0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: SHINE στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 01:28:39 pmΠαράθεση από: korina_gr στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 10:23:46 amΔε νομίζω ότι με τόσους απλήρωτους εργαζόμενους ο συνήγορος του πολίτη θ' ασχοληθεί με τα ιεκ, μη γελιόμαστε.Ο συνηγορος του πολιτη δεν ασχολειται με θεματα δημοσιου, αυτο για να μην εχετε και ελπιδες οτι θα βρεθει ακρη ποτε.ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ και επειδη δε τους νοιαζει μας γραφουν ετσι μεχρι να τα χασουμετο οτι ο συνηγορος ειναι μια υπηρεσια που δεν κάνει σωστα το εργο για το οποίο είναι ταγμενη...συμφωνω...το οτι δεν αΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ του δημοσιου έχεις μέγα λάθος..και παλαιοτερα ως συμβασιούχος του δημ,οσίου με είχε βοηθήσει αυτή η υπηρεσία και ασχολείται με διαφορές πολιτών με το δημόσιο..αν δεν ξέρουμε να μην παραπλανάμε...¨)
Παράθεση από: korina_gr στις Δεκεμβρίου 16, 2011, 10:23:46 amΔε νομίζω ότι με τόσους απλήρωτους εργαζόμενους ο συνήγορος του πολίτη θ' ασχοληθεί με τα ιεκ, μη γελιόμαστε.Ο συνηγορος του πολιτη δεν ασχολειται με θεματα δημοσιου, αυτο για να μην εχετε και ελπιδες οτι θα βρεθει ακρη ποτε.ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ και επειδη δε τους νοιαζει μας γραφουν ετσι μεχρι να τα χασουμε
Δε νομίζω ότι με τόσους απλήρωτους εργαζόμενους ο συνήγορος του πολίτη θ' ασχοληθεί με τα ιεκ, μη γελιόμαστε.
Παράθεση από: senior_ στις Δεκεμβρίου 17, 2011, 02:31:47 pm- ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, - ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ, - ΑΓΡΙΝΙΟΥ, - ΑΙΓΑΛΕΩ, - ΑΙΓΙΝΑΣ, - ΑΙΓΙΟΥ, - ΑΜΦΙΣΣΑΣ, - ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, - ΑΧΑΡΝΩΝ, -
- ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, - ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ, - ΑΓΡΙΝΙΟΥ, - ΑΙΓΑΛΕΩ, - ΑΙΓΙΝΑΣ, - ΑΙΓΙΟΥ, - ΑΜΦΙΣΣΑΣ, - ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, - ΑΧΑΡΝΩΝ, -
και το ΙΕΚ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ δεν έχει πληρωθεί!
Και θα αργήσει πολύ ακόμα... Σύμφωνα με το https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuenVqQ6wp6bdG5OM2Y1SXFxV3pCdHNrY0N5OXZmcEE&hl=el#gid=0 ακόμα δεν έχουν κάνει ούτε τους αρχικούς ελέγχους! Τα ΙΕΚ που είναι στην παραπάνω λίστα είναι (απ' ότι έχω καταλάβει) αυτά που έχουν ολοκληρώσει όλους τους ελέγχους και είτε έχουν πληρώσει ή πρόκειται να πληρώσουν μέσα στο 2011. Υπάρχουν άλλα 15 περίπου ΙΕΚ στα οποία εκκρεμεί ο τελικός έλεγχος ή κάτι άλλο στη διαδικασία. Εγώ περιμένω από Πάτρα...