*

Αποστολέας Θέμα: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας  (Αναγνώστηκε 1733730 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος epas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Πληρωμή στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας
« Απάντηση #2184 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 08:10:17 pm »
Και στο ΙΝΕΔΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:27:11 »

Αποσυνδεδεμένος veteran4

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2185 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 08:42:49 pm »
συνάδελφοι όπως βλέπετε εδώ http://et.diavgeia.gov.gr/f/ein/ada/%CE%9243%CE%9246%CE%A8%CE%96%CE%A3%CE%A0-%CE%9E%CE%A1%CE%A0 έχει γίνει η ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.) ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2012 – 2013

ξεκινήστε αιτήσεις για τους Πίνακες Η2 (αξιολόγηση) και Πινακα Η3 (ανάθεση ωρών) γιατί όπως λέει το παραπάνω η προθεσμία αρχόμενης από 8 Οκτ είναι τρεις μέρες δηλαδή 9 Οκτ, 10 Οκτ και 11 Οκτ (αύριο).

στην αίτηση γράψτε να "παρακαλώ να μου χορηγήσετε Πίνακα Η2 και Πίνακα Η3 για το εξάμηνο αυτό καθώς ήμουν υποψήφιος εκπαιδευτής στο ΙΕΚ σας για αυτό το εξάμηνο. Επίσης να μου τεκμηριώσετε γραπτώς και αναλυτικώς με ποιόν τρόπο υπολογίστηκαν τα μόρια των προσόντων (πτυχία/μεταπτυχιακά/διδακτορικά/πιστοποιήσεις/δημοσιεύσεις/εμπειρία) για τους υποψήφιους εκπαιδευτές καθώς επίσης και τους λόγους για τους οποίους δεν επιλέχθηκα"

καταθέστε και πάρτε αριθμό πρωτοκόλλου οπωσδήποτε ότι και να σας λένε.

έχω ενημέρωση από άτομα που δουλεύουν εντός ΙΕΚ ότι έχουν γίνει προσλήψεις σε θέσεις πληροφορικής από υποψήφιους (οικονομολόγους, γεωλόγους, φυσικούς, μαθηματικούς) χωρίς πρώτο πτυχίο πληροφορικής το οποίο σύμφωνα με αυτό http://www.epe.org.gr/showarticle.jsp?articleid=515 είναι παράνομο. Η δικαιολογία που ακούγεται είναι ότι τους παίρνουν επειδή έχουν μεταπτυχιακά ή διδακτορικά πληροφορικής κάτι το οποίο σύμφωνα με το παραπάνω είναι λάθος και παράνομο,  αφού πάντα πρώτο είναι το πρώτο πτυχίο και μετά τα υπόλοιπα. Άλλος συνάδελφος πάλι μέσα από ΙΕΚ βόρειας ελλάδας ήδη με ενημέρωσε ότι ήδη κατάθέτουν ενστάσεις

Οι πίνακες Η2 των κατά τόπους ΙΕΚ δεν θα έπρεπε να αναρτηθούν στο DIAVGEIA?

Αποσυνδεδεμένος epas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2186 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 08:52:28 pm »
pkarav έχεις απόλυτο δίκαιο! Θα ΠΡΕΠΕΙ να αναρτηθούν άμμεσα. Είναι παράνομο να διδάσκουν εκπαιδευτές που η πρόσληψή τους είναι αδιαφανής!!

Αποσυνδεδεμένος ioannis00

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2187 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 09:15:32 pm »
Η ανάρτηση των πινάκων είναι υποχρεωτική στα κατά τόπους Ι.Ε.Κ., επομένως δεν είναι ανάγκη να τους ζητάτε με ένσταση, οι διευθυντές είναι υποχρεωμένοι να τους αναρτήσουν στην ιστοσελίδα ή στα γραφεία του Ι.Ε.Κ., αλλοιώς καταγγελία στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 10, 2012, 09:52:56 pm από ioannis00 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:27:11 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #2188 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 09:28:09 pm »
ζητηστε να αναρτηθουν στο διαυγεια η στην ιστοσελιδα του ιεκ να δουμε τελικα τι προσοντα εχει ο καθενας

Αποσυνδεδεμένος grtt

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2189 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 11:10:37 pm »
Ωστόσο νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ. Στην πραγματικότητα η προκήρυξη δεν ορίζει σαφή μοριοδότηση των προσόντων των εκπαιδευτών. Επομένως κάθε διευθυντής ΙΕΚ, κατατάσσει τους υποψήφιους με όποια κριτήρια θέλει εκείνος και δίνει στα προσόντα των εκπαιδευτών την βαρύτητα που θέλει αυτός. Εδώ ακόμα και η προϋπηρεσία μετριέται με εντελώς διαφορετικό τρόπο σε κάθε ΙΕΚ (προσωπικά όταν έκανα αιτήσεις το κουτάκι που λέει προϋπηρεσία, μου το μέτρησαν με τρεις διαφορετικούς τρόπους -και άρα διαφορετικά νούμερα- σε τρία διαφορετικά ΙΕΚ).
Θεωρώ ότι για να έχουν νόημα οι όποιες ενστάσεις κλπ θα πρέπει να υπάρξει πίεση προς το ΙΝΕΔΙ

Αποσυνδεδεμένος tryforthebest

• Νέο μέλος
  • *
  • Tomorrow's getting harder make no mistake
    • Προφίλ
« Απάντηση #2190 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 11:25:24 pm »
και εμενα μου ειχαν πει οτι πρεπει να εχεις γνωστο και τα λοιπα για να σε παρουν....εκανα φετος πρωτη φορα αιτησεις σε 6 ιεκ της αττικης και τελικα με πηραν σε ενα και δεν ειχα κανεναν γνωστο.....τωρα αν ισχυσει το ΟΑΕΕ δεν θα παω....αλλα με ολα αυτα που διαβαζω εδω απορω πως με καλεσαν...

Αποσυνδεδεμένος Sp. Educator

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2191 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 11:34:57 pm »
και εμενα μου ειχαν πει οτι πρεπει να εχεις γνωστο και τα λοιπα για να σε παρουν....εκανα φετος πρωτη φορα αιτησεις σε 6 ιεκ της αττικης και τελικα με πηραν σε ενα και δεν ειχα κανεναν γνωστο.....τωρα αν ισχυσει το ΟΑΕΕ δεν θα παω....αλλα με ολα αυτα που διαβαζω εδω απορω πως με καλεσαν...

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρέπει να έχεις γνωστό για να σου δώσουν πολλές ώρες.
Ένα διωράκι η εμπειρία μου λέει ότι είναι εύκολο να το πάρεις αν έχεις κάποια προσόντα.
Η διαφορά έγκειται στο ότι αν δεν έχεις πλάτες, θα πάρεις ένα διωράκι ενώ μπορεί σε όλες τις λίστες των μαθημάτων που έχεις δηλώσει να είσαι πρώτος. Κι αν τους ρωτήσεις γιατί δεν σου δίνουν παραπάνω ώρες, η απάντηση που θα πάρεις είναι ότι πρέπει να δώσουμε σε όλους κάποιες ώρες. Αυτό όμως δεν συμβαίνει σε αυτούς που έχουν τους γνωστούς. Θα τους δεις αυτούς να συμπληρώνουν χαλαρά το δεκαωράκι εβδομαδιαίως, χωρίς να εφαρμόζεται σε αυτούς η ανάλογη πολιτική.
"Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες." (Bertrand Russell)

Αποσυνδεδεμένος Sp. Educator

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2192 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 11:37:54 pm »
Παρεπιπτόντως κι εγώ ενώ έκανα αρκετές αιτήσεις σε διάφορα ΙΕΚ και με καλή σχετικά προϋπηρεσία στα ΙΕΚ, και φέτος έμεινα με ένα διωράκι.
Ενδεχομένως να είμαι επηρεασμένος από αυτό και τοποθετούμαι κατά αυτό τον τρόπο.
"Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες." (Bertrand Russell)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2193 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 11:50:30 pm »
Ωστόσο νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα εδώ. Στην πραγματικότητα η προκήρυξη δεν ορίζει σαφή μοριοδότηση των προσόντων των εκπαιδευτών. Επομένως κάθε διευθυντής ΙΕΚ, κατατάσσει τους υποψήφιους με όποια κριτήρια θέλει εκείνος και δίνει στα προσόντα των εκπαιδευτών την βαρύτητα που θέλει αυτός. Εδώ ακόμα και η προϋπηρεσία μετριέται με εντελώς διαφορετικό τρόπο σε κάθε ΙΕΚ (προσωπικά όταν έκανα αιτήσεις το κουτάκι που λέει προϋπηρεσία, μου το μέτρησαν με τρεις διαφορετικούς τρόπους -και άρα διαφορετικά νούμερα- σε τρία διαφορετικά ΙΕΚ).
Θεωρώ ότι για να έχουν νόημα οι όποιες ενστάσεις κλπ θα πρέπει να υπάρξει πίεση προς το ΙΝΕΔΙ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2194 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 11:55:23 pm »

Ένα διωράκι η εμπειρία μου λέει ότι είναι εύκολο να το πάρεις αν έχεις κάποια προσόντα.
Η διαφορά έγκειται στο ότι αν δεν έχεις πλάτες, θα πάρεις ένα διωράκι ενώ μπορεί σε όλες τις λίστες των μαθημάτων που έχεις δηλώσει να είσαι πρώτος. Κι αν τους ρωτήσεις γιατί δεν σου δίνουν παραπάνω ώρες, η απάντηση που θα πάρεις είναι ότι πρέπει να δώσουμε σε όλους κάποιες ώρες. Αυτό όμως δεν συμβαίνει σε αυτούς που έχουν τους γνωστούς. Θα τους δεις αυτούς να συμπληρώνουν χαλαρά το δεκαωράκι εβδομαδιαίως, χωρίς να εφαρμόζεται σε αυτούς η ανάλογη πολιτική.
Συμφωνώ απόλυτα Sp. Educator, αυτό ακριβώς μαρτυρά και η δική μου μακρόχρονη εμπειρία στα Ι.Ε.Κ. Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο, tryforthebest, το συγκεκριμένο μάθημα που σου έδωσαν να μη το διεκδικούσε κάποιο "βυσματάκι".

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2195 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 12:02:40 am »
Κανονικά "πρέπει" να μοιράζουν τις ώρες. Αν δηλαδή υπάρχουν 4 μαθήματα σε μια ειδικότητα και τουλάχιστον 4 αιτήσεις εκπαιδευτών σε αυτή την ειδικότητα, τότε πρέπει να πάρουν και οι 4 από 1 μάθημα. Δεν μπορούν να δώσουν πχ 2 μαθήματα στον πρώτο και από 1 στον 2ο και τον 3ο και ο 4ος στην κατάταξη να μείνει χωρίς μάθημα. Επίσης θα πρέπει να δοθούν τα μαθήματα σύμφωνα με τη σειρά επιλογής των μαθημάτων στην αίτηση των εκπαιδευτών και φυσικά σύμφωνα με την κατάταξη τους. Ο πρώτος θα πάρει το πρώτο μάθημα που ζητά στην αίτησή του, μετά ο δεύτερος κ.ο.κ.

Από τη στιγμή που η μοριοδότηση δεν είναι συγκεκριμένη, οι ενστάσεις πάνε στο βρόντο εκτός και αν μιλάμε για καραμπινάτη και εξώφθαλμη αδικία (υπάρχουν και αυτές). Ο κάθε Διευθυντής μπορεί να επικαλεστεί οτιδήποτε: προτίμησα τους ανέργους για κοινωνικούς λόγους ή προτίμησα όσους έχουν περισσότερα προσόντα για να έχω υψηλό επίπεδο κατάρτισης. Άλλος πάλι θεωρεί προσόν τους τίτλους σπουδών, άλλος την επαγγελματική εμπειρία και άλλος τη διδακτική εμπειρία. 

Αποσυνδεδεμένος computerakias1974

• Νέο μέλος
  • *
  • Πτέραρχος Πολεμικής Αεροπορίας του Μπανάν
    • Προφίλ
« Απάντηση #2196 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 01:06:45 am »
...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 22, 2013, 09:09:03 pm από computerakias1974 »

Αποσυνδεδεμένος joinJ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ὁ ἀναμάρτητος ὑμῶν πρῶτος βαλέτω λίθον
    • Προφίλ
« Απάντηση #2197 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 01:38:57 am »

Έτσι έτσι.... :( :( :(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144