0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και το γράφουν σε ανακοίνωση; Δε ντρέπονται;
Για τους συναδέλφους στην λάρισα Πληρωμές δεδουλευμένων (2008 – 2010) στο 2ο ΙΕΚ ΛάρισαςPublished 25 Απριλίου 2012 | By Press0www.kathigitis.orgAπό τον Γενικό Γραμματέα του υπ. Παιδείας κ.
Αναρτήσεις για ΙΕΚ Αλιβερίου, Διδυμοτείχου & Λάρισας 2Σχετικά με το πιο πάνω, ασκούνται πιέσεις ώστε το ΙΕΚ Λάρισας 2 με ημερομηνία δέσμευσης χρημάτων 24/04 να πληρωθεί πριν τις 6/5, ενώ υπάρχουν ΙΕΚ με ημερομηνίες δέσμευσης 1 & 2 μηνών πριν, που δεν έχουν ακόμα εξοφληθεί;Και το γράφουν σε ανακοίνωση; Δε ντρέπονται;Δε θα μάθουμε ποτέ σε αυτή τη χώρα να ζούμε σαν άνθρωποι.
Παράθεση από: soch στις Απριλίου 26, 2012, 07:50:22 amΚαι το γράφουν σε ανακοίνωση; Δε ντρέπονται;Και βέβαια ντρέπονται:Ευ.
Ασκουνται πιεσεις λοιπον........... να σε χαιρομαστε αλλα και εσυ απο τον ΟΕΕΚ δεν προερχεσαι ;
Παράθεση από: palioseira στις Απριλίου 26, 2012, 02:42:59 pm Ασκουνται πιεσεις λοιπον........... να σε χαιρομαστε αλλα και εσυ απο τον ΟΕΕΚ δεν προερχεσαι ;Αν ρωτάς εμένα, όχι δεν έχω σχέση με τον ΟΕΕΚ. Μόνιμος εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση της Γενικής Δ/νσης Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης Δ/νσης Οικονομικών του Υπουργείου Παιδείας (17/2/2012) εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης ύψους 741.577,42 ευρώ για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εκπαιδευτές του ΙΕΚ Θεσσαλονίκης 1 για την περίοδο Οκτώβριος 2008 έως και Ιούνιος 2010.Μετά τη θετική αυτή εξέλιξη, τα χρήματα θα πιστωθούν στους προσωπικούς σας λογαριασμούς, όπως αυτοί ταυτοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 2011.ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012Με νέα επιστολή του οργανισμού, που μας κοινοποιήθηκε στις 23 Απριλίου 2012, η καταβολή των οφειλών για το ΙΕΚ Θεσσαλονίκης θα καθυστερήσει επιπλέον, καθώς απαιτούνται και επιπρόσθετα έγγραφα και αποδεικτικά για τις πραγματοποιηθείσες ώρες απασχόλησης. Τωρα πεστε μου τους δέρνετε αυτους τους @#$%^%#$?
...καθώς απαιτούνται και επιπρόσθετα έγγραφα και αποδεικτικά ...