0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν εχω πληρωθει επισης απο χειμερινο 2007 - 2008 κ εαρινο 2008.αλλα εχω την εντυπωση οτι σου τηλεφωνουν για να επιβεβαιωσουν τον λογαριασμο τραπεζης κ για να υπογραψεις οτι πληρωθηκες. ετσι εχω ακουσει....
Γεια σας,Θέλω να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε πότε ακριβώς γίνεται η πληρωμή στα ΙΕΚ. Δούλεψα πέρσι ένα χρόνο και άνοιξα τον λογαριασμό στην Eurobank αποκλειστικά για την πληρωμή αυτή. Τσέκαρα σήμερα το πρωί και διαπίστωσα ότι ακόμη δεν είχε μπει τίποτα. Και όχι μόνο αυτό αλλά επειδή είναι αδρανής ο λογαρισμός μού μου κράτησε και η τράπεζα μια προμήθεια 7 ευρώ!!
Δούλεψα το χειμερινό εξάμηνο 2008-2009 κ είμαι ακόμη απλήρωτη!!!
xexexexexe ante kali tixi loipon!!Se poia IEK an epitrepetai??
Παράθεση από: katgodr στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:16:01 pmΓεια σας,Θέλω να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε πότε ακριβώς γίνεται η πληρωμή στα ΙΕΚ. Δούλεψα πέρσι ένα χρόνο και άνοιξα τον λογαριασμό στην Eurobank αποκλειστικά για την πληρωμή αυτή. Τσέκαρα σήμερα το πρωί και διαπίστωσα ότι ακόμη δεν είχε μπει τίποτα. Και όχι μόνο αυτό αλλά επειδή είναι αδρανής ο λογαρισμός μού μου κράτησε και η τράπεζα μια προμήθεια 7 ευρώ!!μετα απο περιπου δυο χρονια ειδα εγω λεφτα στον λογαριασμο μου. κ οχι ολα, ακομα μου χρωστανε 2,5 χρονια μετα. παντως μεγαλη κρατηση σου εκανε η τραπεζα. εμενα η εμπορικη καπου στα 30 λεπτα μου ειχε κρατησει μια φορα.
Katgodr, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.Ευχαριστώ.
Δούλεψα ένα χρόνο σε ΙΕΚ, ας πούμε ότι το έκανα από χόμπι, επειδή δεν είχα τι άλλο να κάνω, σπούδαζα και παραλληλα. Η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει, καθώς δε φτάνει που πρέπει να γράφεις μονο σου σημειώσεις, σε πληρώνουν χρόονια μετά κι όλα αυτά, μειώνουν και το ωρομίσθιο στο τέλος του εξαμήνου όπως έκαναν φέτος. Με άλλο υπέγραψα, άλλα θα πάρω. (αν και όταν τα πάρω). Το ΙΕΚ που δούλεψα εγώ φέτος έκλεισε (!) άντε να ψάξω να βρω άκρη μετά...