0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω, ενοούσαν την ενεργοποίηση της κάρτας του ΑΤΜ.Δεν είχες το βιβλιάριο μαζί σου ?
αν παω κ κανω μια αναληψη, ενεργοποιειται? απο το 2007 που τον ανοιξα, εκτος απο κτ καταθεσεις που εχει κανει το ιεκ το 2010, δεν τον εχω χρησιμοποιησει.
Επειδή το ρώτησα πρόσφατα και εγώ στην Εμπορική αν ο λογαριασμός δεν έχει κίνηση για μεγάλο απενεργοποιείται. Αν απενεργοποιηθεί, η κατάθεση (π.χ. από τα ΙΕΚ) γίνεται κανονικά αλλά πρέπει να γίνει ενεργοποίηση για να μπορέσεις να κάνεις ανάληψη μετά. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν από το κατάστημα της Εμπορικής που πήγα.
Για να συμπληρώσω τον φίλο:Η υπηρεσία EmporikiAlerts διατίθεται στους πελάτες της τράπεζας που είναι φυσικά πρόσωπα και προσφέρεται για απεριόριστο πλήθος μηνυμάτων: Εντελώς δωρεάν για την αποστολή τηλε-ειδοποιήσεων μέσω e-mail . Με πάγια μηνιαία χρέωση 1,90 ΕΥΡΩ για την αποστολή τηλε-ειδοποιήσεων μέσω sms .Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα κατά τόπους καταστήματα της Εμπορικής Τράπεζας, να καλέσετε στα τηλέφωνα 801 1111 247 / +30 210 650 5000 (από κινητό ή το εξωτερικό) – επιλογή μενού «4: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» ή να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση ebankingsupport@emporiki.gr. Από εδώ
Πληρωμή οφειλομένων σε εκπαιδευτές περιόδου ΟΕΕΚΠέμπτη, 15 Μάρτιος 2012 17:34E-mail Εκτύπωση PDFΠαράθεση από το ιεκ κέρκυρας Καλησπέρα σαςΕπιτέλους ευχάριστα νέα καθώς ήδη μπήκαν τα οφειλόμενα χρήματα στους λογαριασμούς των εκπαιδευτών όπως με ενημέρωσαν κάποιοι από εσάς! Η πληρωμή αναμενόταν να γίνει έως τις 27/3/2012.Η συγκεκριμένη πληρωμή αφορά την περίοδο Φεβρουάριος 2006 - Ιούνιος 2010 και συγκεκριμένα οφειλές περιόδου ΟΕΕΚ σε Δημόσιους -Ιδιώτες εκπαιδευτές του ΙΕΚ Κέρκυρας.Παρακαλώ ελέγξτε τους λογαριασμούς σας στην Εμπορική Τράπεζα και ενημερώστε μας για τυχόν προβλήματα.Η Δ/νση του ΙΕΚΤελευταία Ενημέρω