0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν γίνονταν έτσι. Παλιότερα, πάντα υπήρχε καθυστέρηση ενα η ενάμιση χρόνο. Και η βεβαίωση εισοδήματος απο εργοδότη (ΔΙΕΚ) δίνονταν πάντα για τη χρονιά της πληρωμής όχι της πραγματικής διδασκαλίας.Οπότε αν εργαζόσουν πέρυσι και φέτος όχι, και τα λεφτά έρχονταν φέτος, σου δίνανε βεβαίωση για φέτος (που δεν εργάστηκες) και όχι για πέρυσι (που εργάστηκες).
Παράθεση από: a_pauper στις Απριλίου 25, 2012, 08:25:06 amΔεν γίνονταν έτσι. Παλιότερα, πάντα υπήρχε καθυστέρηση ενα η ενάμιση χρόνο. Και η βεβαίωση εισοδήματος απο εργοδότη (ΔΙΕΚ) δίνονταν πάντα για τη χρονιά της πληρωμής όχι της πραγματικής διδασκαλίας.Οπότε αν εργαζόσουν πέρυσι και φέτος όχι, και τα λεφτά έρχονταν φέτος, σου δίνανε βεβαίωση για φέτος (που δεν εργάστηκες) και όχι για πέρυσι (που εργάστηκες).Πάντα μου έδιναν βεβαιώσεις για τη χρονιά που εργάστηκα. Αυτό σίγουρα είναι το σωστό, γιατί εκείνες τις χρονιές έχεις φορολογηθεί. Όλα τα άλλα είναι παρατυπίες. Αν σας δώσουν βεβαιώσεις για τη χρονιά που πληρωθήκατε να ζητήσετε τις σωστές βεβαιώσεις.
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Ευχάριστα νέα από Ι.Ε.Κ.
Παράθεση από: gpapage στις Απριλίου 25, 2012, 01:16:41 pmΠαράθεση από: a_pauper στις Απριλίου 25, 2012, 08:25:06 amΔεν γίνονταν έτσι. Παλιότερα, πάντα υπήρχε καθυστέρηση ενα η ενάμιση χρόνο. Και η βεβαίωση εισοδήματος απο εργοδότη (ΔΙΕΚ) δίνονταν πάντα για τη χρονιά της πληρωμής όχι της πραγματικής διδασκαλίας.Οπότε αν εργαζόσουν πέρυσι και φέτος όχι, και τα λεφτά έρχονταν φέτος, σου δίνανε βεβαίωση για φέτος (που δεν εργάστηκες) και όχι για πέρυσι (που εργάστηκες).Πάντα μου έδιναν βεβαιώσεις για τη χρονιά που εργάστηκα. Αυτό σίγουρα είναι το σωστό, γιατί εκείνες τις χρονιές έχεις φορολογηθεί. Όλα τα άλλα είναι παρατυπίες. Αν σας δώσουν βεβαιώσεις για τη χρονιά που πληρωθήκατε να ζητήσετε τις σωστές βεβαιώσεις.δεκα χρονια τωρα εχω απειρες βεβαιωσεις να σας δειξω, που ειναι οπως το λεω...πανω πανω αναφερουν εισοδηματα που αποκτηθηκαν μεσα στο 2011 (1/1 εως 31/12) , αλλα κατω αριστερα πριν το ποσο, γραφει ποια χρονολογια αφορα....