0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, για τις εξετάσεις πιστοποίησης δεν αξίζει κουβέντα. Έχει φτάσει 35 ευρω το πρακτικό μέρος για 6 περίπου ώρες και η επιτροπή 25 περίπου ευρώ για 6 ώρες από τις 6 το πρωί Κυριακή. Έχω σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολούμαι αν και μου τηλεφωνούν κάθε φορά. Απορώ γιατί θέλετε να ασχολείστε με το θέμα των εξετάσεων με τα λεφτά που δίνουν. Δεν είναι τυχαίο ότι στην ειδικότητά μου στις τελευταίες εξετάσεις επειδή δεν πήγαινε κανένας "σοβαρός" τελικά κατάληξαν σε επιτροπές που οι απαντήσεις τους ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις απαράδεκτες. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν τα σάντουιτς, οι καφέδες και να φύγουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς. Άσε που τις απαντήσεις τις δίναν από βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά και έχουν ένα πολλά λάθη. Επειδή είχα λίγο χρόνο και πήγα διορθωτής, γέλαγα με τις ενδεικτικές απαντήσεις της επιτροπής, όπου και δεν τις έλαβα σοβαρά υπόψη κατά τη διόρθωση των γραπτών.
konstantinos1 Πολύ κακία βγάζεις ρε φίλε τι πράμα είναι αυτό να την πέφτεις συνέχεια στους μη πιστοποιημένους. Τα λέφτα σου κλέβουν; Χαλάρωσε λίγο... ωμπωωωω