0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη το ιεκ ηρακλειου κρητης ειναι μεσα στα 5 που δεν θα πληρωσουν ακομα;
Επισυνάπτω ένα τηλέφωνο για όποιον συνάδελφο θέλει να επικοινωνήσει με την ενιαία αρχή πληρωμών210 3329789 ( Μπορείτε να τους πάρετε )Θα διαπιστώσει περίτρανα την σημερινή ημερομηνία ώς ημερομηνία καταβολής των χρεών του πρώην ΟΕΕΚ/Πληρωμές ΙΕΚ. Αν δεν δούμε money $$ στο account μας φυσικά και δεν πιστεύουμε σε κανέναν. Καλό κυνήγι
Παράθεση από: simi στις Νοεμβρίου 14, 2011, 09:39:10 pmsoch εάν έχεις κάποιο νεώτερο πες μας σε παρακαλώ..τα έχω μεγάλη ανάγκη τα χρήματα....σε ευχαριστώ πολύ!!!Δεν σου έχω καλά νέα. Τα παραστατικά του ΙΕΚ Κεφαλονιάς δεν έχουν φτάσει ακόμα στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του υπουργείου που σημαίνει ότι θα πληρωθούν από τη νέα χρονιά.Επίσης, οι πληρωμές από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών θα γίνονται μέχρι και 8 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια από τη νέα χρονιά, αν και όταν πιστωθεί η σχετική ΚΑΕ.Τέλος, κάτι μου λέει ότι θα γίνουν λίγες πληρωμές ακόμα (και αν) και από του χρόνου πάλι...Αυτά. ps: για να το γλυκάνω λίγο, οι πληρωμές που θα γίνουν την επόμενη χρονιά θα φορολογηθούν λιγότερο, τουλάχιστον για όσους έχουν υποστεί μείωση μισθού. Κάτι είναι και αυτό...
soch εάν έχεις κάποιο νεώτερο πες μας σε παρακαλώ..τα έχω μεγάλη ανάγκη τα χρήματα....σε ευχαριστώ πολύ!!!
Τι να πω πια για την τόση κοροϊδία???!!!Όλα τα ΙΕΚ τησ Κρήτης απλήρωτα!!! Είναι απαράδεχτο αθτό που συμβαίνει!!!Ξεκινήστε τα τηλέφωνα να μην τους αφήσουμε σε ησυχία!
Παράθεση από: Odette στις Νοεμβρίου 25, 2011, 12:39:10 pmΤι να πω πια για την τόση κοροϊδία???!!!Όλα τα ΙΕΚ τησ Κρήτης απλήρωτα!!! Είναι απαράδεχτο αθτό που συμβαίνει!!!Ξεκινήστε τα τηλέφωνα να μην τους αφήσουμε σε ησυχία!Λυπαμαι..αλλά δυστυχώς και να πάρουμε τηλεφωνο απλώς θα μας το κλείσουν..εγω δεν ξαναέκανα τα χαρτιά μου...διότι δεν θα συμμετάσχω ξανά σε αυτή την κοροιδία...ξέρω ότι και οι άλλοι συνάδελφοι που διδάσκουν στα ιεκ σίγουρα έχουν ανάγκη που το κάνουν..αλλά έπρεπε να είαστε περισσότερο ενωμενοι...κανενας εκπαιδευτικός δεν έπρεπε να ξανα΄κάνει αιτηση στα ιεκ ..να διαλυθούν..έτσι ίσως να δινόταν κάποια λύση...και εμείς οι παλαιοτεροι να εξοφλουμασταν και οι νεότεροι ,,να μην διδάσκουν τσάμπα!αλλα δυστυχώς εφόσων βλέπουν ότι παρόλη την άσχημη κατάσταση πολλοι δέχονται να διδάξουν υπο αυτές τις συνθήκες...γιαυτό και μας πατανε....ας έρθουν να ζητήσουν την ψήφο μας το Μάρτιο ..ε ρε κλοτσιδι που θα πεσει..