0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πτυχιούχος με μεταπτυχιακό είναι 17,47 μικτά και καθαρά 14,675
Παράθεση από: anaxafes στις Δεκεμβρίου 15, 2012, 10:57:13 amΚι εγώ μπερδεύτηκα αρχικά διότι μου είχαν πει ότι η κατάθεση θα γίνει στην Εμπορική,αλλά τελικά τα χρήματα μπήκαν σε λογαριασμό της Εθνικής με την ένδειξη "Μισθοδοσία",δεν έχω όμως άλλη μισθοδοσία στην Εθνική...συνάδελφε είσαι σίγουρος ότι τα χρήματα που μπήκαν αφορουν τους μήνες οκτ-νοε-δεκ 2010 περιμένεις άλλη πληρωμή ?πάντως ίσως είναι λογικό αυτή οι μήνες να μπούν στην εθνική γιατί αφορά την αλλαγή απο τον οεεκ στον ινεδιβιμ
Κι εγώ μπερδεύτηκα αρχικά διότι μου είχαν πει ότι η κατάθεση θα γίνει στην Εμπορική,αλλά τελικά τα χρήματα μπήκαν σε λογαριασμό της Εθνικής με την ένδειξη "Μισθοδοσία",δεν έχω όμως άλλη μισθοδοσία στην Εθνική...
Παράθεση από: Κλεοπάτρα.Μ στις Δεκεμβρίου 15, 2012, 12:13:05 pmΠτυχιούχος με μεταπτυχιακό είναι 17,47 μικτά και καθαρά 14,675 για κάνε μας μια ανάλυση σε παρακαλώ για τα 14,675 πως προκύπτουν καθαρά?εγώ με πρόχειρους υπολογισμούς (ΔΗΜΟΣΙΟ) 2% καταπολέμηση ανεργίας, 1% ΟΑΕΔ , και 20% φόρο τα βγάζω 13,55 στην καλύτερη περίπτωση χωρίς να αναφέρομαι στα πόσα παίρνει κάποιος με ΙΚΑ (-16,50%)....