0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωρίζετε οι επιτηρήσεις στις εξετάσεις πόσο μας αποφέρουν;
δεν ρώτησα αν πληρώνεται η επιτήρηση. πληρώνεται σίγουρα και το ξέρω.απλά δεν γνώριζα το ποσό που λαμβάνουμε γι'αυτή. όπως λέει κι ο csemis10 και αφού τα υπολόγισα, πάει με βάση το ωρομίσθιο.2ωρη επιτήρηση κάθε φορά, οπότε υπολογίστε αντίστοιχα.
Παράθεση από: le στις Νοεμβρίου 29, 2011, 01:58:31 pmδεν ρώτησα αν πληρώνεται η επιτήρηση. πληρώνεται σίγουρα και το ξέρω.απλά δεν γνώριζα το ποσό που λαμβάνουμε γι'αυτή. όπως λέει κι ο csemis10 και αφού τα υπολόγισα, πάει με βάση το ωρομίσθιο.2ωρη επιτήρηση κάθε φορά, οπότε υπολογίστε αντίστοιχα. η επιτηρηση πληρωνεται αναλογα με το ωρομισθιο του καθενος οπως και η εισηγηση
της Ν.Σμύρνης πάντως δεν πληρώθηκε ούτε σήμερα. Πότε είπαμε πληρώνει πάλι το δημόσιο 4/12?
καλημερα, το θετικο ειναι οτι η διαδικασια των πληρωμων εχει ξεκινησει και μεχρι τελους του χρονου θα εξοφληθουν τα περισσοτερα ιεκ.εχω ενα ερωτημα, πολυ σημαντικο: πως θα δηλωσουμε το εισοδημα αυτο? εγω προσωπικα δεν εχω δηλωσει κανενα ποσο στις παλαιοτερες φορολογικες δηλωσεις, αφου δεν ειχα καμια εισπραξη. ξερει κανει ποια διαδικασια χρειαζεται?