0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: janeite στις Δεκεμβρίου 05, 2012, 08:44:30 pm"Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία αποπληρωμής των δεδουλευμένων ωρομισθίων εκπαιδευτών της περιόδου Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2010 (προ της κατάργησης του ΟΕΕΚ) ήρθε στο τέλος της,και σύμφωνα με την ΥΔΕ στο Υπουργείο Παιδείας εκδόθηκαν τα εντάλματα και προωθήθηκαν στην ΕΑΠ, για την πληρωμή των εκπαιδευτών στις 29/12/2012, σε λογαριασμούς της Εμπορικής Τράπεζας." το έλαβα σε μέιλ από το ΙΕΚ Κέρκυρας...Ευχάριστα νέα...
"Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία αποπληρωμής των δεδουλευμένων ωρομισθίων εκπαιδευτών της περιόδου Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2010 (προ της κατάργησης του ΟΕΕΚ) ήρθε στο τέλος της,και σύμφωνα με την ΥΔΕ στο Υπουργείο Παιδείας εκδόθηκαν τα εντάλματα και προωθήθηκαν στην ΕΑΠ, για την πληρωμή των εκπαιδευτών στις 29/12/2012, σε λογαριασμούς της Εμπορικής Τράπεζας." το έλαβα σε μέιλ από το ΙΕΚ Κέρκυρας...
Παράθεση από: dpa2006 στις Δεκεμβρίου 07, 2012, 01:43:31 amΠαράθεση από: janeite στις Δεκεμβρίου 05, 2012, 08:44:30 pm"Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία αποπληρωμής των δεδουλευμένων ωρομισθίων εκπαιδευτών της περιόδου Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2010 (προ της κατάργησης του ΟΕΕΚ) ήρθε στο τέλος της,και σύμφωνα με την ΥΔΕ στο Υπουργείο Παιδείας εκδόθηκαν τα εντάλματα και προωθήθηκαν στην ΕΑΠ, για την πληρωμή των εκπαιδευτών στις 29/12/2012, σε λογαριασμούς της Εμπορικής Τράπεζας." το έλαβα σε μέιλ από το ΙΕΚ Κέρκυρας...Ευχάριστα νέα... Με τους τοκους τι θα γινει?
έχω κρεμάσει τις κάλτσες μου στο χριστουγεννιάτικο δένδρο και έχω βάλει μέσα το βιβλιάριο της εμπορικής
Μπήκαν κάτι λεφτά... Το 1/3 από αυτά που περίμεναΠολύ λίγα. Που μπορούμε να απευθυνθούμε για να ξέρουμε τι πληρωθήκαμε και τι όχι.Ξέρει κάποιος συνάδελφος;