0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θεσσαλονικη απο ΕΜΠΟΡΙΚΗ εως τωρα τιποτα. μου ειπε ο Υπαληλος μπορει να μπουν και το απογευμα σημερα. ειδομεν .
Το ιεκ Άμφισσας πάντως πλήρωσε σήμερα. Τσέκαρα την Εμπορική μου και είδα οτι κατατέθηκε ένα ποσό το οποίο όμως δεν αφορά όλα τα εξάμηνα τα οποία δούλεψα. Την ωριαία αντιμισθία μπορέιτε να την δείτε σ' αυτό το link: http://www.oeek.gr/html/ekpaideytes_amoives.shtml τα ποσά βέβαια που φαίνονται σ' αυτό το link δεν είναι καθαρά και αφορούν ώρες που έγιναν μέχρι και το τέλος του 2009, καθώς απο το 1ο εξάμηνο του 2010 και μετά υπήρξαν μειώσεις στις αμοιβές των ωρομισθίων ιεκ. Στην περίπτωση μου (ΑΕΙ 4ετούς φοίτησης και μεταπτυχιακό) απο 19.37
Παράθεση από: kvanto_thess στις Νοεμβρίου 04, 2011, 03:42:43 pmΘεσσαλονικη απο ΕΜΠΟΡΙΚΗ εως τωρα τιποτα. μου ειπε ο Υπαληλος μπορει να μπουν και το απογευμα σημερα. ειδομεν .ποιο ιεκ στη θεσσαλονικη? γιατι με εξαιρεση την τριανδρια ολα τ αλλα φαινονται να ναι πισω στους ελεγχους...
Μα συμφωνα μ αυτο το excel, ο ελεγχος στην τριανδρια φαινεται να ολοκληρωθηκε κ αντιθετα εκκρεμει στο πολιτιστικο και στα 1 και 2...Ας ελπισουμε παντως αφου ειπε ο υπαλληλος οτι το πολιτιστικο θα βαλει οτι πηραν μπρος τα πραγματα!
αν κάποιος ξέρει τα ποσά ανά ώρα για κάθε εξάμηνο ας μας πειγιατί σε μένα μπήκαν 6 μικρά ποσά (~100