0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μόλις μου ήρθε ειδοποίηση πληρωμής από την Εμπορική. Αφορά (κατά πάσα πιθανότητα) την πληρωμή του τελευταίου τριμήνου του 2010 για το ΙΕΚ Θέρμης.
Μπορείς να κάνεις συμπληρωματική δήλωση για το 2010. Φορολογείσαι σύμφωνα με το σύστημα που ίσχυε τότε. Αυτό που χάνουμε με την καθυστέρηση είναι τους τόκους αν τα είχαμε στην τράπεζα ή αν κάναμε κάποια επένδυση πριν 2-3 χρόνια.
Παράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 07, 2013, 10:31:56 pmΜπορείς να κάνεις συμπληρωματική δήλωση για το 2010. Φορολογείσαι σύμφωνα με το σύστημα που ίσχυε τότε. Αυτό που χάνουμε με την καθυστέρηση είναι τους τόκους αν τα είχαμε στην τράπεζα ή αν κάναμε κάποια επένδυση πριν 2-3 χρόνια.Κάνεις λάθος.Αν πρόκειται για τον φόρο εισοδήματος, πρώτα θα πρέπει να πληρώσεις την προσαύξηση για να έχεις φορολογική ενημερότητα, και όταν δεήσουν να ελέγξουν (μετά 2-3 χρόνια) την συμπληρωματική δήλωση, θα σου επιστρέψουν την προσαύξηση (ίσως).Δεν πρόκειται όμως μόνο για τον φόρο εισοδήματος αλλά και για άλλους φόρους που θα πληρώνονταν με τα χρήματα αυτά. Μπορείς να κάνεις κάτι να μην έχεις προσαύξηση σ αυτούς τους φόρους;
Ποια προσαυξηση? Εγω καθε χρονο εκανα συμπληρωματικη....Ουτε προστιμα, ουτε τιποτα...και φυσικα με καλυτερες φορολογικες προϋποθεσεις τοτε...
... Δεν βλέπω που έχω λάθος. Έστω ότι είναι να πάρουμε 1000 ευρώ για δουλειά του 2010. ... Κάνουμε συμπληρωματική δήλωση εμείς για το 2010 και μετά από αρκετό διάστημα που την ελέγχουν φορολογούμαστε για το συγκεκριμένο ποσό
... άτομα που μπορεί να έχουν άμεση ανάγκη αυτά τα χρήματα.
Έχει μήπως κανείς καμία πληροφορία για τις πληρωμές του τρέχοντος εξαμήνου;
Σύμφωνα με την Ε.Δ.ΙΕΚ: - Εκπαιδευτές που πληρώνονται με Α.Ε.Δ. θα εξοφληθούν έως 28/02/2013 - Εκπαιδευτές που πληρώνονται με Α.Π.Υ. θα εξοφληθούν έως 31/03/2013