0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Odette στις Νοεμβρίου 21, 2011, 12:19:53 pmΚαλή εβδομάδα! Καμία εξέλιξη υπάρχει? Από το ΙΕΚ που δούλευα μου είχαν πει ότι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα έχω πληρωθεί.Ξύπνησα λοιπόν όλο χαρά σήμερα και πήγα στην εμπορική αλλά.... τίποτα... Κλάαααααααψ.Θέλω τα λεφτάκια μου. Θα πάω ξανά στις 25 που υπάρχει άλλη μία ελπίδα και βλέπουμε.Εγώ βαρέθηκα να πηγαίνω στην Εμπορική δύο χρόνια τώρα και έφτιαξα e-banking. Το συνιστώ, είναι καλύτερο για τα νεύρα από το να πηγαίνεις στην τράπεζα και να βλέπεις ότι δεν έχει μπει τίποτα
Καλή εβδομάδα! Καμία εξέλιξη υπάρχει? Από το ΙΕΚ που δούλευα μου είχαν πει ότι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου θα έχω πληρωθεί.Ξύπνησα λοιπόν όλο χαρά σήμερα και πήγα στην εμπορική αλλά.... τίποτα... Κλάαααααααψ.Θέλω τα λεφτάκια μου. Θα πάω ξανά στις 25 που υπάρχει άλλη μία ελπίδα και βλέπουμε.
Παιδιά καλά για τα παλιά για τα νέα έχουμε κανένα νέο ... στα ΙΕΚ που συνεργάζομαι (Ν. Τομέα) υπογράψαμε συμβάσεις κανονικά ...
Παράθεση από: csemis10 στις Νοεμβρίου 22, 2011, 02:10:28 pmΠαιδιά καλά για τα παλιά για τα νέα έχουμε κανένα νέο ... στα ΙΕΚ που συνεργάζομαι (Ν. Τομέα) υπογράψαμε συμβάσεις κανονικά ...το οτι υπογραψαμε δεν σημαινει τιποτα.............χρηματα ποτε θα δουμε?
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 22, 2011, 02:11:51 pmΠαράθεση από: csemis10 στις Νοεμβρίου 22, 2011, 02:10:28 pmΠαιδιά καλά για τα παλιά για τα νέα έχουμε κανένα νέο ... στα ΙΕΚ που συνεργάζομαι (Ν. Τομέα) υπογράψαμε συμβάσεις κανονικά ...το οτι υπογραψαμε δεν σημαινει τιποτα.............χρηματα ποτε θα δουμε?Αυτό αναρωτιέμαι ... !!! Πάλι όταν λήξει το εξάμηνο ;
το προηγούμενο εξάμηνο πληρωθήκαμε κανονικά , τα προηγουμενα χρονια......ε, περιμεναμε και περιμενουμε ακομα, για την επομενη χρονια δεν ελπιζουμε, παλι με αποσπασεις οι μονιμοι θα καλυψουν τις θεσεις και με πιο αγρια μορφη απο την φετινη!!!!!!!!!!
Παράθεση από: mpesg στις Νοεμβρίου 22, 2011, 02:17:03 pmτο προηγούμενο εξάμηνο πληρωθήκαμε κανονικά , τα προηγουμενα χρονια......ε, περιμεναμε και περιμενουμε ακομα, για την επομενη χρονια δεν ελπιζουμε, παλι με αποσπασεις οι μονιμοι θα καλυψουν τις θεσεις και με πιο αγρια μορφη απο την φετινη!!!!!!!!!!Οι μόνιμοι φέτος κάλυψαν με διάθεση (συμπλήρωση ωραρίου), όχι με αποσπάσεις. Σαφώς θα γίνει και του χρόνου (έπρεπε να είχε γίνει από χρόνια!), δεν είναι γνωστό σε ποιο βαθμό, καθώς πολλοί από τους πλεονάζοντες ίσως φύγουν με μετατάξεις/τοποθετήσεις/εφεδρεία/απολύσεις.
το θεμα ειναι οτι παλι θα την πληρωσουμε οι ωρομισθιοι!!!!!!!!!!ανεργοι
απο του χρόνου θα ισχύσει και η εφεδρεία για τους καθηγητές άνω τον 53 ετών και φαντάζομαι είναι πολύ αυτοί επομένως ας κάνουμε υπομονή και θα δούμε....
Σε εφεδρεία θα βάζουν λογικά άτομα που πλεονάζουν. Αλίμονο αν βγάζουν σε εφεδρεία άτομα για να προσλάβουν άλλους στη θέση τους! Δεν έχει νόημα...
Νομίζω καταρχάς ότι το θέμα μας δεν είναι η εφεδρεία αλλά οι πληρωμές παλαιοτέρων ετών σε αυτή τη συζήτηση.Κατά δεύτερον δε νομίζω ότι η λογική ο θάνατος σου η ζωή μου είναι σωστή και σ' αυτοί καταλήγετε κάποιοι εδω μέσαμε το να θέλετε να πάνε καθηγητές που μπορεί να διορίστηκαν και με ασεπ ή επετηρίδα, με άλλα λόγια εντελώς νόμιμα,για να βρείτε κάποιοι δουλειά. Ντροπή!υ.γ. δεν είμαι μόνιμη καθηγήτρια