0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν χρωστούσαμε λεφτά στα ταμεία ασφάλισης μας 3 χρόνια ξέρετε πόσο θα πήγαινε το ποσό από τους τόκους;Μπήκαμε στον 3ο χρόνο... Εδώ δεν υπάρχει τοκισμός;
Παιδια εγω μετα κοπων και βασανων καταφερα να βρω τον Αυγουστο το τηλεφωνο για αυτους που ειναι υπευθυνοι για τις πληρωμες μας.. τοτε μου ειχαν πει "οι πληρωμες θα ξεκινησουν αμεσα", οπως μου ειπαν και στις 20 αυτου του μηνα. το γραφω εδω, ισως αν ενοχληθουν αρκετα αρχισουν να ασχολουνται μαζι μας. 210 3442204. Μου ειχαν πει τοτε μαλιστα, να παιρνουμε τηλεφωνο και στα ΙΕΚ μας, να τους πιεζουμε να στειλουν τα στοιχεια μας κλπ. Απο το ΙΕΚ (Χανιων) λοιπον μου ειπαν οτι το υπουργειο πρεπει να στειλει τις ωρες του καθε εκπαιδευτη στον ΕΟΠΠΕΠ και οτι εκει ειναι που κολλαει η διαδικασια. Με λιγα λογια ο ενας τα ριχνει στον αλλο. Ο,τι να'ναι.
Μόλις ενημερώθηκα απο έγκυρη πηγή ότι θα γίνει πληρωμή τον Φεβρουάριο.''Μετα απο επικοινωνια μας με την ΥΔΕ τα ΙΕΚ που θα πληρωθουν απο την ΕΑΠ μεσα στον Φεβρουάριο ειναι: ΑΙΓΙΝΑΣ,ΑΜΦΙΣΣΑΣ,ΔΡΑΜΑΣ,ΘΕΡΜΗΣ,ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ,ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ,ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(υπόλοιπα)''. Αυτό το πήρα απο σχόλιο στο facebook http://www.facebook.com/groups/185433908165284/
Στελιο πού την βρήκες αυτη την πληροφορια?