0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΙΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ έχει πληρώσει;
- ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, - ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, - ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ, - ΑΓΡΙΝΙΟΥ, - ΑΙΓΑΛΕΩ, - ΑΙΓΙΝΑΣ, - ΑΙΓΙΟΥ, - ΑΜΦΙΣΣΑΣ, - ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, - ΑΧΑΡΝΩΝ, -
Συνάδελφε καρχαρία, πιστεύω δε χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τέτοιους χαρακτηρισμούς.Δυστυχώς, μέχρι τις 20 Φεβ, μάλλον θα γίνουν εκλογές, οπότε δε θα πληρωθούμε ποτέ.Ποιο το όπλο σου; Ξέρεις ποιο είναι. Εκεί λοιπόν, θα "μιλήσεις" όπως πρέπει.ΥΓ: είχε γεννήσει η γυναίκα μου κάποια ημέρα του Δεκεμβρίου του 2008 και το μεσημέρι είχα μάθημα στα ΙΕΚ. Τα παιδιά σκέφτηκα δε φταίνε σε κάτι(έρχονταν και απο μακριά), οπότε το μεσημέρι της ίδιας μέρας έκανα μάθημα κανονικότατα. Άλλες μέρες τα παιδιά να είναι άρρωστα και εγώ να είμαι στο μάθημα.Όλοι έχουμε κάνει θυσίες για την εκπαίδευση.Όταν η εργοδοσία σε "πληρώνει" με ψέματα 4 ολόκληρα χρόνια, πραγματικά σε βγάζει από τα ρούχα σου.
Να γινει πιεση.συνέχεια.να τηλεφωνουμε καθημερινα θελουμε τα λεφτα που μας ανηκουν εδω και 3 χρόνια.να περνουμε τηλεφωνα συνεχεια.εγω ξεκινησα ηδη.καθε μερα.παιρνω εγω-η γυναικα μου και ο αδελφός μου.αντε να σας δω τωρα ποσο θα αντεξετε το ζαλισμα.το ιδιο ισχύει και στο ΙΕΚ που δουλευα.για να δούμε τωρα ειναι ωραια.οταν το ψω*&λοπαίζατε ηταν καλα.φατε τωρο το ΣΚ$%^&το μου στα τηλεφωνα και στην ΄ζαλη τους.
Ενημέρωση για κάποιους που με ρώτησαν σχετικά.Τα χαρτιά του ΙΕΚ Κεφαλονιάς είναι στον οικονομικό έλεγχο του υπουργείου παιδείας. Στη συνέχεια πάνε στην ΥΔΕ και κατόπιν στην ΕΑΠ. Πληρωμή όποτε δώσει το οκ το οικονομικών (Φεβρουάριο, Μάρτιο και μετά...)Τα χαρτιά του ΙΕΚ Πάτρας δεν έχουν φτάσει ακόμα στο υπουργείο παιδείας.