0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα συγγνωμη για την ερωτηση απλα ειμαι παντελως ασχετη με τα ΙΕΚ , με πηραν σε ενα να κανω μαθημα 3 ωρες την εβδομαδα. Θα ηθελα να ξερω αν παυω να ειμαι ανεργη δλδ θα φαινεται οτι παιρνω μισθο?
συνάδελφοι, το ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, φαίνεται και απο εδώ...http://iek-amarous.att.sch.gr/announcements/2012B.pdf..δηλαδή, τι εννοούν?οτι θα ξεκινήσουν τα μαθήματα με εμάς που φυσικά δεν καλυπτόμαστε αφού δεν έχουμε υπογράψει τίποτα, και μετά θα φέρουν τους αποσπασμένους?? τι να πω...
Οχι δεν παιρνω επιδομα απλα εχω κανει αιτησεις για προγραμματα που αφορουν ανεργους και εχω μορια ανεργιας 13 μηνες (13 μηνες ανεργη )
3 ώρες την βδομάδα, ειδικά αν βάλουν τους ωρομίσθιους να υπογράψουν για οαεε, είναι τίποτα..αν τώρα ισχύσει το ΑΕΔ, τότε και πάλι χάνεται η ιδιότητα του ανέργου?αυτό δεν το ξέρω, αν το ξέρει κάποιος ας μας το απαντήσει, θα ήθελα να το ξέρω για να δω τι θα κάνω και εγώ..
Στον πίνακα των προσωπικών στοιχείων εκπαιδευτών που μας έδωσε κάθε ΙΕΚ να συμπληρώσουμε, γράφει πως όποιος επιλέξει να πληρώνεται με έκδοση ΑΕΔ (δηλ. Απόδειξη Επαγγελματικής Δαπάνης), είναι ταυτόχρονα υποχρεωμένος να προσκομίσει βεβαίωση εργοδότη για πλήρη απασχόληση και κύρια ασφάλιση. Αυτό, το πρόσεξε κανένας; Οπότε, αν όντως ισχύει, η ΑΔΕ δεν είναι για ανέργους, ίσα-ίσα το αντίθετο θα έλεγα...
Παράθεση από: valisia στις Οκτωβρίου 09, 2012, 03:00:31 pm3 ώρες την βδομάδα, ειδικά αν βάλουν τους ωρομίσθιους να υπογράψουν για οαεε, είναι τίποτα..αν τώρα ισχύσει το ΑΕΔ, τότε και πάλι χάνεται η ιδιότητα του ανέργου?αυτό δεν το ξέρω, αν το ξέρει κάποιος ας μας το απαντήσει, θα ήθελα να το ξέρω για να δω τι θα κάνω και εγώ..Από προηγούμενο μήνυμά μου:Παράθεση από: Pemy στις Οκτωβρίου 08, 2012, 07:44:04 pmΣτον πίνακα των προσωπικών στοιχείων εκπαιδευτών που μας έδωσε κάθε ΙΕΚ να συμπληρώσουμε, γράφει πως όποιος επιλέξει να πληρώνεται με έκδοση ΑΕΔ (δηλ. Απόδειξη Επαγγελματικής Δαπάνης), είναι ταυτόχρονα υποχρεωμένος να προσκομίσει βεβαίωση εργοδότη για πλήρη απασχόληση και κύρια ασφάλιση. Αυτό, το πρόσεξε κανένας; Οπότε, αν όντως ισχύει, η ΑΔΕ δεν είναι για ανέργους, ίσα-ίσα το αντίθετο θα έλεγα...Έτσι αναφέρεται στο έντυπο. Τώρα, βέβαια, αν ισχύει είναι άλλο..
Ας είμαστε ειλικρινείς συνάδελφοι. Δεν μας συμφέρει ΑΛΛΑ είναι δίκαιο να καλύπτονται οι θέσεις από Υπεράριθμους Εκπαιδευτικούς.Αν χάσουμε και την αξιοπρέπεια να παραδεχόμαστε τα αυτονόητα και ειδικότερα αυτά που δεν μας συμφέρουν είναι σίγουρο πως η κρίση θα μας χτυπήσει βαθύτερα.Προτείνω θάρρος, τόλμη και παρρησία.Είμαι ωρομίσθιος γονιός με μπλοκάκι και μοναδική απασχόληση τα ΙΕΚ.
Αν χάσουμε και την αξιοπρέπεια να παραδεχόμαστε τα αυτονόητα και ειδικότερα αυτά που δεν μας συμφέρουν είναι σίγουρο πως η κρίση θα μας χτυπήσει βαθύτερα.Προτείνω θάρρος, τόλμη και παρρησία.