0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evi06 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 02:46:21 pmευχαριστουμε για το link. Και φτου μονο στο δικο μου ιεκ εχουν καθυστερησει. στο αλλο της πολης κ των γειτονικων πολεων η κατασταση εχει προχωρησει κ μαλλον πληρωνουν αν καταλαβα καλα στο λινκ.Παλιότεροι συνάδελφοι στα ιεκ Νέας Σμύρνης και Ηλιούπολης μου είπαν και εμένα ότι έχουν πληρωθεί μέχρι Ιούνιο του 2009 αλλά από Οκτώβρη 2009 μέχρι Δεκέμβρη 2010, δεν έχει πληρωθεί ΚΑΝΕΝΑΣ!
ευχαριστουμε για το link. Και φτου μονο στο δικο μου ιεκ εχουν καθυστερησει. στο αλλο της πολης κ των γειτονικων πολεων η κατασταση εχει προχωρησει κ μαλλον πληρωνουν αν καταλαβα καλα στο λινκ.
ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣΕκκρεμεί στα ΙΕΚ:ΑΡΤΑΣ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΕΔΕΣΣΑΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΛΑΜΙΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ 2, ΛΙ
στο ΙΕΚ που δούλευα εκτιμούν πως οι πληρωμές θα γίνουν στις αρχές του νέου έτους (προσωπική εκτίμηση του υπαλλήλου βέβαια).
Στο ιεκ πόλης μου πάντως επικρατεί μπάχαλο, ξαναπήγα να δω αν κάνουν τη δουλειά που είπε ο διευθυντής οτι κάνουν και πίναν καφέ κ συζητούσαν...........όταν ρώτησα γιατί δεν καταχωρούν τα στοιχεία στα αρχεία όπως που είχε πει οτι κάνουν και μου είπε προέχουν άλλες δουλειές........δηλαδή τους πέτυχα ακριβώς πάνω στο διάλειμμα για καφέ και όλη την άλλη ώρα ασχολούνται με εμάς.........μας δουλεύουν κανονικότατα και δε κανουμε και τίποτα. Προσωπικά έχω ξεγράψει αυτά τα λεφτά. Αν ξαναπάω στο ιεκ θα τσακωθώ πολύ άγρια και δε θέλω να παρεκτραπώ.
Του 2011