0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά να διευκρινίσω κάτι για τα Ιωάννινα, έχουν πληρώσει αλλά όχι όλα τα χρήματα, άρα μάλλον θα πληρώσουν τα υπόλοιπα αυτό το μήνα
Παράθεση από: koskal στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 04:12:17 pmπαιδιά να διευκρινίσω κάτι για τα Ιωάννινα, έχουν πληρώσει αλλά όχι όλα τα χρήματα, άρα μάλλον θα πληρώσουν τα υπόλοιπα αυτό το μήναΤο ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το ΙΕΚ Αμφισσας. Έχει πληρωθεί μόνο ένα μέρος των χρημάτων. Στην δική μου περίπτωση δεν έχει πληρωθεί καθόλου το 2008Α και το 2010Α.
Παράθεση από: gpapage στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 01:59:08 pmΚαι θα αργήσει πολύ ακόμα... Σύμφωνα με το https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuenVqQ6wp6bdG5OM2Y1SXFxV3pCdHNrY0N5OXZmcEE&hl=el#gid=0 ακόμα δεν έχουν κάνει ούτε τους αρχικούς ελέγχους! Τα ΙΕΚ που είναι στην παραπάνω λίστα είναι (απ' ότι έχω καταλάβει) αυτά που έχουν ολοκληρώσει όλους τους ελέγχους και είτε έχουν πληρώσει ή πρόκειται να πληρώσουν μέσα στο 2011. Υπάρχουν άλλα 15 περίπου ΙΕΚ στα οποία εκκρεμεί ο τελικός έλεγχος ή κάτι άλλο στη διαδικασία. Εγώ περιμένω από Πάτρα...Το ΙΕΚ Κεφαλονιάς που είναι στη λίστα δεν θα πληρωθεί καθώς δεν είχαν φτάσει τα παραστατικά στην ΥΔΕ του υπουργείου παιδείας πριν καμιά 10αρια μέρες.
Και θα αργήσει πολύ ακόμα... Σύμφωνα με το https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuenVqQ6wp6bdG5OM2Y1SXFxV3pCdHNrY0N5OXZmcEE&hl=el#gid=0 ακόμα δεν έχουν κάνει ούτε τους αρχικούς ελέγχους! Τα ΙΕΚ που είναι στην παραπάνω λίστα είναι (απ' ότι έχω καταλάβει) αυτά που έχουν ολοκληρώσει όλους τους ελέγχους και είτε έχουν πληρώσει ή πρόκειται να πληρώσουν μέσα στο 2011. Υπάρχουν άλλα 15 περίπου ΙΕΚ στα οποία εκκρεμεί ο τελικός έλεγχος ή κάτι άλλο στη διαδικασία. Εγώ περιμένω από Πάτρα...
Το 2010Α δεν είναι μέσα στις πληρωμές που θα γίνουν το έχουμε αναφέρει και μου φένεται περίεργο που σας πληρωσαν το 2009Α
Παράθεση από: jusmh στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 04:33:58 pmΠαράθεση από: koskal στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 04:12:17 pmπαιδιά να διευκρινίσω κάτι για τα Ιωάννινα, έχουν πληρώσει αλλά όχι όλα τα χρήματα, άρα μάλλον θα πληρώσουν τα υπόλοιπα αυτό το μήναΤο ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το ΙΕΚ Αμφισσας. Έχει πληρωθεί μόνο ένα μέρος των χρημάτων. Στην δική μου περίπτωση δεν έχει πληρωθεί καθόλου το 2008Α και το 2010Α.Το 2010Α δεν είναι μέσα στις πληρωμές που θα γίνουν το έχουμε αναφέρει και μου φένεται περίεργο που σας πληρωσαν το 2009Α
Παράθεση από: senior_ στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 04:41:49 pmΠαράθεση από: jusmh στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 04:33:58 pmΠαράθεση από: koskal στις Δεκεμβρίου 18, 2011, 04:12:17 pmπαιδιά να διευκρινίσω κάτι για τα Ιωάννινα, έχουν πληρώσει αλλά όχι όλα τα χρήματα, άρα μάλλον θα πληρώσουν τα υπόλοιπα αυτό το μήναΤο ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το ΙΕΚ Αμφισσας. Έχει πληρωθεί μόνο ένα μέρος των χρημάτων. Στην δική μου περίπτωση δεν έχει πληρωθεί καθόλου το 2008Α και το 2010Α.Το 2010Α δεν είναι μέσα στις πληρωμές που θα γίνουν το έχουμε αναφέρει και μου φένεται περίεργο που σας πληρωσαν το 2009Α
Παιδ΄'ια ζαλίστε τους στα τηλεφωνααααααα.