0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου είπαν ότι τους ήρθε απόφαση όλοι οι καθηγητές να προσκομίσουν το περσινο εκκαθαριστικό τους...
Παράθεση από: tryforthebest στις Οκτωβρίου 09, 2012, 02:16:40 pmΚαλησπερα συγγνωμη για την ερωτηση απλα ειμαι παντελως ασχετη με τα ΙΕΚ , με πηραν σε ενα να κανω μαθημα 3 ωρες την εβδομαδα. Θα ηθελα να ξερω αν παυω να ειμαι ανεργη δλδ θα φαινεται οτι παιρνω μισθο?Καλησπέρα. Πριν σου απαντήσω, αγαπητοί συνάδελφοι καλό είναι μερικές φορές να μην απαντάμε αν δεν είμαι πεπεισμένοι για την ορθότητα της απάντησης μας. Μπορεί να επηρεάσουμε αρνητικά κάποιον και να χάσει χρήματα.
Καλησπερα συγγνωμη για την ερωτηση απλα ειμαι παντελως ασχετη με τα ΙΕΚ , με πηραν σε ενα να κανω μαθημα 3 ωρες την εβδομαδα. Θα ηθελα να ξερω αν παυω να ειμαι ανεργη δλδ θα φαινεται οτι παιρνω μισθο?
Στην τοπική αυτοδιοίκηση περνά η εποπτεία των δημόσιων ΙΕΚκατά πόσο ισχύει το δεύτερο;
Παράθεση από: dpa2006 στις Νοεμβρίου 26, 2012, 11:02:57 pmΣτην τοπική αυτοδιοίκηση περνά η εποπτεία των δημόσιων ΙΕΚκατά πόσο ισχύει το δεύτερο;Η απόφαση είχε ληφθεί εδώ και 2 χρόνια. Και δεν την εφάρμοσαν γιατί, είχαν αποφασίσει τα λεφτά να τα διαχειρίζεται ο δήμος και τις σπουδές το υπουργείο. Φαίνεται ότι αυτό δεν τους ήταν τόσο βολικό, να πληρώνει κάποιος (ο Δήμος) για κάτι που την ουσία την αποφασίζει άλλος (υπουργείο). Οπότε αποφάσισαν να ξεφορτωθούν στους δήμους όλο το πακέτο. Υπ όψη ότι η σχέση εργασίας σαν μη εξαρτημένης (εργολαβική αμοιβή ΑΕΔ-ΑΠΥ) και όχι σαν εξαρτημένης (μισθός-ΙΚΑ) άρχισε να εφαρμόζεται στους δήμους. Φυσικά αυτό είναι παράνομο, αλλά δεν υπάρχει επαρκής αντίδραση απο τους εργαζόμενους με σύμβαση για να επανέλθουν στην τάξη και νομιμότητα, και να χαρακτηρισθεί ως σύμβαση εργασίας, και όχι έργου.
Αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρει "να μη ξεπερνάει το εκκαθαριστικό τα 5000", αλλά τα έσοδα από παροχή υπηρεσιών.