμε τη σύμβαση στο φθινοπωρινό και στο εαρινό εξάμηνο του σχολικού έτους 2009-2010 τα ποσά ήταν γύρω στα 19 ευρώ μικτά για όσους είχαν μεταπτυχιακό και 17 για όσους δεν είχαν. Το καλοκαίρι του 2010 αποφάσισαν να μειώσουν το ωρομίσθιο -4 ευρώ (περίπου) για τους δημόσιους υπαλλήλους και -2 για τους υπόλοιπους. Οι μειώσεις ίσχυσαν αναδρομικά από 1/1/2010 ασχέτως με τα ποσά που έγραφαν οι συμβάσεις.
Πάντως σχετικά με το τρέχον εξάμηνο... Με πήραν τηλέφωνο τη Δευτέρα από δύο διαφορετικά ΙΕΚ που εργαζόμουν να μου ζητήσουν χαρτιά. Από το ένα ζητούσαν έγγραφο που να πιστοποιεί ότι εργαζόμουν φέτος με πλήρες ωράριο σε σχολείο και από το άλλο ότι έκανα λιγότερες από 20 ώρες σε ΙΕΚ. Μου είπαν μάλιστα ότι τα θέλουν άμεσα γιατί υπάρχει περίπτωση να πληρωθούμε μέχρι την Παρασκευή. Από τη μία είναι θετικό το ότι ίσως γίνουν σύντομα οι πληρωμές, από την άλλη αμφιβάλω αν θα μαζέψουν τα χαρτιά που ζητάνε τέτοια εποχή, δεδομένου ότι οι περισσότεροι εκπαιδευτές θα λείπουν σε διακοπές...
Στην πραγματικότητα από την αρχή έπρεπε το κάθε ιεκ να τα ζητήσει αυτά τα χαρτιά. Και το χειρότερο του ότι τα ζητάνε καλοκαιριάτικα είναι ότι παρόλο που είναι δική τους παράληψη είναι αγενέστατοι.
Παράθεση από: korina_gr στις Ιουλίου 26, 2012, 03:23:05 pmΣτην πραγματικότητα από την αρχή έπρεπε το κάθε ιεκ να τα ζητήσει αυτά τα χαρτιά. Και το χειρότερο του ότι τα ζητάνε καλοκαιριάτικα είναι ότι παρόλο που είναι δική τους παράληψη είναι αγενέστατοι.Εχεις παντα την επιλογη να μην φερθεις σαν προβατο και να τους γραψεις...
Ο έλεγχος των χαρτιών απο την ομάδα έργου (ένα άτομο) ...