0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με διδακτορικό βγαίνει περίπου 13,5 καθαρά, στην ίδια κατηγορία είμαι και εγώ.
Καλημέρα, με διδακτορικό 13,5 καθαρά και μεικτά 20. το ίδιο είναι και σε άλλους φορείς..
Συνάδελφοι , Καλημέρα!... Το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι το 13, 5 Εβρά πάει ως «καθαρό» ωρομίσθιο στους Μεταπτυχιακούς – Κατηγορία Δική μου- έναντι 18 Μικτών. Οι Κρατήσεις δηλαδή ανάγονται στο 25 %. Σημαντικότατη είναι , προφανώς , η προηγούμενη ανάρτηση από πλευράς gvardal. • Τώρα , πρόσθετο σημαντικό: Απ’ ό,τι διαρρέουν ή ενημερώνουν οι «αρμόδιοι» το «επίδομα» 800άρι ΘΑ επεκταθεί & σε πρόσθετες κατηγορίες Εργαζομένων , μεταξύ των οποίων ΚΑΙ οι «Ωρομίσθιοι» (έτσι … γενική και αόριστη είναι η αναφορά). Σχετικά «ελπιδοφόρο» το λες αρχικά , δεδομένου ότι ΚΑΙ Εμείς Ωρομίσθιοι είμαστε… Από την άλλη , ΔΕΝ έχουμε Συμβάσεις στα Χέρια μας … ΔΕΝ φαινόμαστε , μα πουθενά, στο σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ». Απ’ την παράλλη … αν θυμάμαι καλά… στις αρχικές μας αιτήσεις (μοριοδότησης) προς Ι.νε.δι.βι.μ. σημειώσαμε τουλάχιστο το Α.Φ.Μ. μας… Συνεπώς το Κρατικό «Ίδρυμα» , μας ξέρει .. έχει τους κωδικούς μας , τις αναθέσεις μας και τα φορολογικά μας στοιχεία , αλλά το υπόλοιπο Κράτος μας αγνοεί… Θ._
καλημερα και χρονια πολλα! με διδακτορικο απο 20 μικτα, βγαινει 15,3. πληρωθηκα προχθες. μηπως εχεις πολλες κρατησεις;
είχα 4 και 2. αλλα και προηγούμενες χρονιές το ίδιο ήταν.