0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά γνωρίζετε πότε θα υπογράψουμε τις συμβάσεις για αυτό το εξάμηνο?Εγώ 'ηθελα την προυπηρεσια μου ως τώρα, όμως δεν μπορούσαν να μου την δώσουν γιατί ουσιστικά δεν υπάρχω μιας και δεν έχω υπογράψει καμία σύμβαση.Εκτός απο τα παραπάνω, αναρωτιέμαι, τα ενσημα πότε θα τα περάσουν που τα χρειαζόμαστε για τον ΟΑΕΔ?Ευχαριστώ
τα ενσημα αυτα δεν υπολογιζονται για επιδομα ανεργιας , δεν ξερω ακριβως γιατι τα θελεις .ΠαράθεσηΓιατι όχι βρε παιδιά?
Στο 1ο Θεσσαλονόκης ακόμα δεν γνωρίζουμε τιιποτα για το εξαμηνο οκτωβρης 2010 Ιανουαριος 2011. Ουτε βεβαιωσεις ουτε λεφτα ουτε τιποτα! ΑΚομα δεν πηραμε τα χρεωστουμενα του 2008 - 2010. Μας ςχουν γραμμενους
Παράθεση από: Seawolf στις Μαΐου 28, 2012, 01:31:18 pmΣτο 1ο Θεσσαλονόκης ακόμα δεν γνωρίζουμε τιιποτα για το εξαμηνο οκτωβρης 2010 Ιανουαριος 2011. Ουτε βεβαιωσεις ουτε λεφτα ουτε τιποτα! ΑΚομα δεν πηραμε τα χρεωστουμενα του 2008 - 2010. Μας ςχουν γραμμενουςδεν απαντανε ουτε στα τηλεφωνα;από κοντα περασες να τους ρωτησεις;
σημαινει οτι δεν θα υποχρεωθειτε να κανετε μπλοκακια στον ΟΑΕΕ! και δευτερο θα γινουν συμβασεις και παρουσιολογια , πραγματα απαραιτητα να σταλουν στο ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: palioseira στις Μαΐου 29, 2012, 05:49:03 pmσημαινει οτι δεν θα υποχρεωθειτε να κανετε μπλοκακια στον ΟΑΕΕ! και δευτερο θα γινουν συμβασεις και παρουσιολογια , πραγματα απαραιτητα να σταλουν στο ΙΝΕΔΙ